class
Siemens HB876G8B6 studioLine - Indbygningsovn - HomeConnect - Pyrolyse - Stegetermometer

Varenummer: HB876G8B6
Siemens HB876G8B6 studioLine - Indbygningsovn - HomeConnect - Pyrolyse - Stegetermometer
Produktinformation, specifikationer og datablad
DKK 16.899

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation


Siemens HB876G8B6 er en 60 cm indbygningsovn, som hjælper dig med at tilberede den mad du gerne vil have.
Indbygningsovne til 60’er skabe er den type ovn de fleste folk vælger, da der er plads til store ovnfastefade og plads til flere retter ad gangen.
Med alle dens praktiske funktioner gør denne ovn det nemmere for enhver at lave mad.

TFT-Touchdisplay - denne form for display hjælper dig med at beholde overblikket, da det er nemt for enhver at finde rundt i menuen. Med forskellige kategorier gør displayet det nemmere at lave mad.

HomeConnect i ovne: Lad ovnen give dig mere frihed og fleksibilitet. Takket være Home Connect kan du starte og afslutte madlavningsprogrammer og ændre indstillingerne intuitivt via Home Connect appen uden at være i køkkenet.
Find utallige lækre opskrifter i Home Connect appen. Når du har valgt din favorit, kan du overføre indstillingerne direkte til ovnen og starte opvarmningen.

activeClean® automatisk pyrolytisk selvrens: Nu kan du nyde dine måltider endnu mere. Med activeClean® er rengøring af oven fortid. Vælg pyrolysefunktionen, så rengør ovnen sig selv. Ovnen opvarmes til en meget høj temperatur, som forvandler madresterne i ovnen til aske.

cookControl Plus: cookControl Plus er en indbygget kogebog. Lav mad som en professionel uden at anstrengte dig. Med cookControl Plus får du en kogebog direkte i ovnen. cookControl Plus-funktionen fortæller dig hvilke indstillinger der giver det perfekte resultat til din ret. Alt du skal gøre er at vælge retten og indtaste vægten. Ovnen klarer resten. cookControl Plus giver dig altid de bedste resultater, når du laver mad.

softMove: smidig åbning og lukning af ovnlågen.

roastingSensor Plus: Stegetermometeret roastingSensor Plus har tre målepunkter for en mere præcis temperaturmåling. Det giver perfekte resultater til alle madretter, brød eller kager. Meget anvendeligt til f.eks. rosastegt oksefilet eller helstegt kylling. roastingSensor Plus kan kombineres med mikrobølger og pulseSteam.


Siemens Innovation der fascinerer, design der begejstrer
Siemens blev grundlagt 1847 i Berlin, Tyskland.
Siemens er en af de førende hvidevare producenter i verdenen, med deres miljøvenlige innovationer fortsætter Siemens med det deres grundlægger, Werner von Siemens, ville Fremskridt i tjeneste for mennesket.Siemens sætter standarder med innovativ teknologi og design på markedet. Og leder vejen ind i fremtiden for moderne husholdningsapparater med intelligente, visionære ideer.
Siemens Studioline er den eksklusive serie til alle der stiller høje krav til sine hvidevarer.
Vil du ikke nøjes med gode hvidevarer men går efter det ekstraordinære, så er Studioline serien helt klart noget for dig. Studioline serien råder over en masse ekstra features og funktioner til dig der ikke vil gå ned på teknologi. Serien har ligeledes et skarpt design i bl.a. Black Steel og deepBlack edition.
Studioline serien sætter prikke over i'et i dit køkken med et minimalistisk og ædelt design.

Energimærkning

Produktdatablad

Produktserie iQ700
Varenummer HB876G8B6
Farve
Black Steel
Fabrikant Siemens - studioLine
EAN 4242003789582
Hængslet Klapdør
Vis TFT-Touchdisplay
Effekt i Watt 3600
Højde i cm 60cm
Bredde i cm 59
Dybde i cm 55
Tilslutningsspænding (Volt) 220 - 240
SoftClose Ja
Tilbehør Bageplade, Ovnrist, Universalpande
Energiklasse A
Rengøringsfunktion activeClean (pyrolyse)
WiFi-Styring Ja
Volumen i liter 71
Betjening Drejeknap, TFT-Touchdisplay
Konstruktion Indbygning