Siemens EX901LXC1E Induktionskogezone, Planlim. - PowerMove Plus, Stegesensor Plus - 90 cm

Varenummer: EX901LXC1E
Siemens EX901LXC1E Induktionskogezone, Planlim. - PowerMove Plus, Stegesensor Plus - 90 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad

Vejl. pris DKK 17.598

DKK 9.995

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Siemens EX901LXC1E er en induktionskogeplade, med dens mange funktioner og flotte stil, beriger denne kogeplade ethvert køkken. Madlavningen har aldrig været nemmere.

powerMove Plus opdeler kogepladen i tre forskellige varmezoner. Steg på maksimum temperatur længst fremme, simre i midten på middel varme og hold maden varm længst bagtil på lav varme. De forskellige zoner aktiveres, når du stiller gryder eller pander på dem.

Stegesensor - sensorerne registrerer og måler temperaturen under hele tilberedningen, så maden ikke brænder på. Du kan trygt overlade stegningen til Siemens fryingSensor Plus. Det er faste temperaturindstillinger til alle typer retter.

Dual lightSlider: Intuitiv kontrol og præcis betjening med et moderne design. Innovativ dual lightSlider teknologi kombinerer innovativt lysdesign med enkel præcis varmeregulering. Du skal blot taste indstillingerne direkte eller flytte slideren. Til automatisk justering af kogezonerne
Siemens – Innovation der fascinerer, design der begejstrer
Siemens blev grundlagt 1847 i Berlin, Tyskland. Siemens er en af de førende hvidevare producenter i verdenen, med deres miljøvenlige innovationer fortsætter Siemens med det deres grundlægger, Werner von Siemens, ville – Fremskridt i tjeneste for mennesket. Siemens hvidevarer er også en del af denne lange innovative tradition for et suverænt globalt brand. De sætter standarder med innovativ teknologi og design på markedet. Og leder vejen ind i fremtiden for moderne husholdningsapparater med intelligente, visionære ideer. Siemens Home Appliances er det mærke, der giver deres kunder en betagende oplevelse af produktfordele - et brand til de ekstraordinære og spændende nye livsmuligheder.

Produktdatablad

Varenummer EX901LXC1E
Produktserie iQ700
Funktioner Børnesikring, Flexinduktion, PowerBoost, powerMove Plus, quickStart, reStart, Restvarmeindikator, Stegesensorfunktion
Farve
sort
Fabrikant Siemens
EAN 4242003717066
Dybde i cm 51
Bredde i cm 89
Effekt i Watt 11100
Indbygnignshøjde 6cm
Montagevariant Planlimning
Antal kogefelter
5
Ramme Planlimning
WiFi-Styring Nej
Betjening Dual lightSlider-Betjening
Trin 17 trin