Keramik vaske (3)

Tabel Liste

1

  • DKK 3.800
    Sammenlign
  • DKK 4.300
    Sammenlign
  • DKK 3.400
    Sammenlign

KERAMIK VASKE – PERLEN I KØKKENET

Hvis du er på udkig efter en robust og elegant vask, der holder sig pæn i mange år, kan du med fordel tage et kig på keramik vaske. Med sin glans og harmoniske farvespil er keramikvasken en sand perle i køkkenet. Keramik vaske er meget blødere i deres udtryk, end eksempelvis stålvaske, og giver et varmere udtryk. Takket være den klare og blanke overflade, synes køkkenet mere indbydende, lyst og lækkert. Hos NYVO har vi et eksklusivt sortiment af keramik vaske i forskellige farver, størrelser og former fra Blanco.

EKSKLUSIVE VASKE AF KERAMIK

I flere og flere køkkendesign gøres der op med den klassiske stålvask, hvorfor vaske af andre materialer hitter som aldrig før. En keramik vask er praktisk valg til køkkenet, da materialet er utroligt holdbart og uigennemtrængeligt. Keramisk porcelæn giver køkkenet et mere unikt look, takket være den specielle, glatte overflade. En elegant keramik/porcelænsvask passer ind i mange indretningsstile, grundet det tidløse og enkle design. På shoppen finder du et udvalg i kridhvid, antracit, grå og sort – og vi opdaterer løbende sortimentet.

KERAMISKE VASKE ER EKSTREMT HÅRDFØRE

Keramik bliver lavet af brændt ler og kendes også som porcelæn. Denne proces giver en lukket overflade med antibakterielle egenskaber, hvilket gør denne type vaske yderst velegnet til køkkenet. Keramik er utroligt varmebestandigt og tåler varme helt op til 280 grader. Derfor tager en keramik vask heller ikke skader af at holde varme gryder og pander. Overfladen er hård, glat og forseglet, hvilket fører flere fordele med sig. Solens stråler påvirker ikke overfalden, og vasken vil holder i mange år.

MONTERRING AF KERAMIK VASKE

I vores sortiment finder du dybe keramik vaske med 1-2 kummer – med eller uden skyllebakke. Uanset om du er på udkig efter en løsning til det lille eller store køkken, har vi helt sikkert en løsning til dig. Der kan vælges imellem mange flotte og funktionelle designs – og vi har mulighed for at skaffe flere hjem. Vi har primært keramik vaske til underlimning og ilægning. Selve vasken monteres derfor i bordpladen eller ovenpå bordpladen alt efter modellen. Ved underlimning fræses vasken op under bordpladen, hvilket skjuler vaskens kant. Modsat ilægningsmetoden, hvor vasken monteres oppe fra og hviler på bordpladen – hvilket gør vaskens kant synlig.

SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU KERAMIK VASKE

Den keramiske overflade er særligt let at vedligeholde og holder i mange år. Pletter, snavs, og selv kalk har svært ved at sætte sig fast på den glatte overfalde og er nemt at tørre af. Den daglige rengøring klares med en hurtig aftørring med en våd klud. Imens mere vanskelige rengøringsopgaver på enkeltvis klares med en svamp og eventuelt opvaskemiddel. Eventuelle kalkpletter kan nemt fjernes med universalrengøring.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL AT FINDE DEN RIGTIGE LØSNNING?

Fandt du ikke den farve, som passer til dit køkken? Vi har mulighed for at skaffe flere modeller, end du finder på vores hjemmeside. Du er velkommen til at kontakte os på 70 26 70 28 eller [email protected] med forespørgsler eller spørgsmål til vores sortiment. Gå på opdagelse i vores butik og lad dig inspirere! Vi byder også på et stort udvalg af armaturer i alt fra krom til messing til at matche din nye keramik/porcelænsvask.