Siemens HZ638370 Teleskopudtræk 3 niveauer - pyrolyse egnet

Varenummer: HZ638370
Siemens HZ638370 Teleskopudtræk 3 niveauer - pyrolyse egnet
Produktinformation, specifikationer og datablad
DKK 1.295

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Teleskopudtræk gør det nemt at komme til maden i ovnen uden at få brændte fingre. Med teleskopskinner kan du nemt få pladen til at glide ud til dig så du har det fulde overblik. Disse teleskopskinner tåler pyrolyse.

OBS! Dette teleskopudtræk er kun egnet til Siemens IQ700 indbygningsovne uden damp og/eller mikrofunktion.
Årsagen til dette er, at teleskopudtrækket kun kan blive ren under pyrolyseprogrammet, hvis ovnen i forvejen har mulighed for en maks temperatur på 300°C. Det har ovne fra de andre serier ikke.
Siemens – Innovation der fascinerer, design der begejstrer
Siemens blev grundlagt 1847 i Berlin, Tyskland. Siemens er en af de førende hvidevare producenter i verdenen, med deres miljøvenlige innovationer fortsætter Siemens med det deres grundlægger, Werner von Siemens, ville – Fremskridt i tjeneste for mennesket. Siemens hvidevarer er også en del af denne lange innovative tradition for et suverænt globalt brand. De sætter standarder med innovativ teknologi og design på markedet. Og leder vejen ind i fremtiden for moderne husholdningsapparater med intelligente, visionære ideer. Siemens Home Appliances er det mærke, der giver deres kunder en betagende oplevelse af produktfordele - et brand til de ekstraordinære og spændende nye livsmuligheder.

Produktdatablad

Fabrikant Siemens
EAN 4242003673584
Varenummer HZ638370