Granit & Komposit vaske (181)

Tabel Liste

9

 • DKK 3.595
  Sammenlign
 • DKK 3.695
  Sammenlign
 • DKK 2.595
  Sammenlign
 • DKK 2.695
  Sammenlign
 • DKK 2.595
  Sammenlign
 • DKK 3.195
  Sammenlign
 • DKK 3.195
  Sammenlign
 • DKK 3.195
  Sammenlign
 • DKK 2.895
  Sammenlign
 • DKK 3.495
  Sammenlign
 • DKK 3.795
  Sammenlign
 • DKK 3.895
  Sammenlign
 • DKK 3.895
  Sammenlign
 • DKK 6.795
  Sammenlign
 • DKK 6.795
  Sammenlign
 • DKK 6.795
  Sammenlign
 • DKK 6.795
  Sammenlign
 • DKK 6.795
  Sammenlign
 • DKK 6.795
  Sammenlign
 • DKK 4.995
  Sammenlign
 • DKK 5.795
  Sammenlign

Køkkenvaske i granit/komposit

Køkkenvaske i granit er slidstærke og rengøringsvenlige, da de er fremstillet af et materiale der er en blanding af granit og akryl. Sammensætning af dette råmateriale gør, at køkkenvaske er hårde og næsten umulige at ridse.

Vores granit køkkenvaske er modstandsdygtige overfor fødevarer der har en tendens til at efterlade synlige pletter grundet dens farve – f.eks. kaffe, vin mm. Flere og flere vælger at udstyre sit køkken med en kogende vandhane, hvilket gør at køkkenvaske ofte er udsat for høje temperaturer. Det er især her du burde overveje, hvilket materiale din kommende køkkenvask skal have – da granitvaske er kendt for at tåle høje temperaturer under madlavning.   

Granitvaske fås i mange farver og mål. Hos Nyvo.dk fører vi vaske fra anerkendte producenter som SCHOCK, Franke, BLANCO og by Jacobsen. Som regel, kan du købe vores køkkenvaske i grå, hvid, og sorte farver, men har du et ønske om en speciel farve, som brun, creme, lyserød eller andre farver, kan vi altid finde en til dig, da især Schock er kendt for sine vaske i et hav af forskellige farver. Farvevalg er et vigtigt element i overvejelsesprocessen, da din kommende køkkenvask helst skal matche det øvrige køkken – f.eks. bordpladen eller køkkenlågerne.

At vælge en granitvask frem for en stålvask er smag og behag. En stålvask er med til at give et neutralt billede hvorimod en granitvask i passende farve ofte sætter prikken over i’et i dit køkken og skaber en sammenhængende stil. Fordele og ulemper ved disse typer af køkkenvaske er svære at fastslå – da det i sidste ende er udseendet der gør det afgørende udslag. Stålvaske har været en del af køkkenet i mange år og er dermed et meget velkendt produkt. Granitvasken tiltaler i dag primært dig, der er på udkig efter et råt design. Et kæmpe plus er materialets yderst praktiske egenskaber.

Rengøring og vedligeholdelse af granit/komposit køkkenvaske

For at opretholde det samme flotte udseende, kræves det, at du følger producentens råd omkring rengøring, som anvist i brugervejledningen. Tit og ofte er det nok, at du giver din vask et grundigt skyl med vand og rengør den med en fugtig klud. For at undgå kalkpletter, anbefales det at tørre v asken med en tør klud efterfølgende.

Silgranit PuraDur fra BLANCO

 Silgranit er et kompositmateriale der er udviklet af BLANCO. Det geniale materiale består til 80% af granit blandet sammen med farve og bindemidler. Silgranit er et materiale der er nemt at have med at gøre. Det er nemt at holde rent og ser pænt ud selv efter flere år. En Silgranit vask er robust. Årsagen til dette er at silgranit er et gennemfarvet materiale. Slid på vasken vil således ikke føre til misfarvning. Overfladen er ridsefast, syreresistent og tåler temperaturer op til 280°C.  Vaskene fås i mange forskellige farver – du vil helt sikkert kunne finde en der passer ind i dit drømmekøkken.

CRISTADUR® GREEN LINE – den bæredygtige innovation

CRISTADUR® er SCHOCKs patenterede form for silgranit, som er det mest slidstærke og modstandsdygtige materiale, der findes på markedet. Med deres specielle teknik har de ikke kun produceret en køkkenvaskvask, der holder i lang tid - men også en vask der gør din hverdag nemmere, da den er brugervenlig og nem at rengøre.

Når vi hos Nyvo.dk udvælger nye produkter til vores shop, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vores produkter skal leve op til mange krav – et af dem er bæredygtighed. 

Derfor er vi også meget begejstrede for at kunne præsentere CRISTADUR® Green Line køkkenvaske fra SCHOCK.

SCHOCKs Green Line vaske er produceret i harmoni med naturen og miljøet, hvor naturlige farveadditiver og bindemidler, som er fremstillet af genbrugte materialer, danner formlen bag vaskene. SCHOCKs Green Line vaske finder du i sort og hvid.

Premiumkvalitet fra Bayern

Granitvaske i Premium CRISTADUR®-finish har ikke kun vundet designpriser, men indtaget kundernes hjerter. Og det er ikke underligt, da produkterne har både et flot og stilren design men også høj kvalitet. Håndlavet i Tyskland af naturligt kvartssand - den hårdeste bestanddel af granit - hver vask kan prale af de ideelle forudsætninger for at få dig til at smile dag efter dag. Schocks vaske er gennemtestet ift. holdbarhed og er også Quooker-kompatible.

Reducere, genanvend og returner ??

SINK GREEN er en holistisk tankegang, der strækker sig over hele produktets livscyklus. For selvom SCHOCK`s bæredygtige vaske er lavet til at holde, skal de stadig udskiftes på et eller andet tidspunkt. Det er her SCHOCKs banebrydende genbrugsteknologi kommer ind. Allerede i dag, bruger Schock dette returneringssystem til at genbruge brugte materialer fra Green Line-produktionsprocessen til nye produkter.

KONTAKT OS OG FÅ MERE AT VIDE

Hos Nyvo.dk har vi mange års erfaring at trække på, og vi deler gladeligt ud af den. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller er du tvivl om hvilken køkkenvask, der lever op til lige netop dine behov, så kontakt os. Vi står altid klar med råd og vejledning og gør en dyd ud af, at hjælpe vores kunder. Du kan enten kontakte os på mail [email protected] eller via vores kontaktside. Du kan naturligvis også ringe til os – vi sidder klar ved tlf. 70 26 70 28 på hverdage mellem kl. 10 og 15.