Salgs- og leveringsbetingelser - Kontantkøb: Privat

 1. Handelsbetingelser - Privat

  En juridisk bindende aftale mellem dig og nyvo.dk er først indgået, når du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail. Indtil du modtager en ordrebekræftelse, er nyvo.dk berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist, fx som følge af pris- og tekstfejl eller udsolgte varer, og hvis det sker, vil du naturligvis blive underrettet herom pr. e-mail. Når du har afgivet en ordre på nyvo.dk vil du automatisk modtage en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Denne e-mail er alene en elektronisk kvittering for, at vi har modtaget din ordre, og der er ikke på dette tidspunkt indgået en juridisk bindende aftale mellem dig og webshoppen. For at kunne handle på Nyvo.dk skal du være fyldt 18 år eller kunne fremvise din værges accept til at indgå købet.

  1. Indledning
  Nyvo.dk ejes og drives af Nyvo ApS, CVR-nr. 40113886 (herefter ”Nyvo”). Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på forbrugeraftaler om køb af varer på Nyvo.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt fremgår af betingelserne.
  Det er ikke muligt at ændre i handelsbetingelser mellem Nyvo ApS og køber med mindre andet følger nedenfor.
  Køber skal acceptere handelsbetingelserne forud for hvert køb. En kopi af salgs- og leveringsbetingelserne fremsendes pr. mail sammen med ordrekvitteringen. Betingelserne for erhvervsdrivendes køb af varer på Nyvo.dk fremgår af særskilte handelsbetingelser. Disse findes længere nede.

  2. Priser
  Alle priser er dagspriser inkl. moms hvis ikke andet er angivet. Priserne er angivet i danske kroner (DKK) og opdateres løbende.

  2.1 Automatisk rabat

  Ved køb over et fastsat beløb vil der automatisk opnås rabat i shoppen. På nyvo.dk kører vi med følgende rabatsatser:
  Ved køb over 25.000,- DKK inkl. moms (eks. fragt) opnås der en rabat på 3%.
  Ved køb over 50.000,- DKK inkl. moms (eks. fragt) opnås der en rabat på 5%.

  Rabatten opnås automatisk ved at tilføje varer til kurven der samlet rammer et af beløbene rabatten er betinget af. Der gives kun rabat på varekøb.
  Fragtpriser, serviceydelser m.m. er ikke med i beregningen for at opnå rabat. Rabatterne kan ikke kombineres, der kan således højst opnås en samlet rabat på 5%.
  Ved annullering eller ændring af et produkt uanset årsag inden afsendelse vil rabatten blive beregnet på ny ud fra beløbsgrænserne. Ved opnået rabat bortfalder rabatten ved delvis returnering.

  2.2 Manuel rabat

  Manuelle rabatter der er opnået ved manuelle tilbud gennem kontakt til vores salgsafdeling, er altid givet ud fra de specifikke produkter der er inkluderet i tilbuddet. Ved annullering eller ændring af et produkt uanset årsag inden afsendelse vil rabatten blive beregnet på ny. Ved opnået rabat bortfalder rabatten ved delvis returnering.

  3. Levering

  3.1 Forsendelsestiden

  Forsendelsestiden du kan se på alle produkter på Nyvo.dk er vejledende. Den angivne forsendelsestid er den afsendelsestid, producenten har oplyst os.
  Vi opdaterer forsendelsestiden løbende ud fra leverandørens lagerfiler, men kan ikke give garanti for, at du kan modtage en bekræftelse på at produktet er afsendt indenfor den anviste tidsramme – selvom Nyvo altid vil bestræbe sig på at afsende hurtigst mulig. (Vores forsendelsestider regnes fra næste hverdag kl. 9.00 og frem) Varer der kommer på lager før tid, vil derfor også blive afsendt tidligere end angivet. Ordrer leveres som udgangspunkt altid samlet. Købes der flere varer i samme ordre, er det den længste forsendelsestid der er gældende. Vi forbeholder os ret til delleveringer ved manglende lagerkapacitet eller større forsinkelser. Du som kunde vil på mail blive informeret om, hvilke varer der er afsendt. Det er ikke muligt at udskyde leveringstidspunktet eller få opbevaret ordre. Alle ordrer leveres hurtigst muligt. Transportøren leverer som regel varen 1-2 hverdage efter afsendelse. Ved større ordre der kræver ekstra plads i fragtbilen, vil leveringstiden være 1-3 hverdage.
  Der fremsendes Track & Trace informationer så snart ordren afgår fra lageret, der muliggør at følge pakken via transportørens hjemmeside.
  Det er ikke muligt at holde Nyvo ansvarlig for forsinket levering eller udgifter i forbindelse med forsinkede leverancer, transportskader, leveringsfejl eller fabrikationsfejl, medmindre det følger af dansk ret. Vi opfordrer vores kunder til at afvente leverancen og tjekke om produktet har transportskader eller fabrikationsfejl førend der rekvireres eventuelle håndværker.

