Keramik armaturer
1

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

KERAMIK ARMATURER

Hos NYVO finder du et beskedent udvalg af højkvalitets keramik armaturer. Hvis du ikke finder det, du leder efter, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi kan skaffe et større sortiment af armaturer og vaske fra de mest eftertragtede brands, som Schock, Blanco, Franke og Teka!

EN SAND PERLE I KØKKENET

Keramisk porcelæn bidrager med en blank overflade og et harmonisk farvespil, der ikke kun egner sig til badeværelset – men i den grad også til køkkenet. Farvespillet i keramik er ren og dyb, og overfladen er silkeglat. Hvis du er på udkig efter et kridhvidt armatur, er keramisk porcelæn et godt bud. Det samme gør sig gældende ved sorte armaturer. Farverne er meget intense i nuancen og skaber flotte, iøjnefaldende kontraster til sine omgivelser. Den keramiske overflade er lukket, hvilket får materialet til at fremstå skarpt. Vælg mellem modeller med en silkemat -eller blank overflade!

KERAMISK PORCELÆN: ROBUST OG HYGIEJNISK

Området i og omkring vasken er altafgørende for rengøring, tilberedning og tapning af drikkevand. Vi anbefaler at starte med at vælge vask og bordplade og slutte af med at finde armaturet, der matcher vasken, grebene, dine hvidevarer eller helt andre elementer i køkkenet. Armaturer af keramik trender i køkkenet grundet sit udseende, robusthed og hygiejniske egenskaber.

MIX & MATCH DIT KERAMISKE ARMATUR

Et armatur i keramisk porcelæn giver køkkenet et unikt look, grundet den specielle overflade. Du kan skabe farvematch mellem armatur og vask – eller du kan sammensætte dine favoritter ud fra stilart og nuancer. Hvis du er på udkig efter et armatur og en vask, der matcher hinanden 100% i farven, kan du med fordel vælge keramisk porcelæn. Et klassisk og diskret look opnås, hvis du vælger vask og armatur i samme materiale. Imens forskellige modeller, materiale og farver skaber et mere legende look. Hvad er du til?

SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU DIT KERAMISKE ARMATUR

Du kender det fra porcelænskopperne; de er lette at tørre af og bliver næppe misfarvede. Det sammen gør sig gældende ved armaturer i keramik. Overfladen holder i mange år og rengøres blot med en fugtig klud. Da keramik er et helt lukket materiale, trænger bakterier ikke trænger ind i armaturet. Genstridigt snavs kan klares med en svamp og eventuelt opvaskemiddel – og kalkpletter fjernes med universalrengøring.

ET STORT UDVALG AF TILBEHØR

Hos NYVO finder du også et stort udvalg af tilbehør til armaturer og vaske, herunder: Sæbedispensere, sikurve, betjeningsknapper mm. På den måde kan du skabe en rød tråd i dit køkkendesign. Hvis du er i gang med at renovere køkkenet, kan du med fordel gå på opdagelse i vores sortiment af hvidevarer, køkkenudstyr og tilbehør!

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Fandt du ikke det, du ledte efter? Vi opdaterer løbende vores sortiment med bestsellers og nye produkter fra de mest populære brands. Ring til os på 70 26 70 28 eller skriv til os på [email protected], hvis du har spørgsmål til vores produkter eller forespørgsler. Armaturer i keramisk porcelæn skal opleves, før du kan se den ekstraordinære forskel. Hos NYVO får du 14 dages fortrydelsesret, hvis varen ikke lever op til dine forventninger, eller du for eksempel ønsker en anden farve/størrelse.