Tilbehør til ovne (9)

Tabel Liste

1

 • DKK 1.295
  Sammenlign
 • DKK 1.055
  Sammenlign
 • DKK 995
  Sammenlign
 • DKK 595
  Sammenlign
 • DKK 900
  Sammenlign
 • DKK 155
  Sammenlign
 • DKK 2.100
  Sammenlign
 • DKK 4.300
  Sammenlign
 • DKK 11.200
  Sammenlign

SMART TILBEHØR TIL OVNE

Hos NYVO kan du få et smart tilbehør til ovne, så du kan få endnu flere muligheder i køkkenet. Vores praktiske tilbehør til ovne passer til løsninger fra Siemens, Bosch, Gaggenau, Bauknecht, Gorenje mv. Du kan blandt andet vælge imellem teleskopudtræk, tilbehørsskuffer og andre praktiske småting, der gør din nye ovn mere brugervenlig

.
FULDT OVERBLIK MED TELESKOPUDTRÆK


Et uundværligt tilbehør til ovne for mange er skinner med teleskopudtræk. Når du placerer din bageplade på et teleskopudtræk, holdes pladen stabil, hvilket minimerer risikoen for uheld. Fuldt udtrækkelige teleskopskinner glider med pladen hele vejen ud, så du nemmere kan tilse maden. På den måde bliver det nemmere at krydre retter og tage varme plader ud af ovnen. Vær opmærksom på at der findes forskellige teleskopudtræk alt efter brand og model.

TELESKOPUDTRÆK HOS NYVO

Vores udvalg af teleskopudtræk kommer med 1-4 niveauer med udtræk. Selvom mange af dem ved først øjekast ser ens ud, har de forskellige størrelser og overflader. Nogle teleskopudtræk er hårdføre og egner sig for eksempel til pyrolyseovne. De fleste ovnmodeller kommer med ribber, som kan skiftes ud med teleskopudtræk. Det er forskelligt fra brand til brand, hvordan ribberne fjernes, men de fleste skal blot trækkes ud og udskiftes med teleskopskinnerne. Denne type tilbehør til ovne er derved lette at integrere og fjerne igen, når ovnen skal gøres ren.

ANDET TILBEHØR TIL OVNE

Et andet smart ovntilbehør er tilbehørsskuffen. Når du vælger en indbygningsovn, medfølger der ikke en tilbehørsskuffe, som der gør i ganske almindelige komfurer. Derfor skal du tilkøbe en tilbehørsskuffe, hvis du ønsker det. En tilbehørsskuffe er praktisk til opbevaring af bageplader, riste og bordskånere. De fleste af vores kunder placerer deres tilbehørsskuffe under ovnen, mikrobølgeovnen eller kaffemaskinen. Hvis du ønsker et gennemgående og stilrent look, kan du med fordel vælge en tilbehørsskuffe fra samme producent. Hvis du ønsker endnu flere muligheder, kan du også vælge ovntilbehør i form af en varme- eller vakuumskuffe. Tilbehørsskuffer egner sig også perfekt til at skabe en ren linje ved placering under en kompaktovn ved siden af en almindelig ovn.

MERE TILBEHØR TIL DINE HVIDEVARER

Hos NYVO finder du et bredt udvalg af hvidevarer, køkkenudstyr og tilbehør til at fuldende dit drømmekøkken. For at integrere løsningerne i dit køkken eller for at få mest muligt ud af dine hvidevarer, kan du med fordel kigge på vores udvalg af praktisk tilbehør. Udover tilbehør til ovne, finder du også tilbehør til kogezoner, emhætter og vaske. På den måde kan du finde alle nødvendige installationstilbehør og smart ekstra udstyr hos én og samme forhandler.

KONTAKT OS FOR ENDNU FLERE MULIGHEDER

På denne side finder du praktisk tilbehør, så du får endnu flere muligheder i dit køkken. Kategorien bliver opdateret i takt med, at vi opdaterer shoppen med spændende, nye produkter. Hvis du er på udkig efter løsninger, du ikke kan finde på shoppen, er du velkommen til at kontakte os. Hvis du har spørgsmål angående tilbehør til ovne eller har brug for vejledning, er du velkommen til at kontakte os på 70 26 70 28 eller [email protected], så hjælper vi dig videre.