  3.2 Leveringsmuligheder

  Der findes følgende leveringstyper for varer købt på Nyvo.dk: Levering til pakkeshop: Din pakke afleveres i en valgfri pakkeshop nær dig.
  Der kan opstå situationer, hvor fragtselskabet er nødsaget til at levere ordren til en anden pakkeshop end den valgte pga. pladsproblemer.
  Dette gør sig især gældende på tidspunkter med en ekstraordinær mængde af forsendelser f.eks. i forbindelse med Black Friday eller jul. Levering på din adresse: Levering mod kvittering på en selvvalgt adresse. Disse varer leveres af GLS. Levering til kantsten: Levering mod kvittering på en selvvalgt adresse af større varer. Varer med denne leveringstype kan ikke afhentes i en pakkeshop. Disse varer leveres af fragtmand (Danske Fragtmænd, DHL, Brink Transport, DSV el.lign.) Det er vigtigt, at der er god plads, da vi kommer med store lastbiler. Bemærk, at ikke alle leveringstyper er tilgængelige på alle varer. De mulige leveringstyper for ordren fremgår ved check-out. Det er ikke muligt at afhente en ordre på Nyvo's adresse. Leveringen sker på den af dig som kunde oplyste adresse. Leveringen anses for sket, så snart transportøren har leveret ordren på bestillingsadressen. Vælger du, at transportøren må stille varen uden kvittering, påhviler ansvaret dig som kunde fra det øjeblik pakken er afleveret. Der gives tilladelse til billeddokumentation af leveringen på leveringsadressen. Er du ikke til stede ved levering som aftalt vil varen gå tilbage til fragtterminalen og forsøgt genudleveret efter aftale. V i vil opkræve omkostningerne ved genudlevering, såfremt fragtmanden ser sig nødsaget til at tage varerne med retur pga. dine forhold. Vi kan kun levere til adresser som er tilgængelige med transportørens normale biler. Er den angivne leveringsadresse ikke tilgængelig for fragtmanden, påhviler omkostningerne i forbindelse med omadressering køber.

  3.3 Fragtpriser og tillæg

  Fragten er som udgangspunkt gratis. Vi tager dog et fragttillæg på alle ordre under 500,-DKK og ved levering til ikke brofaste øer.
  Ved køb under 500,-DKK gælder følgende fragtpriser:
  - Levering til pakkeshop: 55,-DKK
  - Pakkelevering til din adresse: 95,-DKK
  Ved levering til en ikke brofast ø, vil der blive opkrævet et tillæg på 500,-DKK.

  Vi opfordrer derfor til, at ordren sendes til nærmeste færgeleje såfremt det er muligt. Tillægget oplyses ved check-out inden købet.

  3.4 Modtagelse af varen

  Kunder opfordres til at tjekke ordren for fragtskader, fejl og mangler ved modtagelse og melde disse til Nyvo senest 2 dage efter modtagelsen.
  Fragtskader meldes ved at udfylde vores skadeformular på hjemmesiden. Køber kan ikke fortryde sit køb ved at nægte modtagelse af varen, uden også at give Nyvo besked. Nægter køber modtagelse i uoverensstemmelse med vores anvisninger, vil køber blive pålagt alle returomkostningerne, da kunden selv står for afholdelse af disse. På ordrer der ikke bliver afhentet i pakkeshoppen/på fragtterminalen i tide, og derfor bliver sendt retur til afsender vil der ligeledes blive fratrukket et returgebyr inden kreditering.

  4. Ordrebekræftelse og kvittering for modtagelse af bestilling

  Nyvo’s annoncering af varer er en opfordring til at gøre tilbud, jf. aftalelovens § 9. Der er derfor ikke indgået en bindende købsaftale, før Nyvo har accepteret din bestilling af varer. Dette sker først, når du modtager en ordrebekræftelse fra Nyvo. Efter du har afsendt en bestilling, modtager du først en kvittering pr. e-mail på, at Nyvo har modtaget din bestilling. Af denne første e-mail fremgår der, hvilke varer du har bestilt og til hvilken pris.
  Denne e-mail er ikke en bindende ordrebekræftelse. Hvis Nyvo kan opfylde din bestilling,
  modtager du efterfølgende en bindende ordrebekræftelse i form af en faktura pr. e- mail, når varen afsendes fra vores lager eller bliver leveret af vores leverandør.
  Nyvo forbeholder sig ret til at annullere købers ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer, indtil du har modtaget en endelig ordrebekræftelse. 5. Betaling og sikkerhed Når du handler på Nyvo.dk, kan du benytte et betalingskort og betale online.
  For at beskytte dine kortoplysninger håndteres betalingen af en godkendt og certificeret betalingsmodulleverandør. Denne sørger for, at alle oplysninger behandles krypteret, så hverken Nyvo.dk eller andre kan få adgang til dine kortoplysninger.
  På Nyvo.dk kan du bruge følgende betalingsformer:
  - Dankort (kræver netbanksverificering)
  - VISA-Dankort (kræver netbanksverificering)
  - MasterCard (kræver netbanksverificering)
  - VISA (kræver netbanksverificering)
  - VISA Electron (kræver netbanksverificering)
  - MobilePay
  - Bankoverførsel (er ikke dækket af indsigelsesordningen)

