Samsung Kogezone - Virtual Flame™ - Flex Zone - 80 cm

Varenummer: NZ84J9770EK-EF
Samsung Kogezone - Virtual Flame™ - Flex Zone - 80 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad
DKK 9.195

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Samsung NZ84J9770EK-EF er en induktionskogeplade, med dens mange funktioner og flotte stil, beriger denne kogeplade ethvert køkken. Madlavningen har aldrig været nemmere.
Se varmen med virtuelle flammer: For at give en mere visuel madlavningsoplevelse har vi skabt Virtual Flame Technology™, som viser en virtuel ring af gasflammer rundt om dine gryder. De lyser i forhold til temperaturen, så du let kan følge med i, hvor varm en plade er.
Fleksibel madlavning: Med den store, fleksible zone kan du tilpasse komfuret til dine behov. Zonerne kan slås sammen, så du får én stor zone til en større gryde, eller de kan anvendes hver for sig. Det er fleksibilitet!
Aftagelig magnetisk drejeknap: Den magnetiske drejeknap giver større præcision ved indstilling og justering af temperaturen. Den er desuden aftagelig, så det er let at rengøre komfuret.

Et behageligt hjem med Samsung hvidevarer
Skinnende rent service eller en perfekt tilberedt omgang julemad - de smukke ting i hverdagen ville være utænkelig uden smarte hvidevarer og elektroniske apparater. Samsung tilbyder netop det, en række smarte husholdningsapparater, der gør vores liv lettere. Samsung udvikler deres produkter med de højeste standarder, så du får de bedste resultater Gode husholdningsapparater kender du på, at de udfører deres opgave diskret og pålideligt. Det betyder, at de er lette at betjene og har alle de funktioner du har behov for. Smarte ingeniører hos Samsung sider dag for dag og overvejer, hvad der virkelig gør hverdagen lettere og integrerer disse funktioner i Samsungs husholdningsapparater. Deres hvidevarer er intelligente, gennemtænkte og lette at bruge.

specifikationer

Varenummer NZ84J9770EK-EF
Funktioner Børnesikring, Gryderegistrering, PowerBooster, Quick Stop, Restvarmeindikator, Timer, Varmholdningsfunktion
Farve
sort
Fabrikant Samsung
EAN 8806086576413
Dybde i cm 52
Bredde i cm 80
Indbygnignshøjde 6cm
Montagevariant Ilægning
Antal kogefelter
4
Ramme Uden ramme
WiFi-Styring Nej
Betjening Magnetisk drejeknap
Trin 15 trin