Stål vaske (8)

Tabel Liste

1

 • DKK 3.500
  Sammenlign
 • DKK 2.400
  Sammenlign
 • DKK 4.550
  Sammenlign
 • DKK 6.800
  Sammenlign
 • DKK 4.500
  Sammenlign
 • DKK 5.395
  Sammenlign
 • DKK 5.195
  Sammenlign
 • DKK 3.900
  Sammenlign

Stålvaske

Hos Nyvo.dk finder du et stort sortiment af køkkenvaske i stål. Vi byder på mange typer af designs og priser, så du altid kan finde lige præcis den køkkenvask, som du leder efter. Gå på opdagelse i dag og find stålvaske med god besparelse på Nyvo.dk.

Hvorfor skal du vælge en stålvask?

I dag finder man køkkenvaske af stål i mange køkkener og bryggers. Og det er med god grund. Stål er nemlig både praktisk og har på samme tid et tidløst design, der passer ind i de fleste køkkener. Hos Nyvo.dk finder du dertil både stålvaske med mat og blank finish i forskellige størrelser og former.

Desuden tåler stål meget høje temperaturer og er generelt et meget robust materiale, hvilket gør, at det egner sig rigtigt godt til køkkener og bryggers. Du skal ikke være bange for at hælde kogende vand eller farverige råvarer ned i vasken, da du altid kan være sikker på at kunne fjerne det igen uden de store problemer. Derudover har stålvaske, både på grund af sit materiale og sit design en lang levetid, hvilket gør det til en god investering i ethvert køkken.

Få en køkkenvask med en integreret arbejdsstation

I vores udvalg finder du flere køkkenvaske med en tilkoblet arbejdsstation, som giver dig endnu mere plads at arbejde på, hvilket er en stor fordel, særligt i professionelle køkkener, hvor tempoet er højt. Desuden kan du til arbejdsstationen få massevis af tilbehør, såsom skærebrætter, knivsæt, afdrypningsbakker og meget mere. Elsker du at lave lækre retter eller fungerer køkkenet som et samlingspunkt for hele familien, er denne type af køkkenvaske helt perfekt til dig.

Få de bedste priser og den bedste service hos Nyvo.dk

Udover at have de bedste produkter på hylderne, så ønsker vi også at tilbyde de bedste priser og den bedste service. Hos Nyvo kan du altid finde stålvaske med en god besparelse, når du sammenligner os med vores konkurrenter. Vi fjerner de dyre mellemled, så vi kan tilbyde de bedste og mest eksklusive produkter til de skarpeste priser. Udover gode priser tilbyder vi selvfølgelig også lynhurtig levering inden for 1-3 hverdage for alle lagervarer.

Vi sørger for, at få din ordre leveret til dig så hurtigt som muligt for at skabe den bedste tilfredsstillelse for alle parter.  Har du brug for rådgivning kan vores dygtige kundeservice altid kontaktes på [email protected].