class
Siemens ED711FQ15E induktionskogezone med indbygget emhætte - iQ500 - 70 cm

Varenummer: ED711FQ15E
Siemens ED711FQ15E induktionskogezone med indbygget emhætte - iQ500 - 70 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad
DKK 13.395

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Siemens ED711FQ15E er en keramisk induktionskogezone med indbygget emhætte til recirkulation eller aftræk (tilbehør skal tilkøbes). På denne kogezone er der plads til store gryder og pander, da den har CombiZone, hvilket gør det muligt at forbinde zonerne og lave dem til en større kogeflader. Med touch-slider betjeningen er det nemt at vælge effektniveau med en finger.

The inductionAir Plus - garanterer minimal støj - uden at gå på kompromis med udsugningen. Denne funktion hjælper dig til at være den perfekte vært: den garanterer frisk luft uden lugt og mados.

Smart betjening - med powerMove forudindstilles individuelle effektniveauer for den forreste og bagerste combiZone. Disse aktiveres eller deaktiveres automatisk ved at flytte gryden fra den ene til den anden combiZone.

Brugervenlig og nem at rengøre - hvis der spildes, er selve emhætten vandtæt, og eventuelt spild opsamles i de to beholdere.

Energieffektiv madlavning - energiforbruget vises i displayet, så der let kan justeres og foretages mere energibesparende madlavning.

Timer med stopfunktion - timerfunktionen gør det lettere at holde styr på tilberedningen. Indstil timeren på den ønskede tilberedningstid, kogezonen slukker automatisk, når tiden er gået.

PowerBoost-funktion - denne funktion øges effekten med op til 50 %. Når der gives store mængder et opkog, spares der 35 % af tiden.

OBS. Hver opmærksom på at der skal tilkøbes et recirkulationssæt eller tilbehør til aftræk, før emhætten kan benyttes. 


Siemens – Innovation der fascinerer, design der begejstrer

Siemens blev grundlagt 1847 i Berlin, Tyskland. Siemens er en af de førende hvidevare producenter i verdenen, med deres miljøvenlige innovationer fortsætter Siemens med det deres grundlægger, Werner von Siemens, ville – Fremskridt i tjeneste for mennesket. Siemens hvidevarer er også en del af denne lange innovative tradition for et suverænt globalt brand. De sætter standarder med innovativ teknologi og design på markedet. Og leder vejen ind i fremtiden for moderne husholdningsapparater med intelligente, visionære ideer. Siemens Home Appliances er det mærke, der giver deres kunder en betagende oplevelse af produktfordele - et brand til de ekstraordinære og spændende nye livsmuligheder.


Energimærkning

Produktdatablad

Produktserie iQ500
Inklusiv kulfilter Nej, skal tilkøbes
Emhætte type Recirkulation, Udsugning
Varenummer ED711FQ15E
Motorplacering Intern motor - motor inkl.
Funktioner Børnesikring, PowerBoost, PowerManagement, Timer
Farve
sort
Fabrikant Siemens
Lydniveau
42-69
Max lydniveau målt efter ISO 65/2014
74
Sugestyrke i m³/time
650
Sugestyrke i m³/t målt efter ISO 65/2014
500
Tilslutningsspænding (Volt) 220-240
Energiklasse B
EAN 4242003867488
Dybde i cm 52
Bredde i cm 71
Indbygnignshøjde 22cm
Montagevariant Ilægning
Antal kogefelter
4
Ramme Uden ramme
Betjening Touch-slider