Produkter (6)

Tabel Liste

1

 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 7.495
  class
  DKK 2.595
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 8.995
  class
  DKK 2.695
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 7.995
  class
  DKK 2.695
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 7.995
  class
  DKK 2.695
  Sammenlign
 • Elica NikolaTesla Switch - Recirkulation - 83 cm

  Findes i flere farver og varianter
  eu-datablad
  Vejl. pris DKK 32.995
  class
  DKK 9.888
  Sammenlign
 • Elica NikolaTesla Switch - Udsugning - 83 cm

  Findes i flere farver og varianter
  Vejl. pris DKK 29.995
  class
  DKK 9.888
  Sammenlign

Tilbud på emhætter

Leder du efter et godt tilbud på en splinterny emhætte, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Nyvo.dk har vi et stort udvalg af nye emhætter til nedsatte priser. Vi fører udelukkende de bedste emhætter af højeste kvalitet. Så vil du gerne finde en emhætte til en attraktiv pris, men uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet, så tag et kig på vores aktuelle udvalg af emhætter på tilbud her på siden.

Vælg blandt forskellige typer af emhætter på tilbud

Der findes efterhånden mange forskellige slags emhætter, der hver især har deres forcer. De differentierer sig primært i monteringsmuligheder og luftrensningsfunktioner. Med andre ord, så er det første du skal tage stilling til, når du skal til at købe en tilbudsemhætte, hvor i rummet den skal monteres, og hvorvidt du skal have en emhætte med udsugning eller recirkulation. Her hos Nyvo.dk fører vi forskellige typer emhætter, heriblandt loftsemhætter, væghængte emhætter, frithængende emhætter og indbygningsemhætter. Kan du ikke finde den type, som du er på udkig efter blandt vores tilbud på emhætter, så tag et kig blandt vores ikke-tilbudsemhætter - dem kan du nemlig også købe til favorable priser her hos Nyvo.dk

Skal du benytte dig af udsugning eller recirkulation?

Når du køber en ny emhætte, er det vigtigt, at den passer til din boligs udluftningsmuligheder. Er der ikke et ventilationssystem eller mulighed for at etablere et i dit hjem, så kan du nemlig ikke benytte dig af emhætter med udsugning, da de ikke har nogen steder at trække den beskidte luft hen. Du skal derimod anskaffe dig en emhætte med recirkulation. Recirkulation fungerer ved, at emhætten trækker den beskidte luft ind igennem et kulfilter, der filtrer luften. Herefter sendes den rensede luft på ny ud i køkkenet. Husk at et kulfilter skal udskiftet et par gange om året. En del emhætter tilbyder både rensning via udsugning og recirkulation, men husk at tjekke den pågældende emhættes specifikationer inden du køber den.

Vælg en emhætte med den rette kapacitet

Før du køber en emhætte på tilbud, skal du tjekke hvor stor kapacitet emhætten bør have for at kunne rense al luften i dit køkken. Dette afhænger naturligvis af størrelsen på dit køkken, altså rumfanget af dit køkken. Du kan finde ud af hvilken emhættekapacitet du skal gå efter ved at gange rummets længde, bredde og højde og efterfølgende gange resultatet med 10. Årsagen til at du skal gange med 10 er, at emhætten skal kunne skifte luften i rummet ti gange per time.
Et eksempel: Hvis dit køkken måler 3 meter x 4 meter x 2,5 meter, så er rumfanget 30 meter. Dette skal du gange med 10 og derfor kræver dit køkken altså en emhætte med en kapacitet på 300 kubikmeter/time. Du kan se en given emhættes kapacitet under Sugestyrke i m³/time under Specifikationer.

Hos Nyvo får du den højeste kvalitet til den laveste pris

Hos Nyvo forhandler vi ikke bare emhætter – vi forhandler markedets absolut bedste emhætter. Vi tilbyder vores kunder markant lavere priser. Hos Nyvo værner vi om det nære og gør en dyd ud af altid at styrke vores gode relationer til producenterne. Af disse årsager kan vi give vores kunder store besparelser på splinternye kvalitetsprodukter og vores mangeårige erfaring gør os samtidig i stand til at levere den service og ekspertise, der skal til.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Så kontakt os endelig! Du kan få fat på os i hverdage mellem kl. 10 og 15 på tlf. 70 26 70 28. Du kan også kontakte os på mail [email protected] eller via vores kontaktside. Vi bestræber os på at svare tilbage inden for 48 timer i hverdagene.