Tilbehør til vaske (8)

Tabel Liste

1

 • DKK 395
  Sammenlign
 • DKK 555
  Sammenlign
 • DKK 655
  Sammenlign
 • DKK 700
  Sammenlign
 • DKK 600
  Sammenlign
 • DKK 1.100
  Sammenlign
 • DKK 900
  Sammenlign
 • DKK 450
  Sammenlign

TILBEHØR TIL VASKE

Hos NYVO finder du smart tilbehør til køkkenvaske fra blandt andet Blanco og Schock. I sortimentet finder du alt fra sikurve og betjeningsknapper til specieltilpassede skyllebakker og skærebræt. Med det rette tilbehør til din vask, kan du skabe et ekstraordinært look og samtidig få praktiske redskaber, der hjælper i hverdagen.

SIKURVE, AFDÆKNINGSKAPSEL OG BETJENINGSKNAPPER

Hos NYVO finder du et sortiment af sikurve, afdækningskapsler, betjeningsknapper og samlede afløbssæt i forskellige farver. Mange dækker overgangen mellem vask og afløbet med en sikurv og eventuelt afdækningskapsel af praktiske og visuelle årsager. Sikurve er praktiske, da de forhindrer forstoppelse af vandløbet og griber det madaffald, der skylles ud i vasken. Nogle af vores kunder vælger at supplere med en afdækningskapsel for et æstetisk look med rene linjer. Du kan lukke køkkenvasken med en sikurv, der betjenes manuelt eller automatisk. Ved manuel betjening skal du stikke hånden ned i vasken og tage sikurven op. Imens automatiske afløb betjenes via en betjeningsknap på kanten af vasken eller bordpladen. Med den automatiske bundventil drejer eller trykker du blot på betjeningsknappen for at åbne og lukke afløbet.

PRAKTISK TILBEHØR TIL VASKE

Blanco og Schock er kendt for deres smarte og ergonomiske designs, der letter opgaverne omkring vasken. Blandt vores udvalg finder du også specieltilpasset tilbehør, der passer i dimensionerne til forskellige serier af vaske. Vælg mellem skærebræt af glas eller træ, opvaskekurve, skylleskåle, bakkesæt og meget mere. Vær opmærksom på, at tilbehøret ikke passer til alle vaskene i vores sortiment. Du kan læse mere om, hvilke serier af vaske det forskellige tilbehør passer til under produktinformation.

ANDET TILBEHØR TIL VASKEN

I vores sortiment finder du også et eksklusivt udvalg af sæbedispensere i sort, krom, messing, kobber, hvid og mange andre farver. Hvis du går efter et stilrent look, kan du med fordel matche farverne på din vask og dit armatur, sæbedispenser, kurveventil, afdækningskapsel og betjeningsknap. Du kan også skabe dit eget personlige look ved at mikse dine favoritter. Kun fantasien sætter grænser!

MONTERING AF BETJENINGSKNAPPER OG SÆBEDISPENSERE

Tilbehør til vaske, I form af betjeningsknapper og sæbedispensere, kan enten monteres i bordpladen eller køkkenvasken, hvis du har en vask med huller eller forborede huller. Hvis du er på udkig efter en vask til dit tilbehør, kan du udforske vores brede udvalg af vaske. Vælg mellem mange forskellige modeller, former, størrelser, farver og monteringstyper. Gå på opdagelse i vores sortiment eller skriv dig op til vores nyhedsbrev nedenunder for at få inspiration til drømmekøkkenet.

FÅ ENDNU FLERE MULIGHEDER

Mangler der noget i vores sortiment af tilbehør til vaske? Vi kan skaffe et meget større sortiment, end det du finder på shoppen. Ring til os på 70 26 70 28 og oplys om dine ønsker, så finder vi ud af sammen, om vi kan imødekomme dem. Leder du efter de bedste produkter til køkkenet? Hos NYVO byder vi på et univers af kvalitets hvidevarer, køkkenudstyr og tilbehør. Vi fører bestsellers og de nyeste løsninger fra de førende brands i branchen. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os.