  Når du vælger et kort, vises hele beløbet, der vil blive trukket fra din konto. Betalingen hæves, når vi har afsendt dine varer.
  Ved brug af kreditkort vil beløbet reserveret på din konto med det samme. Der kan aldrig hæves et større beløb end det køber har godkendt ved bestilling.
  Vælger du betaling med MobilePay bliver du ledt videre til en side hvor du vil blive bedt om at indtaste dit telefonnummer.
  Du vil efterfølgende få en anmodning i din MobilePay APP hvor du bliver bedt om at godkende betalingen.
  Ved betaling via bankoverførsel skal beløbet indgå på Nyvo's konto inden for 7 dage efter ordremodtagelsen. Ordren vil først blive behandlet, når vi har indregistreret din betaling. Vælger du betaling med bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
  Du finder flere oplysninger herom på e-mærkets hjemmeside: https://www.emaerket.dk/forbruger/tips-guides-og-gode-raad/benyt-indsigelsesordningen .
  Køber skal læse og acceptere handelsbetingelserne for at gennemføre købet. Der fremsendes en kopi sammen med en ordrekvittering til den oplyste mailadresse. Ved mistanke om kortsvindel kan der kræves betaling via bankoverførsel.

  6. Tilbud

  Har Nyvo lavet en fejl i tilbuddet, herunder en fejlberegning, vil Nyvo informere kunden om denne hurtigst muligt og foretage en korrektion af tilbuddet, herunder en priskorrektion. Ved større åbenlyse fejl er Nyvo berettiget til at trække tilbuddet tilbage. Er en vare ikke listet i tilbuddet, er køber, uanset årsag ikke berettiget til at modtage denne vare uden at yde betaling for denne. En vare der bliver vist på en tegning udfærdiget af sælger, medfølger kun, hvis denne er anført i tilbuddet. Tilbuddet vil efter 8. dage fra modtagelse, altid skulle genberegnes. Dette kan afhængig af årsskifte, kampagner og sortiment, betyde at tilbuddet skal korrigeres. Tilbud er således gældende 8 dage. Dette kan betyde nye priser, ændringer i modeller samt produkter, farver o. lign hvis dette er udgået fra det nye opdaterede sortiment.

  7. Produktbeskrivelser og billeder

  Vi har gjort alt for at vise farver på skærmen så præcist som muligt, men de kan variere fra originalen på grund af indstillingerne på din skærm eller printer, såsom kontrast, lysstyrke, mætning, type skærm osv. Vi angiver altid producentens farvebetegnelse i specifikationerne og anvender producentens originale billeder. Der kan forekomme ændringer i leveringsomfanget af produktet uden varsling fra producentens side – vi henviser derfor til at tjekke om alle dele der er angivet i bruger-/montagevejledningen er leveret i det korrekte antal. I nogle tilfælde kan der i brugervejledningen være angivet dele, der ikke er listet under tilbehør på vores hjemmeside. Disse dele er typisk ikke nødvendige for at få fuld funktionalitet ud af produktet og er derfor ikke med i vores leveringsomfang.

  8. Ejendomsret

  Køber besidder fra leveringsdagen ejendomsretten til produkterne, herunder alle tilbehørsdele m.v., der måtte tilføjes eller erstatte dele af produkterne under kontantkøbsaftalens løbetid. Køber er berettiget til at råde retligt over produkterne, tilbehør m.v. fra leveringsdagen. Nyvo har ikke taget ejendomsforbehold i produkterne. 9. Fortrydelse Du har ret til at træde tilbage fra din bestilling, du har lavet på Nyvo.dk, uden begrundelse indenfor 14 dage.
  Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, hvor du, eller en af dig angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får den sidste vare i besiddelse. Som udgangspunkt kan der kun accepteres returnering af hele ordre. Delvise returneringer skal altid accepteres af og aftales skriftligt med Nyvo.
  Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde bestillingen i en utvetydig erklæring. Ved annullering af et produkt i en ordre hvor der er opnået rabat, vil rabatten bortfalde ved delvis returnering.
  Annulleres en vare i en ordre hvor der er opnået rabat inden afsendelse, vil den samlede rabat beregnes på ny.
  Dette skal være en skriftlig henvendelse, der enten kan ske via vores returformular på hjemmesiden eller standardfortrydelsesformularen
  (Se nederst i handelsbetingelserne). Standardfortrydelsesformularen kan du sende som mail eller brev til:

