class
Siemens HM676G0S1 kombiovn + mikro - softClose - Pyrolyse - 60 cm

Varenummer: HM676G0S1
Siemens HM676G0S1 kombiovn + mikro - softClose - Pyrolyse - 60 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad

Vejl. pris DKK 16.495

DKK 9.795

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Siemens HM676G0S1 er en mikrokombiovn, dette betyder at det er en helt normal ovn, men med integreret mikrobølgeovn. Dette er perfekt når man gerne vil spare plads i køkkenet, ved at kombinere en ovn med en mikrobølgeovn giver dig muligheder for at lave alt fra popcorn til flæskesteg. Du kan ovenikøbet kombinere mikrobølgen med den almindelige ovn for at forkorte tilberedningstiden. Ovnen er udstyret med et teleskopudtræk, 1 niveau. Der kan ikke tilkøbes andre teleskopudtræk til ovne med mikrofunktion.

cookControl Plus er en indbygget kogebog: Lav mad som en professionel uden at anstrengte dig. Med cookControl Plus får du en kogebog direkte i ovnen. cookControl Plus-funktionen fortæller dig hvilke indstillinger der giver det perfekte resultat til din ret. Alt du skal gøre er at vælge retten og indtaste vægten. Ovnen klarer resten. cookControl Plus giver dig altid de bedste resultater, når du laver mad.

activeClean® automatisk pyrolytisk selvrens: Nu kan du nyde dine måltider endnu mere. Med activeClean® er rengøring af oven fortid. Vælg pyrolysefunktionen, så rengør ovnen sig selv. Ovnen opvarmes til en meget høj temperatur, som forvandler madresterne i ovnen til aske.
Siemens – Innovation der fascinerer, design der begejstrer
Siemens blev grundlagt 1847 i Berlin, Tyskland. Siemens er en af de førende hvidevare producenter i verdenen, med deres miljøvenlige innovationer fortsætter Siemens med det deres grundlægger, Werner von Siemens, ville – Fremskridt i tjeneste for mennesket. Siemens hvidevarer er også en del af denne lange innovative tradition for et suverænt globalt brand. De sætter standarder med innovativ teknologi og design på markedet. Og leder vejen ind i fremtiden for moderne husholdningsapparater med intelligente, visionære ideer. Siemens Home Appliances er det mærke, der giver deres kunder en betagende oplevelse af produktfordele - et brand til de ekstraordinære og spændende nye livsmuligheder.

specifikationer

Produktserie iQ700
Varenummer HM676G0S1
Farve
sort
Fabrikant Siemens
EAN 4242003671979
Dørens farve
Sort
Hængslet Klapdør
Vis TFT-Touchdisplay
Funktioner Børnesikring, cookControl Plus, coolGlass, VarioSpeed Plus
Effekt i Watt 3600
Højde i cm 60cm
Bredde i cm 59
Dybde i cm 55
Tilslutningsspænding (Volt) 220-240
SoftClose Ja
Tilbehør Bageplade, Ovnrist, Universalpande
Energiklasse Ingen data
Rengøringsfunktion activeClean (pyrolyse)
WiFi-Styring Nej
Volumen i liter 67
Betjening Drejeknap, TFT-Touchdisplay
Konstruktion Indbygning