class
Siemens SX75ZX49CE Fuldintegreret Opvaskemaskine - Variohinge, Zeolith - 86,5cm

Varenummer: SX75ZX49CE
Siemens SX75ZX49CE Fuldintegreret Opvaskemaskine - Variohinge, Zeolith - 86,5cm
Produktinformation, specifikationer og datablad

Vejl. pris DKK 7.995

DKK 6.695

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Siemens SX75ZX49CE er en fuldintegreret opvaskemaskine, dette giver dit køkken en gennemgående flot stil. Fuldintegreret betyder, at der skal monteres en møbelfront på opvaskemaskinens låge. En opvaskemaskine er en god investering når du ønsker mere tid i hverdagen.

Denne opvaskemaskine fra Siemens giver dig ekstra blanke glas takket være det innovative brilliantShine system® med Zeolith- tørring Zeolit-mineraler opsuger fugt og omdanner den til energi. takket være mineralet bliver tørreprocessen hurtigere og mere effektiv.

Home Connect: få adgang og kontrol over din opvaskemaskine hvor end du er, via Home Connect appen (tilgængelig for iOS og Android).

varioHinge giver det mindst mulige mellemrum mellem køkkenfronten og husholdningsapparatet, både for produkter med normal højde og ekstra høje produkter.

varioSpeed Plus giver et skinnende resultat med op til 66% kortere opvasketid.

EmotionLight
Siemens – Innovation der fascinerer, design der begejstrer
Siemens blev grundlagt 1847 i Berlin, Tyskland. Siemens er en af de førende hvidevare producenter i verdenen, med deres miljøvenlige innovationer fortsætter Siemens med det deres grundlægger, Werner von Siemens, ville – Fremskridt i tjeneste for mennesket. Siemens hvidevarer er også en del af denne lange innovative tradition for et suverænt globalt brand. De sætter standarder med innovativ teknologi og design på markedet. Og leder vejen ind i fremtiden for moderne husholdningsapparater med intelligente, visionære ideer. Siemens Home Appliances er det mærke, der giver deres kunder en betagende oplevelse af produktfordele - et brand til de ekstraordinære og spændende nye livsmuligheder.

specifikationer

Produktserie iQ500
Varenummer SX75ZX49CE
Også egnet til IKEA
Ja
Farve
Leveres uden front
Fabrikant Siemens
EAN 4242003865644
Energiklasse C
Dybde i cm 55
Bredde i cm 60
Betjening Touch
Dørens farve
Leveres uden front
Højde i cm 87cm
Årligt energiforbrug i kW/h 237
Tilslutningsspænding (Volt) 220 - 240
WiFi-Styring Ja
Vandforbrug per vask
9,5
Lydniveau
42
Funktioner AquaStop, BrilliantShine System, DoseringsAssistent, emotionLight, HomeConnect, RackMatic, sideLight, VarioHinge, Zeolith
Antal standardkuverter
14
Bestiksortering Skuffe
Konstruktion Fuldintegreret