  Nyvo ApS Att.: Returafdelingen,
  Istedvej 1
  6330 Padborg
  Telefon 70 26 70 28 Mail: [email protected]

  Du kan ikke fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen uden også at give Nyvo besked om, at du vil fortryde købet. På ordrer der ikke afhentes på fragtterminalen i tide og dermed som følge bliver sendt retur til os, vil der blive fratrukket retur omkostninger inden kreditering, svarende til de reelle omkostninger. Hvis du vælger at skrive til os på mail eller udfylder vores returformular i forbindelse med fortrydelse af dit køb, vil vi omgående pr. e-mail kvittere for modtagelsen af meddelelsen.
  Hvis du fortryder købet, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke omkostninger i forbindelse med tilvalg til levering der afviger fra standardleveringsform, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet.
  Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi gennemfører tilbagebetalingen til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Vi udbetaler ikke til tredjepart. Du pålægges ingen gebyrer som følge af tilbagebetalingen.
  Du skal returnere varen uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af fortrydelsesretten.
  Fristen er overholdt, hvis du returnerer varen inden udløbet af de 14 dage. Du som køber hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget unødigt meget, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. For at sikre en ukompliceret bearbejdelse af din returnering, bedes du sende varen retur i original emballage. Ved fortrudt køb har du selv ansvaret for at få varen returneret til os.
  Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbageleveringen af varen, og du bærer ansvaret, hvis varen bliver beskadiget under transporten.
  Du kan sende varen retur til os på adressen:

  Nyvo ApS Att.: Returafdelingen
  Istedvej 1
  DK-6330 Padborg

  Der modtages ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling (til pakkeshop/pakkeboks).
  Alternativt kan varen afleveres retur på adressen efter forudgående aftale. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen indtil vi har modtaget varen retur.
  Der gælder ingen fortrydelsesret på følgende varetyper: Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg

  10. Reklamation & Service

  Når du handler på Nyvo.dk, har du 24 måneders reklamationsret over fejl eller mangler på varen regnet fra det tidspunkt, hvor du modtog varen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter at du har konstateret fejlen eller manglen for at forpligte Nyvo til at udbedre reklamationen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. En rettidig, berettiget reklamation betyder, at du enten kan få varen repareret, få et prisafslag eller få pengene tilbage afhængig af den konkrete situation. Sælger forbeholder sig retten til at udbedre skaden, hvis dette er muligt, frem for en evt. ombytning, hvis ombytning er uforholdsmæssigt omkostningsfuld i forhold til reparation. Nyvo kan tilbyde at ombytte produkter en til en eller til et vurderingsmæssigt tilsvarende produkt.
  Dette er frivilligt for dig om du vil acceptere et alternativt produkt. Batterier og netdeles reklamationsret følger varens naturlige holdbarhed.
  Mener du, at der er fejl eller mangler på varen, og ønsker du at reklamere bedes du udfylde vores fejlformular på hjemmesiden eller sende en mail til [email protected] Alle reklamationer bedes du fotodokumenteres med vellignende foto eller video. Du vil inde på siden blive gjort opmærksom på hvilke servicepartnere der servicerer de forskellige produkter. Disse kan kontaktes direkte ved fejl og mangler på varen efter produktet har været i brug.
  Kan vores teknikere ikke fastsætte fejl i dit returnerede produkt, vil vi sende varen retur til dig samt fakturere forsendelsen + et undersøgelsesgebyr for uberettiget reklamation på 350,- DKK. Vi forbeholder os derudover ret til at beregne den tid vi har brugt på at bearbejde sagen. Vores takster oplyses ved opstart af reklamationen. Hvis der er tale om en oprindelig mangel på produktet, som medfører at produktet på leveringstidspunktet ikke var fuld funktionsdygtig eller intakt, er Nyvo forpligtet til at udbedre manglen.
  Du kan læse mere om reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark.
  Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/odr 


  Reklamationsretten bortfalder, hvis fejlen eller manglen er forårsaget af køber, f.eks. som følge af fejlagtig brug, montage eller reparation. Vi gør opmærksom på at vi forbeholder os retten til at opkræve et gebyr, skulle reklamationen være grundet egen fejlagtig tilslutning, montering eller brug af den reklamerede vare. Gebyrets størrelse vil altid blive oplyst skriftligt før et servicebesøg. Reklamation skal ske senest 2 år fra leveringsdagen eller indenfor produktets reklamationsperiode for at forpligte Nyvo til at foretage udbedring. Reklamation skal ske inden for rimelig tid efter, at manglen er konstateret. Reklamation inden for 2 måneder anses som værende rettidig.

