Samsung Fritstående mikrobølgeovn

Varenummer: MS23K3515AS-EG
Samsung Fritstående mikrobølgeovn
Produktinformation, specifikationer og datablad
DKK 650

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Samsung MS23K3515AS-EG er en mikrobølgeovn, der efterhånden nærmest er uundværlig i de danske husstande. På en travl hverdag er mikroovnen dagens helt. Du kan hurtigt opvarme mad og komme videre. Også i weekender bidrager mikroovnen med f.eks. popcorn til hyggen.
Hurtig optøning - Nu kan du hurtigt og let optø mad, som bevarer sin friskhed. Med Power Defrost-funktionen optøs din mad hurtigt og nemt uden at blive kedelig i midten.
Keramisk belægning - Belægningen med keramisk emalje på ovnens inderside beskytter mod ridser, har en antibakteriel effekt og er let at rengøre.
Eco Mode - verdens laveste energiforbrug i standby-indstilling. Du kan spare op til 40% af energiforbruget i standby.
Et behageligt hjem med Samsung hvidevarer
Skinnende rent service eller en perfekt tilberedt omgang julemad - de smukke ting i hverdagen ville være utænkelig uden smarte hvidevarer og elektroniske apparater. Samsung tilbyder netop det, en række smarte husholdningsapparater, der gør vores liv lettere. Samsung udvikler deres produkter med de højeste standarder, så du får de bedste resultater Gode husholdningsapparater kender du på, at de udfører deres opgave diskret og pålideligt. Det betyder, at de er lette at betjene og har alle de funktioner du har behov for. Smarte ingeniører hos Samsung sider dag for dag og overvejer, hvad der virkelig gør hverdagen lettere og integrerer disse funktioner i Samsungs husholdningsapparater. Deres hvidevarer er intelligente, gennemtænkte og lette at bruge.

Produktdatablad

Varenummer MS23K3515AS-EG
Farve
Sort og Rustfrit stål
Fabrikant Samsung
EAN 8801643227302
Dørens farve
Sort
Hængslet Venstre
Vis LED
Funktioner Børnesikring, Timer, Ur
Højde i cm 28cm
Bredde i cm 49
Dybde i cm 37
Rengøringsfunktion Nej
Volumen i liter 23
Betjening trykknapper, LED
Konstruktion Fritstående