Mikrobølgeovne (27)

Tabel Liste

2

 • Vejl. pris DKK 10.899
  DKK 10.899
  Sammenlign
 • DKK 2.395
  Sammenlign
 • DKK 2.895
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 3.595
  DKK 2.395
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 1.995
  DKK 1.095
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 3.895
  DKK 2.195
  Sammenlign
 • DKK 5.295
  Sammenlign
 • DKK 5.295
  Sammenlign
 • DKK 6.595
  Sammenlign
 • DKK 7.195
  Sammenlign
 • DKK 3.395
  Sammenlign
 • DKK 3.395
  Sammenlign
 • DKK 3.695
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 10.899
  DKK 10.899
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 10.899
  DKK 10.899
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 10.899
  DKK 10.899
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 10.899
  DKK 10.899
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 10.899
  DKK 10.899
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 10.899
  DKK 10.899
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 6.199
  DKK 4.295
  Sammenlign
 • DKK 4.695
  Sammenlign

Mikrobølgeovne

Hos Nyvo har vi et stort sortiment af mikrobølgeovne. Vi fører de nyeste mikroovne på markedet og udvælger udelukkende varer af højeste kvalitet og i nyeste design. I vores sortiment kan du finde mikroovne funktioner og specifikationer. Vi har mikroovne der passer til de flestes behov.

Her på siden kan du se vores aktuelle udvalg af mikroovne. Længere nede på siden kan du blive klogere på hvad vi mener du bør tænke på, når du skal vælge hvilken mikrobølgeovn der passer bedst til dig og dine behov.

Få en lettere hverdag med en af vores mikroovne

En mikrobølgeovn er i dag både en helt naturlig og ofte helt uundværlig del af et moderne køkken. I en travl hverdag kan en mikrobølgeovn være med til at få familielivet til at hænge bedre sammen. Med en mikrobølgeovn kan du hurtigt tø mad op, så du kan komme i gang med madlavningen ligesom du hurtigt kan lave snacks til de mindste i husstanden i form af popcorn eller lignede når den lille sult melder sig, eller gårdsdagens madrester blot skal opvarmes i en fart, så madspild undgåes. 

Hos Nyvo.dk har vi mikrobølgeovne i alle prisklasser, tilpasset til alle behov. Nedenfor kan du læse mere om, hvad vi vil anbefale dig at lægge vægt på, når du skal ud og købe en ny mikrobølgeovn.

Hvilken mikrobølgeovn skal du vælge?

Når du skal købe en mikroovn, er der ligesom med andre typer af hårde hvidevarer, en række aspekter som du bør overveje nøje inden du køber. Vi vil personligt anbefale dig at tænke over følgende delaspekter i forbindelse med købet af din mikroovn

 • Mikroovnens størrelse og dimensioner
 • Skal mikroovnen være indbygget eller fritstående
 • Hvad skal mikrobølgeovnen bruges til
 • Prisen

Størrelsen på din mikroovn

Noget af det første du skal tænke over når du skal købe en mikrobølgeovn, er hvor stor den skal være – eller rettere, kan tillade sig at være. Når man skal have en mikrobølgeovn kræver det at der er plads i ens køkken. Det vigtigste at tænke på her er, hvor dybt dit køkken tillader din mikrobølgeovn at være. Det er ofte dybden som folk undervurderer når de kigger efter mikrobølgeovne. Uden at have den nødvendige dybde i dit køkken, før du ikke plads til en ny mikrobølgeovn.

Vores mindste ovne har en dybde på 30-32 cm. Vores største ovne har modsat en dybde på helt op til 55 cm. Rent praktisk har dybden stor betydning for, hvor store fade eller tallerkener du kan have plads til i din ovn. Vær derfor grundig og sørg for at afmåle hvor meget plads du har i dybden til din nye mikroovn.