  11. Ansvar

  11.1 Kundens ansvar

  Du har som køber selv ansvar for egen installation. Enhver skade og risiko som følge af installationen påhviler derfor dig som kunde. NYVO anbefaler altid at der inddrages en fagmand/håndværker.

  11.2 Nyvo's ansvar

  Ansvar ved fejlleverancer Transportomkostninger i forbindelse med fejlleverede varer dækkes af Nyvo. Ved modtagelse af en fejlleverance, bedes Nyvo kontaktes omgående. Vi sender herefter en returlabel eller booker en afhentning hos fragtmanden. Vi ombytter og sender naturligvis en ny vare hurtigst muligt, når vi har modtaget den fejlleverede vare, medmindre andet er aftalt. Vedlæg venligst varen en returformular og en kopi af ordrekvitteringen så vores returafdeling hurtigt kan afklare sagen.

  11.3 Produktansvar & Sælgers ansvar i forbindelse med rådgivning

  Rådgivning foregår ud fra Nyvo’s erfaring og viden på baggrund af de informationer kunden oplyser. Nyvo kan derfor ikke gøres ansvarlig hvis det under installationen viser sig at en anden løsning havde været bedre eller mere hensigtsmæssig, med mindre andet følger af ufravigelig dansk ret. Har Nyvo kulancemæssigt hjulpet køber med teknisk rådgivning og service vedrørende indretningsforslag eller andet, kan Nyvo ikke drages til ansvar herfor. Nyvo’s ansvar for skade på køber, dennes nærmeste, købers gods, tredjemand eller tredjemands gods m.v. begrænses til forhold, der skyldes grov uagtsomhed fra Nyvo’s side, samt ansvar fastsat i almindelige, ufravigelige erstatningsregler. Indirekte tab og følgeskader dækkes ikke af Nyvo, med mindre andet følger af ufravigelig dansk ret. I tilfælde af at skade påføres tredjepart, skal køber straks underrette Nyvo og medvirke til sagens opklaring. Nyvo har ret til at besigtige skaden. Nyvo kan ikke gøres ansvarlig for skader der opstår som følge af at produkter, tilbehør m.m. ikke fungerer hensigtsmæssigt hvis dette skyldes mangelfuld installation.

  12. Personlige data

  For at kunne handle på Nyvo.dk skal du oplyse navn, adresse, telefonnr. og e-mailadresse, eventuelt afhentningssted. Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10. Nyvo ApS videregiver de af de ovennævnte oplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig, til den leverandører, som skal levere varen. Adresseoplysninger videregives desuden til den virksomhed, som er transportør af varen. Videregivelse af persondata vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. Det navn, den adresse, det telefonnummer og i visse tilfælde den e-mailadresse, du har oplyst ved bestilling, fremgår af adresseetiketten, som sættes på varen til brug for levering. Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
  Den dataansvarlige på nyvo.dk er Nyvo ApS. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected]

  13. Cookies

  Når du besøger Nyvo.dk, modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Cookies indeholder oplysninger i form af tekst og/eller tal, fx om indholdet i din indkøbskurv eller en dato, som kan være nødvendige for at gennemføre dine køb på Nyvo.dk. Sådanne cookies udløber som oftest efter hver session, det vil sige, når du lukker din browser (såkaldte session cookies). Andre cookies indstilles med et udløbstidspunkt og gemmes på din harddisk i den pågældende periode (såkaldte persistent cookies). Læs om hvilke cookies, der bruges på Nyvo.dk under Cookiespolitik.

  14. Selskabsoplysninger

  Nyvo ApS,
  Istedvej 1
  DK–6330 Padborg
  CVR-nr. 40113886

  15. Lovvalg og værneting Aftaler om køb af varer på Nyvo.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole, medmindre andet følger af ufravigelige lovregler. 16. Klageadgang Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice på [email protected]
  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Nævnenes Hus Toldboden 2 8800 Viborg www.naevneneshus.dk For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.
  Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere https://www.emaerket.dk/gratis-sagsbehandling
  Ved klager over bordplader og køkkenelementer: Byggeriets Ankenævn Nørre Voldgade 106 1358 København K. http://www.byggerietsankenaevn.dk/
  Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal på https://ec.europa.eu/odr.
  Retsforholdet afgøres efter dansk ret.

