class
Elica NikolaTesla Switch - Udsugning - 83 cm

Varenummer: PRF0146212A
Elica NikolaTesla Switch - Udsugning - 83 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad
Få 5 års premium assistance hos Elica. Registrer din NikolaTesla indenfor 12 måneder fra købsdatoen. Læs mere om det i vejledningen i kassen.

Vejl. pris DKK 29.995

DKK 11.995

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Elica PRF0146212 er en kogezone med integreret emhætte, denne 2 i 1 løsning passer perfekt til stort set alle køkkener.

Det meget populære koncept af en kogezone med integreret emhætte har overtaget markedet og haft enorm fremgang lige siden lanceringen.

Det er specielt fordi den er enorm pladsbesparende, men også fordi du ikke har en emhætte hængende i vejen som man ellers så nemt kan slå hovedet på. Dette produkt kombinerer de bedste ting fra en kogezone og en emhætte.OBS! Denne emhætte er lavet til udsugning, det vil sige at du skal have rør og fittings for at kunne montere emhætten, da udsugning betyder at madosen bliver ført ud af huset ved hjælp af en rørføring.Brofunktion - Denne funktion giver dig muligheden for at lave mad i store gryder og pander da du kan aktivere 2 kogesektioner samtidig. Elica Nikola Tesla Switch har brofunktion i begge sider.Stop and Go - Denne funktion er perfekt til når du lige hurtig skal ud af køkkenet, i det tilfæde trykker du på stop and go knappen der med det sammen slukker for alle kogesektioner, men når du kommer tilbage og trykker på knappen igen bliver alle tændt på samme trin som før igen.Børnesikring - Ved at tænde for denne funktion er det umuligt at tænde for kogezone ved et uheld.Varmeindikator - Denne funktion viser dig hvilke kogesektioner der er varme endnu.Touch-slider - Kogezonen har en touch-slider for hver kogezoneGryderegistrering - Induktionskogezoner varmer kun gryden/stegepanden op, det vil sige at der hvor gryden er vil det blive varmt. 5 års support hos Elica

Registrer din Nikola Tesla direkte hos Elica og få 3 års ekstra service. Registreringen skal udføres indenfor 12 måneder fra faktureringsdatoen. Du kan registrere dig eller læse mere her


Elica - revolutionær frisk luft

Elica er verdens største producent af emhætter. Deres emhætter findes i utallige design og farver. Du vil helt sikkert finde en emhætte der passer perfekt ind i netop dit køkken. Elicas design der sørger for at udtrykke elegance, innovation, dynamik og unikhed. Elica er kendt for sit store udvalg af kogezoner med integreret emhætte.


Energimærkning

Produktdatablad

Produktserie NikolaTesla
Emhætte type Udsugning
Rørtilslutning
150 mm
Varenummer PRF0146212A
Motorplacering Intern motor - motor inkl.
Funktioner Barnesikret, Brokoblingsfunktion, Comfort Silence, Gryderegistrering, Pause funktion, Stop and Go, Timer
Farve
sort
Fabrikant Elica
Lydniveau
37-60
Max lydniveau målt efter ISO 65/2014
72
Sugestyrke i m³/time
800
Sugestyrke i m³/t målt efter ISO 65/2014
620
Effekt i Watt 7,2 kWh
Tilslutningsspænding (Volt) 220 - 240
Energiklasse A+
EAN 8020283045606
Dybde i cm 52
Bredde i cm 83
Indbygnignshøjde 21cm
Montagevariant Ilægning
Antal kogefelter
4
Ramme Uden ramme
Betjening Touch-slider
Trin 10 trin