Indbygget eller fritstående mikroovn

Det næste du bør overveje inden du køber en mikrobølgeovn er om du vil have en integrebar mikrobølgeovn eller en fritstående mikrobølgeovn. En intregrebar mikrobølgeovn er en der ofte monteres ind i et eksisterende køkken. Fordelen ved denne type mikroovne er ofte af designmæssig karakter, da man ’gemmer’ størstedelen af sin mikroovn væk så man kun kan se fronten. En fritstående mikrobølgeovn på den anden side stilles, så at sige, i stedet på en bordplade og tilsluttes en stikkontakt.

Ofte køber man en matchende ovn og mikrobølgeovn når man køber en integrerbar løsning, hvorimod en fritstående mikroovn kan passe ind i de fleste køkkener uanset hvilket komfur eller ovn man måtte have. Vores mindste mikrobølgeovne er også vores mindste ovne, hvorfor disse kan være at foretrække i et mindre køkken, såsom hvis man bor i en lejlighed.

Hvad skal du bruge din mikroovn til?

Den tredje ting du skal tænke på når du skal købe en mikroovn, er hvad du skal bruge din mikroovn til og hvor ofte du regner med at skulle bruge den. Hvis du kun regner med at skulle bruge din mikroovn en gang imellem til at opvarme mindre mængder mad, så kan du med god grund overveje at købe en lille og simpel mikrobølgeovn. I dette tilfælde vil vores fritstående mikroovne være at foretrække.

Nogle af vores dyrere mikrobølgeovne, som f.eks. vores udvalg fra Siemens Studioline, er noget ud over det sædvanlige.

I vores Siemens mikroovne kan du både bage, koge, grille og ikke mindst optø varer til frost. Disse mikroovne udvisker derfor grundlæggende skellet imellem en traditionel ovn og en mikroovn. Fordelene ved at købe en af disse mikroovne er både at du sparer plads derhjemme og får alle de funktioner som der skal til for at kunne lave god mad i en ellers travl hverdag.

Pris

Ligesom det er tilfældet med andre hvidevarer, så får man hvad man betaler for når man køber en mikroovn. Her hos Nyvo.dk har vi mikrobølgeovne i alle prisklasser fra 800-1000 kroner helt op til 6000-8000 kroner.

Som vi talte om ovenfor, så skal du særligt tænke på, hvad du skal bruge din mikroovn til. Kort sagt: hvor stort er dit behov. Skal du bruge den til at lave popcorn eller er det egentligt en helgardering for en reel ovn eller er du måske mere til en elegant dampovn, du er på udkig efter?

Vi udvælger vores produkter fra nogle af de bedste brands

Hos Nyvo.dk går vi højt op i at alle vores varer er af den højest tænkelige kvalitet. For os er det vigtigt at vores produkter kan holde mange år fremover, så man som kunde hos os får den bedste oplevelse.

Og det gælder særligt for hvidevarer, som med mange øvrige produkter at pris og kvalitet selvfølgelig hænger nøje sammen. Derfor har vi nøje udvalgt alle vores produkter fra førende producenter. Når det kommer til vores mikrobølgeovne, finder du særligt varer fra producenter som Siemens, Bosch og Samsung.

Alle disse producenter er kendt for at være blandt de mest innovative i markedet. Særligt værd at nævne er Siemens fantastiske Studioline serie som er blandt de allerbedste og mest eftertragtede herhjemme. 

Med en mikroovn fra en af disse producenter, kan du være sikker på at få et produkt som kommer til at være både moderne og iøjnefaldende i de næste mange år frem.

Spar op til 30% når du handler hos os

Selvom kvaliteten af vores varer er helt i top, så mener vi stadig godt at man skal kunne gøre en god handel. Når du handler hos os, har du mulighed for at spare helt op til 50% på dine indkøb. Når det kommer til vores mikrobølgeovne, så kan du i mange tilfælde spare hele 30% på selv nogle af vores dyreste varer.

Vores priser og tilbud skifter løbende i alle kategorier. Men du kan altid være sikker på at finde dine varer til ekstra nedsatte priser her hos os.

Vi sidder altid klar til hjælpe jer med at finde de rette produkter til jeres behov

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at tage kontakt til os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkter som mikroovne, køleskabe eller andre spændende hvidevarer.

Det kan også være at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter et produkt som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste service. Vi glæder os til at høre fra dig.