Stål & krom armaturer (9)

Tabel Liste

1

 • Blanco Baro - Amatur - Krom

  Restsalg , kun få stk
  DKK 850
  Sammenlign
 • DKK 2.700
  Sammenlign
 • DKK 3.795
  Sammenlign
 • DKK 2.300
  Sammenlign
 • DKK 2.500
  Sammenlign
 • DKK 1.500
  Sammenlign
 • DKK 2.800
  Sammenlign
 • DKK 3.100
  Sammenlign
 • DKK 350
  Sammenlign

STÅL OG KROM ARMATURER

På NYVO finder du et stort udvalg af stål og krom armaturer i mange forskellige størrelser og designs. Vi fører et stort udvalg af højkvalitets armaturer fra Blanco, Schock og Franke. Du kan vælge imellem klassiske stål armaturer i mange forskellige finish, herunder: Krom, sort, hvid, grå, messing og- kobberlook etc.

STÅL ARMATURER I EKSKLUSIVE DESIGNS

Elementer i stål er et klassisk og tidløst valg, der passer ind i alle køkkener. Armaturer i stål og krom kan nemt integreres i ethvert køkkendesign, uanset om indretningsstilen er holdt i sort/hvid, farver eller træ. Vores udvalg af stål armaturer kommer i ergonomiske og harmoniske design – og består af alt fra enkelte til ekstravagante modeller med fokus på æstetiske detaljer. Derfor er stål armaturer både det ideelle valg til amatørkokken og familiekøkkenet.

FUNKTIONELT OG PRAKTISK

Stål og krom armaturer er ligeledes et praktisk valg til køkkenet, da de både er robuste og lette at vedligeholde. Den daglige rengøring klares på enkeltvis med en opvredet klud. Stål har desuden antibakterielle egenskaber, hvilket gør det til et oplagt valg i forbindelse med vasken. Andre fordele ved stål er, at materialet holder til utroligt høje temperaturer og ikke falmer i farven. Du kan enten montere dit nye armatur i bordpladen eller direkte i vasken, alt efter mulighederne i dit køkken. Nogle af vores vaske kommer med huller eller forborede huller, som du kan benytte til at placere armatur, sæbedispenser og/eller betjeningsknapper i.

DET RETTE STÅL ARMATUR TIL DIG

Stål armaturer kommer i mange former, størrelser og specifikationer. Den traditionelle L-formede hane med et et-grebs betjening er det klassiske valg. Et andet populært valg er det C-formede armatur, der med sin høje tud frigiver en masse plads i vasken. Derudover har vi også armaturer i kantede design, der passer til den rå og industrielle indretningsstil – og bløde krogede design, der passer perfekt ind i landsstilen. Hvis du er på udkig efter det mest praktiske valg, kan du med fordel vælge et stål og krom armatur med udtræksbruser, der forenkler mange opgaver omkring vasken.

TILBEHØR TIL DIT STÅL ARMATUR

I vores butik fører vi også et stort udvalg af køkkenvaske i stål og krom til dit nye armatur. Vælg mellem mange modeller i forskellige former og finish – og match eventuelt dit armatur med smart stål tilbehør, som sikurv, betjeningsknap og sæbedispenser. Hos NYVO fører vi også et bredt udvalg af hvidevarer i stål look, herunder køleskabe, emhætter og ovne, hvis du ønsker at skabe en gennemgående rød tråd i dit køkkendesign. Læs mere om muligheden for at få et samlet pakketilbud på alle dine favoritter under bonusinfo i bunden af sitet.

KONTAKT OS

Vi opdaterer løbende vores sortiment med de nyeste og mest populære modeller fra de førerende brands. Vi kan skaffe mange flere armaturer og vaske, end dem du finder i butikken. Du er derfor velkommen til at kontakte os på 70 26 70 28 eller [email protected] og fortæl os om dine ønsker. Du kan også tage et kig på vores lagersalgs- eller demovarekategori, her finder du diverse produkter til ekstra skarpe priser og lynhurtig levering.