Schock Mono D-100S - Underlimning - 45 cm

Varenummer: MOND100SUPOL
Schock Mono D-100S - Underlimning - 45 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad

Vejl. pris DKK 7.995

DKK 2.695

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Schock MOND100SUPOL er en granitvask. Denne vask giver dit køkken et elegant og friskt look. Vasken kommer til at stå i centrum i dit drømmekøkken med dens klare farver.
Leveringsomfang - Diamantbor SB (629095).

CRISTADUR® er schocks patenteret form for silgranit. CRISTADUR® er det mest slidstærke og mest modsstandsdygtige materiale der findes på markedet. Med deres specielle teknik har de ikke kun lavet en vask der holder i lang tid men også en vask der gør din hverdag nemmere, da den er kundevenling og nem at rengøre.

OBS! Har du ikke været så heldig at finde den ønskede farve på vores hjemmeside er du velkommen til at kontakte os. Vi har mulighed for at skaffe et større udvalg end du finder på vores hjemmeside. Så send din forespørgsel ind til os via kontaktformularen oppe i højre hjørne. Vi sidder klar til at hjælpe dig videre.


Schock – Handmade in Germany
I 1979 opfandt Schock granitvasken. Lige siden har de genopfundet den på ny om og om igen. Hvordan? Ved at visualisere innovationen i tegnestuen, i laboratoriet, på værktøjsbænken og ved forestillingen om de smukkeste farver - og dermed designet ikke mindre end 200 vaskemodeller i op til 40 farver, men også branchens fremtid. Ikke forgæves er Schock med mere end 90 patenter innovationsleder på markedet. Og det er ikke for ingenting, at over 60% af alle vaske i verden produceres efter deres patenterede proces. Men én ting har Schock altid holdt for sig selv: den specielle blanding af tysk kunsthåndværk og international trendscouting.

specifikationer

Bredde i cm 74
Dybde i cm 51
Varenummer MOND100SUPOL
Farve
hvid
Fabrikant Schock
EAN 4014949328466
Montagevariant Underlimning
Underskabsbredde
45cm
Sikurvsbetjening Ja
Materiale Granit/Komposit
Produktserie Mono
Kummedybde
20 cm
Kummeplacering Vendbar
Leverandørens overfladebetegnelse Cristadur
Leverandørens farvebetegnelse Polaris
Hanehul 2
Forborede huller
Nej
Afløbstilslutning
50 mm