Siemens EX675LXC1E Induktionskogezone - Ilægning - PowerBoost - PowerMove Plus - 60 cm

Varenummer: EX675LXC1E
Siemens EX675LXC1E Induktionskogezone - Ilægning - PowerBoost - PowerMove Plus - 60 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad
DKK 6.895

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Siemens EX675LXC1E er en induktionskogeplade, med dens mange funktioner og flotte stil, beriger denne kogeplade ethvert køkken. Madlavningen har aldrig været nemmere.
PowerMove Plus: powerMove Plus opdeler kogepladen i tre forskellige varmezoner. Steg på maksimum temperatur længst fremme, simre i midten på middel varme og hold maden varm længst bagtil på lav varme. De forskellige zoner aktiveres, når du stiller gryder eller pander på dem.
fryingSensor Plus: Sensorerne registrerer og måler temperaturen under hele tilberedningen, så maden ikke brænder på. Du kan trygt overlade stegningen til Siemens fryingSensor Plus. Det er faste temperaturindstillinger til alle typer retter. Der kan tilkøbes kompatible pander på Siemens hjemmeside.
powerBoost-funktion: Med powerBoost-funktionen øges effekten med op til 50 %. Når du giver store mængder et opkog, sparer du 35 % af tiden.
Siemens – Innovation der fascinerer, design der begejstrer
Siemens blev grundlagt 1847 i Berlin, Tyskland. Siemens er en af de førende hvidevare producenter i verdenen, med deres miljøvenlige innovationer fortsætter Siemens med det deres grundlægger, Werner von Siemens, ville – Fremskridt i tjeneste for mennesket. Siemens hvidevarer er også en del af denne lange innovative tradition for et suverænt globalt brand. De sætter standarder med innovativ teknologi og design på markedet. Og leder vejen ind i fremtiden for moderne husholdningsapparater med intelligente, visionære ideer. Siemens Home Appliances er det mærke, der giver deres kunder en betagende oplevelse af produktfordele - et brand til de ekstraordinære og spændende nye livsmuligheder.

Produktdatablad

Varenummer EX675LXC1E
Produktserie iQ700
Funktioner PowerBoost, powerMove Plus, quickStart, reStart, Restvarmeindikator, Stegesensorfunktion, Timer
Farve
sort
Fabrikant Siemens
EAN 4242003716885
Dybde i cm 52
Bredde i cm 60
Effekt i Watt 7400
Indbygnignshøjde 5cm
Montagevariant Ilægning
Antal kogefelter
4
Ramme Facet
WiFi-Styring Nej
Betjening Dual lightSlider-Betjening, Touch-slider pr. zone
Trin 17 trin