  17. Standardfortrydelsesformular

  (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til: Nyvo ApS Att.: Returafdelingen Istedvej 1 6330 Padborg Mailadresse: [email protected]
  Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: ________________________________________________________________________
  Bestilt den: ________________________________ Modtaget den: ________________________________
  Forbrugerens navn: _________________________________ Forbrugerens adresse: _________________________________________
  Dato & underskrift:______________________________ ____________________________
  (Underskrift er kun nødvendig hvis formularens indhold meddeles på papir)

  18. Øvrige informationer 
  Vi henviser til at kontakte vores kundeservice på [email protected] eller telefonisk 70 26 70 28 for at høre nærmere omkring sikkerhed under betaling, hvordan du handler og andre spørgsmål du skulle have i forbindelse med dit køb. Alle aftaler med Nyvo indgåes på dansk. Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 29.09.2022

  Handelsbetingelser – Erhverv

  1. Indledning

  Nyvo.dk ejes og drives af Nyvo ApS, CVR-nr. 40113886 (herefter ”Nyvo”). Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på erhvervsaftaler om køb af varer hos Nyvo til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt fremgår af betingelserne. Det er ikke muligt at ændre i handelsbetingelser mellem Nyvo ApS og køber med mindre andet følger nedenfor.

  2. Rådgivning

  Rådgivning foregår ud fra Nyvo’s erfaring og viden på baggrund af de informationer kunden oplyser. Nyvo kan derfor ikke gøres ansvarlig hvis det under installationen viser sig at en anden løsning havde været bedre eller mere hensigtsmæssig, medmindre andet følger af ufravigelige lovregler. Har Nyvo kulancemæssigt hjulpet køber med teknisk rådgivning og service vedrørende indretningsforslag eller andet, kan Nyvo ikke drages til ansvar herfor, medmindre andet følger af ufravigelige lovregler.

  3. Priser

  Alle priser er dagspriser fra lager inkl. moms og ekskl. eventuelle fragtomkostninger og afgifter, hvis ikke andet udtrykkeligt er angivet. Priserne er altid angivet i DKK (Danske kroner). Præsentation af varer sammen med en pris på Nyvo.dk er ikke et bindende tilbud men blot en opfordring til at gøre tilbud.

  4. Tilbud

  Et tilbud udstedt fra Nyvo har en gyldighed på 8 dage medmindre andet er aftalt. Ønskes tilbuddet bestilt efter udløb af fristen på 8 dage skal tilbuddet genberegnes. Afhængigt af årsskifte, kampagner og sortiment, kan det ske at hele tilbuddet skal genforhandles efter udløbet af de 8 dage. Genforhandlingen kan medføre prisstigninger, ændringer i modelnumre samt udskiftning af varer som følge af udskiftning i programmet. Herunder også risiko for at der evt. skal vælges helt ny front/farve, greb eller andre produkter med farver, hvis disse er udgået i det gældende sortiment. Nyvo er berettiget til at foretage en korrektion hvis der er lavet en fejl i tilbuddet. Dette gælder prisfejl, tastefejl og mindre fejl – ved større fejl er Nyvo berettiget til at træde tilbage fra handlen, uden at køber kan rette krav mod Nyvo, medmindre andet følger af ufravigelige lovregler. Er en vare ikke anført i tilbudsbrevet, er køber - uanset årsagen hertil og varens anvendelse – ikke berettiget til at modtage denne vare uden at yde betaling herfor. En vare, der er vist på et evt. indretningsforslag eller en tegning udfærdiget af Nyvo, medfølger kun, hvis den pågældende vare udtrykkeligt er anført i tilbuddet.

  5. Vareprøver

  Fremsendte vareprøver viser kun farver og egenskaber i almindelighed og køber må således acceptere, at der vil kunne forekomme afvigelser. Nyvo fralægger sig ethvert ansvar for evt. afvigelser, medmindre disse må karakteriseres som væsentlige og for køberen uforholdsmæssigt store i forhold til de foreviste farveprøver. Specielt ved naturtræsprodukter vil der opstå afvigelser grundet naturlig variation.

  6. Betaling

  Betalingsfristen og betalingsbetingelserne fremgår af tilbuddet. Hvis betalingen sker efter at betalingsfristen er udløbet, er Nyvo berettiget til at opkræve morarenter af den til enhver tid værende restgæld med rentelovens rentesats. Modtages forudbetalingen ikke rettidig, er Nyvo berettiget til at annullere ordren. Nyvo kan opkræve erstatning for opbevaring og tab ved annullering af ordren. Køber er ikke berettiget til at modregne nogen del af købesummen, medmindre modfordringen er accepteret skriftligt. Er betalingen gennemført med kort vil beløbet blive hævet den dag ordren afsendes.

