Mikrobølgeovne (2)

Tabel Liste

1

  • DKK 5.100
    Sammenlign
  • DKK 2.300
    Sammenlign

MIKROBØLGEOVNE

Hos Nyvo har vi et stort udvalg af mikrobølgeovne. Vi fører de nyeste mikroovne på markedet og udvælger udelukkende varer af højeste kvalitet og i de nyeste designs. Her på siden kan du se vores aktuelle udvalg af mikroovne. Længere nede på siden kan du blive klogere på hvad vi mener du bør overveje, når du skal vælge hvilken mikrobølgeovn der passer bedst til dig og dine behov. Vi har mikroovne der passer til alle køkkener.

FÅ EN LETTERE HVERDAG MED EN AF VORES MIKROOVNE

En mikrobølgeovn er i dag både en helt naturlig og ofte uundværlig del af et moderne køkken. I en travl hverdag kan en mikrobølgeovn være med til at få familielivet til at hænge bedre sammen. Med en mikrobølgeovn kan du hurtigt tø mad op, så du kan komme i gang med madlavningen. Ligeledes kan du hurtigt lave snacks til de mindste i husstanden i form af popcorn eller lignende når den lille sult melder sig. Det kan også være gårsdagens madrester skal opvarmes i en fart, så der er lynhurtigt mad på bordet og madspild undgås. På Nyvo.dk har vi mikrobølgeovne i alle prisklasser, tilpasset til alle behov.

HVILKEN MIKROBØLGEOVN SKAL DU VÆLGE?

Når du skal købe en mikroovn, er der ligesom med andre typer af hårde hvidevarer, en række aspekter som du bør overveje nøje inden du køber. Vi vil personligt anbefale dig at tænke over følgende delaspekter i forbindelse med købet af din mikroovn

Mikroovnens størrelse og dimensioner

Skal mikroovnen være indbygget eller fritstående

Hvad skal mikrobølgeovnen bruges til

Prisen

STØRRELSEN PÅ DIN MIKROOVN

Noget af det første du bør tænke over når du skal købe en mikrobølgeovn, er hvor stor den skal være – eller rettere, kan tillade sig at være. Når man skal have en mikrobølgeovn, kræver det at der er plads i ens køkken. Det vigtigste at tænke på her er, hvor dybt dit køkken tillader din mikrobølgeovn at være. Det er ofte dybden som folk undervurderer når de kigger efter mikrobølgeovne. Vi anbefaler derfor at måle op inden du vælger en mikrobølgeovn, så du ved at den vil passe ind i køkkenet. Vores mindste ovne har en dybde på 30-32 cm. Vores største ovne har modsat en dybde på helt op til 55 cm. Rent praktisk har dybden stor betydning for, hvor store fade eller tallerkener du kan have plads til i din ovn. Vær derfor grundig og sørg for at afmåle hvor meget plads du har i dybden til din nye mikroovn.

INDBYGGET ELLER FRITSTÅENDE MIKROOVN

Det næste du bør overveje inden du køber en mikrobølgeovn, er om du vil have en integrebar mikrobølgeovn eller en fritstående mikrobølgeovn. En intregrebar mikrobølgeovn er en der ofte monteres ind i et eksisterende køkken. Fordelen ved denne type mikroovne er ofte af designmæssig karakter, da man ’gemmer’ størstedelen af sin mikroovn væk så man kun kan se fronten. En fritstående mikrobølgeovn placeres derimod på en bordplade og tilsluttes en stikkontakt. Fordelen ved en fritstående model, er at den kan stilles stort set alle steder. Ofte køber man en matchende ovn og mikrobølgeovn når man køber en integrerbar løsning, hvorimod en fritstående mikroovn kan passe ind i de fleste køkkener uanset hvilket komfur eller ovn man måtte have. Vores mindste mikrobølgeovne er også vores mindste ovne, hvorfor disse kan være at foretrække i et mindre køkken, såsom hvis man bor i en lejlighed.

HVAD SKAL DU BRUGE DIN MIKROOVN TIL?

Den tredje ting du bør tænke på når du skal købe en mikroovn er, hvad du skal bruge din mikroovn til og hvor ofte du regner med at skulle bruge den. Hvis du kun regner med at skulle bruge din mikroovn en gang imellem til at opvarme mindre mængder mad, så kan du med god grund overveje at købe en lille og simpel mikrobølgeovn. I dette tilfælde vil vores fritstående mikroovne være at foretrække. Nogle af vores dyrere mikrobølgeovne, som f.eks. vores udvalg fra Siemens Studioline, er noget ud over det sædvanlige. I vores Siemens mikroovne kan du både bage, koge, grille og ikke mindst optø varer fra frost. Disse mikroovne udvisker derfor grundlæggende skellet imellem en traditionel ovn og en mikroovn. Fordelene ved at købe en af disse mikroovne er både at du sparer plads derhjemme og at du får alle de funktioner som der skal til for at kunne lave god mad i en travl hverdag.

PRIS

Ligesom det er tilfældet med andre hvidevarer, så får man hvad man betaler for når man køber en mikroovn. Her hos Nyvo.dk har vi mikrobølgeovne i alle prisklasser fra 800-1000 kroner op til 6000-8000 kroner. Som vi nævnte om ovenfor, så bør du særligt tænke over, hvad du skal bruge din mikroovn til. Kort sagt: hvor stort er dit behov. Skal du bruge den til at lave popcorn i eller er det nærmere en helgardering for en reel ovn?

VI UDVÆLGER VORES PRODUKTER FRA DE BEDSTE BRANDS

Hos Nyvo.dk går vi højt op i at alle vores varer er af den højest tænkelige kvalitet. For os er det vigtigt at vores produkter kan holde mange år fremover, så man som kunde hos os får den bedste oplevelse. Det gælder særligt for hvidevarer, som med mange andre produkter, at pris og kvalitet hænger nøje sammen. Derfor har vi nøje udvalgt alle vores produkter fra førende producenter. Når det kommer til vores mikrobølgeovne, finder du særligt varer fra producenter som Siemens, Bosch, Midea og Gorenje. Alle disse producenter er kendt for at være blandt de mest innovative i markedet. Særligt værd at nævne er Siemens fantastiske Studioline serie som er blandt de allerbedste og mest eftertragtede produkter herhjemme. Med en mikroovn fra en af disse producenter, kan du være sikker på at få et produkt som både er moderne og brugervenligt i de næste mange år.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos NYVO kan du glæde dig over et bredt udvalg af og mærkevarer til fordelagtige priser. Vores mission er at tilbyde topkvalitet på en budgetvenlig måde, så vi fokuserer på at være konkurrencedygtige på prisen. Det giver tilfredse kunder og en score på 4,3 på Trustpilot, som vi har tænkt os at beholde. Som en ekstra bonus til vores kunder, tilbyder vi gratis levering ved bestillinger på over 500 kr. Vi samler på glade kunder, hele vejen rundt. 

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DIN NYE MIKROBØLGEOVN

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde din nye mikrobølgeovn, uanset hvad dine behov eller dit budget måtte være. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være, at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter en bestemt mikrobølgeovn, som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste kundeservice. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected]