Teka Flexlinea RS15 børstet messing vask - 60 cm

Varenummer: 87444
Teka Flexlinea RS15 børstet messing vask - 60 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad

Vejl. pris DKK 6.295

DKK 4.195

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Teka FLEXLINEA messing vask er en højkvalitets køkkenvask af rustfrit stål i børstet messing, der tilføjer et strejf af kvalitet og klasse til køkkenet. Takket være monteringsfleksibiliteten kan vasken monteres i stort set alle typer bordplader. Kendetegnet ved Teka vaske er det ekstremt holdbare og modstandsdygtige rustfrie stål, det ergonomiske design, optimale funktionalitet og nemme installation. Vasken er udstyret med overløbs- og designerafløbsdæksel for at imødekomme de aktuelle trends sammen med den rengøringsvenlige R15-radius.

SilentSmart -  speciel isolering, der gør vasken ekstremt støjsvag. Den lydabsorberende isolering reducerer støjen fra vandet, der løber ind og giver dermed de bedste betingelser for din komfort.

Fleksible installation - overflademonteret, planmonteret eller underbygget. RS15-serien FlexLinea, en ny serie med maksimale muligheder


Teka – æstetik design og meningsfulde oplevelser

Teka er en tysk producent af højkvalitets vaske, hvidevarer og husholdningsmaskiner, der bidrager til meningsfulde oplevelser i køkkenet. Med et design der kræser om originalitet og kvalitet, skabes der harmoni i hjemmet - imens den nyeste teknologi understøtter individuelle livsstile og forenkler hverdagen. Virksomheden blev etableret i 1924 og startede som en producent af landbrugsmaskiner af rustfrit stål. I 1954 ændrede Teka retning til det højkvalitets brand, som i dag er kendt og elsket af mange verden over. Den viden brandet har omkring rustfrit stål er roden til deres alsidige produktserier. Teka vil være en af de bedste – og arbejder hver dag på at forstå behov og udtænke nye, innovative løsninger til hjemmet. Deres produkter er fremstillet efter moderne principper og højteknologiske løsninger, hvilket gør dem pålidelige og effektive.


Produktdatablad

Højde i cm 20cm
Bredde i cm 44
Dybde i cm 54
Varenummer 87444
Farve
Børstet messing
Fabrikant Teka
Montagevariant Ilægning, Planlimning, Underlimning
Underskabsbredde
60cm
Sikurvsbetjening Ja
Materiale Stål
Kummeplacering centreret
Hanehul Nej
Forborede huller
Nej
Afløbstilslutning
50 mm