  6.1 Købers manglende betaling

  Forsinket betaling af en faktura anses altid som væsentlig misligholdelse af aftalen. Ved manglende betaling har Nyvo ret til at tilbageholde åbne ordre indtil betalingen er sket. Såfremt der leveres løbende, og der foreligger forsinket betaling fra købers side af en fremsendt faktura, er Nyvo berettiget til at tilbageholde evt. fremtidige leverancer til køber eller suspendere yderligere arbejde og/eller i denne forbindelse kræve senere leveringstidspunkter. Der opkræves et kompensationsgebyr på 310,-DKK pr ordre ved forsinket eller udeblivende betaling. Beløbet forfalder til betaling på samme tidspunkt, som betalingsforpligtelsen for varen indtræder. Ved delleveringer forfalder beløbet for de leverede varer også selvom hele ordren ikke er leveret endnu.

  6.2 Renter og rykkergebyrer

  Ved forsinket betaling er Nyvo berettiget til at opkræve renter på 1,9% pr. påbegyndt måned af det samlede udestående fra forfaldsdagen samt et rykkergebyr på 100,-DKK pr rykker.

  7. Ejendomsforbehold

  Nyvo forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer indtil hele købesummen inklusive leveringsomkostninger samt eventuelle renter og omkostninger er betalt fuldt ud, medmindre det ikke er muligt efter danske ufravigelige lovregler. Køber forpligter sig til at holde leverancen forsikret og skadefri indtil hele købesummen er lagt.

  8. Ordrebekræftelse og kvittering for modtagelse af bestilling

  Nyvo’s annoncering af varer er en opfordring til at gøre tilbud, jf- aftalelovens § 9. Der er derfor ikke indgået en bindende købsaftale, før Nyvo har accepteret en bestilling af varer. Dette sker først, når du modtager en ordrebekræftelse fra Nyvo. Efter du har afsendt en bestilling, modtager du først en kvittering pr. e-mail på, at Nyvo har modtaget din bestilling. Af denne første e-mail fremgår det, hvilke varer du har bestilt og til hvilken pris. Denne e-mail er ikke en bindende ordrebekræftelse. Hvis Nyvo kan opfylde din bestilling, modtager du efterfølgende en bindende ordrebekræftelse pr. e- mail, når varen afsendes fra vores lager eller bliver leveret af vores leverandør. Nyvo forbeholder sig ret til at annullere købers ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

  9. Afbestilling / Ændring af ordre

  Købes der en vare til erhverv har køber ingen fortrydelsesret og kan derfor ikke annullere en allerede afgivet ordre. Ændring af ordre før levering kan kun ske med sælgers accept. En sådan accept meddeler Nyvo kun undtagelsesvis og altid skriftligt.

  10. Levering og forsinkelse

  Leveringstiden kan variere på de forskellige produkter, da ikke alle varer er lagerførte. Leveringstiden er fastsat skønsmæssigt ud fra leverandørens lagerfiler. Nyvo vil altid bestræbe sig på at levere hurtigst mulig. (Vores leveringstider regnes fra næste hverdag kl. 9.00 og frem) Varer der kommer på lager før tid, vil derfor også blive afsendt tidligere end angivet. Ordrer leveres som udgangspunkt altid samlet. Købes der flere varer i samme ordre, er det den længste leveringstid der er gældende. Vi forbeholder os ret til delleveringer ved manglende lagerkapacitet eller større forsinkelser. Du som kunde vil på mail blive informeret om, hvilke varer der er afsendt. Det er ikke muligt at udskyde leveringstidspunktet. Alle ordrer leveres hurtigst muligt. Transportøren leverer som regel varen 1-2 hverdage efter afsendelse.
  Ved større ordrer der kræver ekstra plads i fragtbilen, vil leveringstiden være 1-3 hverdage. Der fremsendes Track & Trace informationer så snart ordren afgår fra lageret, der muliggør at følge pakken via transportørens hjemmeside. Der kan kun leveres på adresser der er tilgængelige for fragtmandens almindelige fragtbiler. Er adressen ikke tilgængelig for fragtmanden vil varen tages med tilbage til terminalen. Køber er selv ansvarlig for en evt. genudlevering eller omadressering og er forpligtet til at afholde alle omkostninger i den forbindelse. Ansvaret for ordren overgår til køber så snart ordren er leveret.

  10.1 Ansvar

  Det er ikke muligt at gøre Nyvo ansvarlig for forsinket levering eller udgifter i forbindelse med forsinkelse forårsaget af forsinkede leverancer, transportskader, leveringsfejl eller fabrikationsfejl. Skulle der opstå forsinkelse fra Nyvo eller dennes leverandør er Nyvo berettiget til at udskyde ordren i det omfang der er nødvendigt. Kunden vil i dette tilfælde straks informeres om forsinkelsen. Forsinket levering berettiger ikke køber til erstatning af nogen art, eller til et afslag i prisen. Der gives tilladelse til billede dokumentation på leveringsadressen for at dokumentere leveringen. Vælges der at ordren må stilles på eget ansvar overgår ansvaret til kunden i det øjeblik leverandøren har sat varen.

