Køkkenvaske (38)

Tabel Liste

2

 • DKK 3.400
  Sammenlign
 • DKK 3.695
  Sammenlign
 • DKK 2.900
  Sammenlign
 • DKK 4.400
  Sammenlign
 • DKK 900
  Sammenlign
 • DKK 450
  Sammenlign
 • DKK 6.800
  Sammenlign
 • DEMO Blanco Subline 400-F - Silgranit - Klippegrå - Planlimning Demovare
  DKK 1.688
  Sammenlign
 • Schock Carbon N-100 køkkenvask - 50 cm DEMO Demovare
  DKK 8.400
  Sammenlign
 • DKK 4.500
  Sammenlign
 • DKK 3.200
  Sammenlign
 • DKK 5.395
  Sammenlign
 • DKK 3.295
  Sammenlign
 • DKK 3.095
  Sammenlign
 • DKK 3.200
  Sammenlign
 • DKK 2.495
  Sammenlign
 • DKK 5.195
  Sammenlign
 • DKK 3.900
  Sammenlign
 • DKK 3.595
  Sammenlign
 • DKK 3.200
  Sammenlign
 • DKK 3.800
  Sammenlign

Køkkenvaske

Hos Nyvo.dk har vi et stort udvalg af køkkenvaske i mange forskellige størrelser, farver og materialer. Vi fører udelukkende køkkenvaske af højeste kvalitet til fordelagtige priser. Tag et kig på vores store sortiment herunder, og lad dig inspirere. Længere nede på siden kan du få vores bedste råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal anskaffe dig en ny køkkenvask.

Vigtigheden af en god køkkenvask

En god køkkenvask er en af grundstenene for glæden ved at arbejde i køkkenet. En gennemtænkt løsning kan i udtalt grad facilitere de daglige gøremål i køkkenet. Et dårligt valg af køkkenvask derimod kan ende med at være til daglig gene, hvis vasken er for lille, eller hvis den er svær at rengøre. Der er mange ting at tage stilling til, når det kommer til valg af inventar til køkkenet, men et godt sted at starte er, at gå efter nogle anerkendte producenter, hvis produkter er af høj kvalitet. Her hos Nyvo.dk forhandler vi vaske fra forskellige mærkevareproducenter, herunder Blanco, Schock og KWC.

Vælg en køkkenvask i det rette materiale

Når man skal vælge en ny køkkenvask til sit køkken, er vaskens materiale et punkt man bør overveje nøje. Der findes i dag mange forskellige materialer til køkkenvaske. De mest anvendte materialer er keramik, stål og sten. En keramikvask bidrager med et frisk og eksklusivt udtryk til køkkenet. De keramiske vaske er mest kendt fra badeværelser, men har de seneste år også vundet indtog i køkkenerne. Udover keramik er stenvaske et populært valg. Stenvaske kan fås i mange forskellige materialer, hvoriblandt de mest populær er granit og marmor. Med en stenvask får køkkenet et udtalt rustik udtryk. Sten er et meget robust materiale, hvorfor stenvaske også kan holde mange år, uden at få komme til at se slidt ud. Sten er også et dyrere materiale end de øvrige. Men det opvejes omvendt af dets store holdbarhed. Til gengæld kan stenvaskens hårdhed også betyde, at det er lidt nemmere at slå ting i stykket i vasken, og man skal derfor være lidt mere påpasselig, end hvis man bruger en køkkenvask i stål. Stål er klart det blødeste materiale blandt køkkenvaske. Vaske i stål er nemme at rengøre og er altid rustfrie. En stålvask er en praktisk løsning og kan i dag integreres fuldstændig sømløst i køkkenbordet. Hvilket materiale du skal vælge, afhænger både af dit budget og dit køkkens indretning. Ønsker du, at køkkenvasken er fremtrædende i køkkenet, eller at den skal blende helt ind i resten af indretningen? Dit valg af køkkenbordplade har stor betydning for, hvilket materiale en køkkenvask skal have. Har du en stenbordplade kan du fuldende udtrykket med en køkkenvask udført i et tilsvarende materiale. Men det kan også skabe blikfang at gå den modsatte vej og vælge en køkkenvask i et andet materiale, som f.eks. keramik.

Match køkkenvaskens farve med resten af indretningen

Udover valget af materiale, så skal man også tage stilling til, hvilken farve ens køkkenvask skal have. Her hos Nyvo.dk kan du finde både hvide køkkenvaske og sorte køkkenvaske. Men herudover har vi også elegante køkkenvaske i cremefarvede materialer og kølige, grå stålvaske. Når det kommer til valg af farve, behøver man ikke at gå den traditionelle vej og vælge en køkkenvask i samme farve som køkkenbordet eller køkkenskabenes fronter. Man kan i mange tilfælde skabe tiltrængt spil i køkkenets indretning ved at vælge en køkkenvask i en kontrasterende farve. Alle vores køkkenvaske er udført i lækkert og elegant design og kan derfor sagtens bære at blive tildelt en fremtrædende rolle i et køkken.

Tænk over køkkenvaskens udformning

Køkkenvaske kommer i mange forskellige faconer og størrelser. Valget af en køkkenvasks udformning bør afhænge af dit køkkens størrelse, køkkenets æstetik og dine behov. I små køkkener vil enkeltvaske typisk være det oplagte valg og i nogle tilfælde er det hensigtsmæssigt at vælge en rund vask, for at optage så lidt plads på køkkenbordet som muligt. Har du et stort køkken og arbejder du tit med store køkkenredskaber, såsom fade og gryder, så giver det mening at vælge en stor og rummelig vask eller evt. en dobbeltvask. Med en dobbeltvask kan man arbejde med flere forskellige elementer på samme tid. Man kan have gang i flere forskelligartede processer, f.eks. vaske ting af i den ene vask og samtidig skylle grøntsager i den anden. Dette giver en stor frihed og gør, at vasken ikke konstant er fyldt under madlavningen.

Fuldend looket med et passende armatur

En vask er ikke fuldendt uden et passende armatur. Her hos Nyvo.dk har vi et stort udvalg af armaturer i eksklusive materialer. Vi har mange armaturer i samme serier som vores køkkenvaske, og du kan derfor nemt videreføre vaskens æstetiske udtryk til armaturet. Vores sortiment af armaturer byder på mange forskellige materialer og løsninger, så du er garanteret at kunne finde et armatur, der både i sit udtryk og med sine egenskaber tilfredsstiller dine behov.

Tilbehør til køkkenvasken

Udover et matchende armatur, så kan du også med fordel integrere en sæbedispenser i din køkkenvask. Blandt vores udvalg af sæbedispensere til køkkenvaske kan du finde et hav af elegante designs – også serier som lægger i direkte forlængelse af vores armaturer. Med en integreret sæbedispenser slipper du for at skulle have en løs sæbebeholder stående på bordet. En integreret sæbedispenser er blot en lille ekstra udgift, men som har til evne at samle køkkenet i et enkelt og stilrent udtryk.

Kontakt os og få mere at vide

Hos Nyvo.dk har vi mange års erfaring at trække på, og vi deler gladeligt ud af den. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller er du tvivl om hvilken køkkenvask, der lever op til lige netop dine behov, så kontakt os. Vi står altid klar med råd og vejledning og gør en dyd ud af, at hjælpe vores kunder. Du kan enten kontakte os på mail [email protected] eller via vores kontaktside. Du kan naturligvis også ringe til os – vi sidder klar ved tlf. 70 26 70 28 på hverdage mellem kl. 10 og 15.