Samsung Robotstøvsuger Powerbot VR7000

Varenummer: VR1GM7030WW-EG
Samsung Robotstøvsuger Powerbot VR7000
Produktinformation, specifikationer og datablad

Vejl. pris DKK 5.995

DKK 3.495

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Robotstøvsugere er ofte et supplement til almindelig støvsugning. Det betyder at du skal bruge din sædvandlige støvsuger betydeligt sjældnere, når du har en robotstøvsuger til at fjerne det værste støv i løbet af dagen. CycloneForce - den helt rigtige sugestyrke,fjerner snavs og støv, inden det når filtret. Resultatet? Du slipper for at rengøre filtret lige så ofte, og sugekraften bevarer sin styrke længere.
Klar rengøringen fra din smartphone, denne robotstøvsuger kan nemlig styres via WIFI. Tilslut støvsugeren til dit trådløse netværk, og download appen Smart Home til din mobil. Du kan starte støvsugeren via din telefon og bestemme, hvornår produktet skal støvsuge. Uanset, om du er hjemme eller ej.
Edge Clean Master gør effektivt rent i hjørnerne og langs fodlister takket været en specialbørste. Når maskinen når væggen, foldes en børste ned i forkanten, som skaber en barriere, der hjælper til med at samle mere støv op. For at gøre så effektivt rent som muligt opretter robotstøvsugeren et virtuelt kort over dit hjem ved hjælp af 10 indbyggede sensorer og et digitalkamera. Det videreudviklede sensorsystem, FullView Sensor™, gør, at Powerbot er bedre til at undgå forhindringer, hvorfor Powerbot nu rengør med endnu større præcision end sin forgænger. En intelligent sensor registrerer gulvtypen og justerer automatisk sugekraften dertil. Når robotstøvsugeren befinder sig på et tæppe, forstærkes sugekraften automatisk for at fjerne støv og snavs nede i tæppet. Samsung POWERbot Essential har en bredere børste end sin forgænger, så den kan rengøre større flader ad gangen. Med en bred børste går rengøringen hurtigere. De store hjul er designede til at gøre det lettere for robotstøvsugeren at komme frem, så hverken ledninger eller dørtrin stopper den. Støvsugerens krop er desuden hævet 15 mm fra gulvet. Det betyder, at risikoen for at køre fast reduceres yderligere. Når batteriet bliver fladt, vender POWERbot VR7000 tilbage til sin opladerstation. Når den er opladet og klar igen, vender den tilbage til sit arbejde på samme sted, som den sluttede.

Som du kan se er denne robotstøvsuger en god investering. Den er udstyret med den moderneste teknologi der gør din hverdag nemmere.
Et behageligt hjem med Samsung hvidevarer
Skinnende rent service eller en perfekt tilberedt omgang julemad - de smukke ting i hverdagen ville være utænkelig uden smarte hvidevarer og elektroniske apparater. Samsung tilbyder netop det, en række smarte husholdningsapparater, der gør vores liv lettere. Samsung udvikler deres produkter med de højeste standarder, så du får de bedste resultater Gode husholdningsapparater kender du på, at de udfører deres opgave diskret og pålideligt. Det betyder, at de er lette at betjene og har alle de funktioner du har behov for. Smarte ingeniører hos Samsung sider dag for dag og overvejer, hvad der virkelig gør hverdagen lettere og integrerer disse funktioner i Samsungs husholdningsapparater. Deres hvidevarer er intelligente, gennemtænkte og lette at bruge.

specifikationer

Varenummer VR1GM7030WW-EG
Farve
hvid
Fabrikant Samsung
EAN 8806088755922