  10.2 Mangler ved levering

  Så snart varen er leveret er køber forpligtet til at tjekke varerne for fejl og mangler. Ordren skal tjekkes for fragtskader øjeblikkeligt ved modtagelse. Nyvo skal underrettes om fragtskader eller mangler i ordren herunder i leveringsomfanget senest 24 timer efter modtagelse. Dette skal meddeles skriftligt gennem skade-/fejlformularen på hjemmesiden eller på mail. Nyvo er altid berettiget til at foretage en omlevering eller afhjælpning, skulle der være mangler ved den leverede ordre. Alle produkter der sælges på Nyvo er beregnet og designet til private husholdninger. Hvis en fejl har sammenhæng med belastninger, der kun kan opstå ved brug udover det almindelige i private husholdninger, er der derfor ikke tale om fabrikations- eller materialefejl.

  11. Reklamation

  Som køber har du 12 måneders reklamationsret. Du skal reklamere over mangler, straks du opdager eller burde opdage manglen. Vi kan opkræve et undersøgelsesgebyr ved uberettiget reklamation, dette oplyses ved opstart af reklamationen.

  12. Metoder, tolerancer og finish

  Nyvo ApS’ metoder, tolerancer og finish i forbindelse med montering fremgår af de til enhver tid gældende vejledninger. Force Majeure m.m. Der tages forbehold for afgiftsændringer af enhver art, herunder vedr. moms. Forhøjelser af sådanne kan pålægges den aftalte pris. Tilsvarende vedr. trykfejl, som køber kunne have opdaget. For leverancer, der skal ske mere end 3 måneder efter aftaledagen, kan den aftalte pris forhøjes med Nyvo ApS’ evt. almindelige prisændringer. Midlertidigt udsolgte varer leveres snarest muligt. Kan levering ikke ske senest 40 dage efter det aftalte tidspunkt kan enhver af parterne annullere købet f.s v. angår denne vare. Annulleringer skal ske skriftligt og bekræftes af Nyvo, for at det er gældenden. Tilsvarende vedr. produktændringer.

  13. Personlige data

  For at kunne handle på Nyvo.dk skal du oplyse navn, adresse, telefonnr. og e-mailadresse, eventuelt afhentningssted. Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10. Nyvo ApS videregiver de af de ovennævnte oplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig, til den leverandører, som skal levere varen. Adresseoplysninger videregives desuden til den virksomhed, som er transportør af varen. Videregivelse af persondata vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. Det navn, den adresse, det telefonnummer og i visse tilfælde den e-mailadresse, du har oplyst ved bestilling, fremgår af adresseetiketten, som sættes på varen til brug for levering. Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger.

  14. Cookies

  Når du besøger Nyvo.dk, modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Cookies indeholder oplysninger i form af tekst og/eller tal, fx om indholdet i din indkøbskurv eller en dato, som kan være nødvendige for at gennemføre dine køb på Nyvo.dk. Sådanne cookies udløber som oftest efter hver session, det vil sige, når du lukker din browser (såkaldte session cookies). Andre cookies indstilles med et udløbstidspunkt og gemmes på din harddisk i den pågældende periode (såkaldte persistent cookies). Læs om hvilke cookies, der bruges på Nyvo.dk under Cookiespolitik på hjemmesiden. Her kan du læse mere om cookies generelt: https://minecookies.org/

  15. Fortrolighed og tavshedspligt

  I forbindelse med aftalens udførelse kan begge parter få adgang til fortrolige informationer og andet fortroligt materiale hos hinanden. Begge parter indestår for, at de selv samt deres ansatte og underleverandører i enhver henseende vil behandle de modtagne oplysninger fortroligt. Denne bestemmelse vedvarer tidsubegrænset. Udover nærværende bestemmelse gælder øvrige bestemmelser om fortrolighed og forretningshemmeligheder i henhold til dansk ret.

  16. Selskabsoplysninger

  Nyvo ApS,
  Istedvej 1
  DK–6330 Padborg
  CVR-nr. 40113886

  17. Lovvalg og værneting

  En tvist mellem parterne, der udspringer af betingelserne, aftalen eller sælgers ydelser i øvrigt, og som ikke kan løses i mindelighed mellem parterne, skal afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole. Parterne har i medfør af Retsplejelovens § 245 aftalt, at evt. retstvister imellem parterne skal foregå ved Retten i Sønderborg.

  Handelsbetingelserne er senest opdateret den 29.09.2022