Elica NikolaTesla One Mix - Recirkulation - 83 cm

Varenummer: PRF0120978A
Elica NikolaTesla One Mix - Recirkulation - 83 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad
Få 5 års premium assistance hos Elica. Registrer din NikolaTesla indenfor 12 måneder fra købsdatoen. Læs mere om det i vejledningen i kassen.

Vejl. pris DKK 29.995

DKK 12.495

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Elica PRF0120978 er en kogezone med integreret emhætte, denne 2 i 1 løsning passer perfekt til stort set alle køkkener.

Det meget populære koncept af en kogezone med integreret emhætte har overtaget markedet og haft enorm fremgang lige siden lanceringen.

Det er specielt fordi den er enorm pladsbesparende, men også fordi du ikke har en emhætte hængende i vejen som man ellers så nemt kan slå hovedet på. Dette produkt kombinerer de bedste ting fra en kogezone og en emhætte.OBS! Denne emhætte er lavet til recirkulation, det vil sige at det medleverede kulfilter sørger for at fjerne lugtpartikler fra madosen. Herefter bliver den rensede luft ført tilbage i køkkenet igen. Vær opmærksom på at selve dampen ikke fjernes ved recirkulation og det derfor er nødvendigt at lufte godt ud.Betjening - Touch Control

Brofunktion - Denne funktion giver dig muligheden for at lave mad i store gryder og pander da du kan aktivere 2 kogesektioner samtidig til én stor. Hos NikolaTesla One Mix er der kun brofunktion på den venstre side.

Stop and Go - Denne funktion er perfekt til når du lige hurtig skal ud af køkkenet, i det tilfæde trykker du på stop and go knappen der med det sammen slukker for alle kogesektioner, men når du kommer tilbage og trykker på knappen igen bliver alle tændt på samme trin som før igen.

Børnesikring - Ved at tænde for denne funktion er det umuligt at tænde for kogezone ved et uheld.

Varmeindikator - Denne funktion viser dig hvilke kogesektioner der er varme endnu.Gryderegistrering - Induktionskogezoner varmer kun gryden/stegepanden op, det vil sige at der hvor gryden er vil det blive varmt.

5 års support hos Elica

Registrer din Nikola Tesla direkte hos Elica og få 3 års ekstra service. Registreringen skal udføres indenfor 12 måneder fra faktureringsdatoen. Du kan registrere dig eller læse mere her

Elica - revolutionær frisk luft

Elica er verdens største producent af emhætter. Deres emhætter findes i utallige design og farver. Du vil helt sikkert finde en emhætte der passer perfekt ind i netop dit køkken. Elicas design der sørger for at udtrykke elegance, innovation, dynamik og unikhed.

Elica er kendt for sit store udvalg af kogezoner med integreret emhætte.


Produktdatablad

Produktserie NikolaTesla
Emhætte type Recirkulation
Rørtilslutning
150 mm
Leveringsomfang PRF0120977A+KIT0130427A
Varenummer PRF0120978A
Motorplacering Intern motor - motor inkl.
Farve
sort
Fabrikant Elica
Lydniveau
42-65
Max lydniveau målt efter ISO 65/2014
74
Sugestyrke i m³/time
700
Sugestyrke i m³/t målt efter ISO 65/2014
536
Effekt i Watt 7,4 KW
Tilslutningsspænding (Volt) 220 - 240
EAN 8020283042094
Dybde i cm 51
Bredde i cm 83
Indbygnignshøjde 21cm
Montagevariant Ilægning
Antal kogefelter
4
Ramme Uden ramme
Betjening touch control
Trin 10 trin