Armaturer (15)

Tabel Liste

1

 • DKK 2.700
  Sammenlign
 • Blanco Linus - Armatur - Antracit - Med udtræksbruser

  Findes i flere farver og varianter
  DKK 2.895
  Sammenlign
 • DKK 995
  Sammenlign
 • Blanco Baro - Amatur - Krom

  Restsalg , kun få stk
  DKK 850
  Sammenlign
 • DKK 900
  Sammenlign
 • DKK 2.495
  Sammenlign
 • DKK 3.795
  Sammenlign
 • DKK 2.300
  Sammenlign
 • DKK 900
  Sammenlign
 • DKK 900
  Sammenlign
 • DKK 2.500
  Sammenlign
 • DKK 1.500
  Sammenlign
 • DKK 2.800
  Sammenlign
 • DKK 3.100
  Sammenlign
 • DKK 350
  Sammenlign

Armaturer

På denne side finder du vores udvalg af armaturer til faste lave priser. Vi har vandhaner i utallige design og prisklasser, og du er garanteret at kunne finde en model, der passer ind i dit køkken, uanset hvilken stil du har. Hos Nyvo har vi ikke blot armaturer af høj kvalitet, men også til fantastiske priser. Herunder kan du se alle vores armaturer og længere nede på siden kan du blive klogere på, hvad du bør være opmærksom på, når du skal investere i et nyt armatur til dit køkken.

Fuldend dit køkken med det rette armatur

Vi kender det alle: gamle, drilske armaturer, der enten er for fintfølende, har for svag en stråle eller ruster let. Det er ofte noget man ikke får gjort noget ved, men alligevel på daglig basis lader sig irritere af. Derfor kan det være en særdeles fornuftig investering at anskaffe sig et splinternyt og funktionelt armatur. Man benytter sig af sit armatur hver evigt eneste dag, og det er derfor et element i køkkenet, der skal være fuldt ud funktionsdygtigt. Med et nyt armatur har du også mulighed for at udvælge et design, der er tilpasset resten af dit køkken. Hos Nyvo kan du finde et stort udvalg af armaturer til køkkenet såvel som armaturer til badeværelset.

Armaturer i forskellige materialer og farver

Her hos Nyvo fører vi armaturer af højeste kvalitet og i elegante designs. Smag er som bekendt subjektiv og derfor har vi et stort udvalg af armaturer med forskellige udtryk og i mange forskellige farver og materialer. Hos os kan du finde armaturer, der passer til alle typer køkkenvaske, heriblandt serier af armaturer, der matcher køkkenvaske i granit & komposit, keramik, stål og krom. Med et matchende armatur kan du opnå et strømlinet og ensartet udtryk i dit køkken. Blandt vores mange armaturer findes der modeller i klassiske blank stål, enkle monokrome farver og jordfarver.

Lad armaturet understøtte indretningen af dit køkken

Armaturer kommer i mange forskellige former. Armaturets form har en betydning for dets funktionalitet, men også for dets æstetiske udtryk. Nogle armaturer har et kantet udtryk med skarpe linjer og vinkler. Andre derimod fremstår mere organiske med bløde buer og runde former. Når man skal vælge et armatur, bør man sørge for at gå med et design, der understøtter resten af køkkenets indretning. Er dit køkken indrettet i en industriel stil med stålkøkkenbord, så vil et mere klassisk armatur med lige linjer blende naturligt ind.

Vælg blandt armaturer med udtræksbruser

Hvilket armatur du skal vælge, afhænger i sidste ende af dine behov og ønsker. Udover de helt klassiske armaturdesigns, kan man i dag få særdeles elegante armaturer med udtræk. Dette kan være ganske praktisk, når man skal tage opvasken, og særligt når skal rengøre fade og gryder. En udtræksbruser er også nyttig, når man skal skylle grøntsager af hurtigt og effektivt. Du kan finde modeller med både udtræksbruser og lys. I nogle modeller er udtræksfunktionen diskret integreret i designet, mens funktionen er synlig på andre modeller, som herved får et karakteristisk råt og industrielt look.

Mærkevarearmaturer fra anerkendte producenter

Hos Nyvo forhandler vi udelukkende produkter af fineste kvalitet og kun fra anerkendte producenter som Blanco, Schock og KWC. Blanco er verdens største vaskeproducent og også blandt de førende eksperter inden for udviklingen af funktionelle armaturer i moderne og eksklusivt design. Og den tyske grundighed og kvalitet er ikke til at tage fejl af. Kernematerialerne i Blancos produkter er rustfrit stål, silgranit og keramik. Produkter fra Blanco er altid optimeret mod maksimal komfort og god ergonomi og altid med god hygiejne for øje.

Anskaf en matchende sæbedispenser

En tilhørende sæbedispenser er med til at fuldende det æstetiske udtryk i dit køkken eller dit bad. Hos Nyvo.dk fører vi sæbedispensere i mange af de samme serier som vores armaturer. Dette gør det muligt for dig at integrere matchende armatur og sæbedispenser i dit køkken og dermed holde en stringent rød tråd i indretningen. Vi har et stort udvalg af sæbedispenserer i både blank og mat finish, samt i en bred vifte af farver, så du er garanteret at kunne finde en sæbedispenser, der passer ind i din indretning.

Faste lave priser og tilbud på armaturer

Du kan altid finde armaturer til faste lave priser hos Nyvo. Vi importerer nemlig fra distributører over hele EU og undgår således dyre mellemled. Dette betyder, at vi kan sælge mærkevarer af høj kvalitet til vores kunder herhjemme til gode og lave priser. Derfor behøver der på ingen måde at være dyre udgifter forbundet med anskaffelsen af et nyt armatur. Du kan finde splinternye armaturer i alle prisklasser og helt ned til en pris à 695 kr. Er du lidt af en tilbudshaj og på udkig efter at gøre et exceptionelt godt kup, så følg med i hvad der rører sig på vores tilbudsside. Her kommer der fra tid til anden armaturer på tilbud i takt med at nye modeller føjes til vores sortiment. Her har du derfor en helt uovertruffen mulighed for at finde et nyt armatur til en yderst attraktiv pris.

Hos Nyvo tilbyder vi altid professionel vejledning

Vi er eksperter inden for vores felt, og vi deler altid gladelig ud af vores erfaringer. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, et givent armatur, levering, fragt eller andet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her af selvsamme grund – for at hjælpe jer med at finde lige netop det produkt, der passer til jeres behov. Vores mangeårige erfaring betyder, at vi ved lige præcis hvilke overvejelser, der er vigtige at gøre sig, forud for anskaffelsen af et nyt armatur. Du kan få fat på os i hverdage mellem kl. 10 og 15 på tlf. 70 26 70 28. Du kan også kontakte os på mail [email protected] eller via vores kontaktside. Vi bestræber os på at svare tilbage inden for 48 timer i hverdagene.