Kompaktovne 45 cm (2)

Tabel Liste

1

  • DKK 7.400
    Sammenlign
  • Datablad
    DKK 7.500
    Sammenlign

Kompaktovne 45 cm

Hvis pladsen i køkkenet er sparsom, men du ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af din ovn, så er en kompaktovn det oplagte valg til dig. En kompaktovn tilbyder dig gastronomisk udfoldelse på få kvadratmeter. Her på siden kan du se vores aktuelle udvalg af kompaktovne og samtidig blive klogere på, hvad en kompaktovn tilbyder af muligheder.

Vælg en kompaktovn til det lille køkken

En kompaktovn er, en som navnet antyder, en ovn i en kompakt og praktisk størrelse. I dag producerer alle de førende ovnproducenter også kompaktovne, og du behøver ikke at gå på kompromis med kvaliteten, selvom pladsen i køkkenet er sparsom. Den optimale udnyttelse af pladsen betyder, at du har mulighed for at udfolde dig gastronomisk på lige fod med enhver indehaver af et større køkken. Vores kompaktovne måler 45-45,5 cm i højden og optager derfor ganske lidt plads i dit køkken. Selv hvis du har et rummeligt køkken, kan det være hensigtsmæssigt at vælge en kompaktovn, som er ca. 45 cm høj. Men en lavere ovn har du pludselig mulighed for at installere en varmeskuffe eller lignende i køkkenskabet under din ovn. Og har du masser af plads i dit køkken, så egner kompaktovnen sig også godt som en ekstra ovn.

Kompaktovne med damp og sous vide

Som nævnt behøver du ikke at gå på kompromis med funktionaliteten af din ovn, bare fordi der er tale om en kompaktovn. I dag kan du nemlig få kompaktovne med mange forskellige attraktive funktioner. Er du glad for at tilberede din mad a la sous vide, så er dette faktisk en funktion, som du kan finde i udvalgte kompaktovne. Både Gaggenau og Siemens tilbyder praktiske kompaktovne med sous vide-funktion. En kompaktovn med sous vide tilbyder dig lige så præcise tilberedningstemperaturer som ved en klassisk sous vide tilberedning. Således kan du tilberede sarte råvarer ved lave temperaturer og på denne måde bibeholde saft, kraft, smag og alle de gode næringsstoffer. Du kan også vælge en kompaktdampovn. Dampovne har længe været brugt i de professionelle køkkener, men har nu også vundet indtog i de private hjem. Dampfunktionen er ligesom sous vide en skånsom tilberedningsmetode, som ikke udtørrer råvarerne, men sikrer, at de bibeholder deres smag og fugt. Denne kompaktdampovn fra Siemens er et glimrende bud på en effektiv kompaktovn med både dampfunktion og sous vide til en særdeles fornuftig pris. Udover disse funktioner tilbyder kompaktovnen også Siemens cookControl, som er en indbygget kogebog, der hjælper dig med at tilberede dine retter til perfektion. Er budgettet lidt større, så tilbyder Gaggenau også nogle elegante og multifunktionelle løsninger. Med denne kompaktdampovn med sous vide fra Gaggenau får du en kompaktovn af højeste kvalitet. Denne ovn tilbyder et smart touch-display, som gør det nemmere for dig at holde overblikket og navigere rundt i den menu, som du tilbereder.

Kompaktovne med mikrofunktion

Et helt tredje alternativ du kan overveje, er en kompaktovn med mikrofunktion. Med indbygget mikrobølgeteknologi i din kompaktovn får du en 2-i-én løsning, hvor du nemt kan opvarme mad uden at skulle lade en separat mikrobølgeovn optage plads i dit køkken. Tag et kig på denne kompaktovn fra Siemens, som tilbyder både mikrobølgefunktion, HomeConnect, cookControl Plus og roastingSensor Plus. HomeConnect tilbyder dig muligheden for at benytte forudindstillede madlavningsprogrammer. Du kan tilgå indstillingerne via en Home Connect App og kan således styre, hvad der foregår i køkkenet på afstand. Med cookControl får du en indbygget kogebog, som kan fortælle dig hvilke indstillinger, der giver dig det bedste resultat, når det kommer til tilberedningen af en given ret. Med roastingSensor Plus stegetermometeret kan du opnå perfekte resultater, hver gang du skal stege kød.

Hos Nyvo finder du et stort udvalg af ovne

Her hos Nyvo kan du finde en ovn til ethvert behov. Udover kompaktovne har vi et stort udvalg af indbygningsovne, kombiovne, dampovne og mikrobølgeovne. Du kan naturligvis også finde praktiske varmeskuffer og andet tilbehør til ovne i vores sortiment.

Lad os hjælpe dig på vej

Er du i tvivl om hvilken kompaktovn, der egner sig til dit køkken, eller har du andre spørgsmål til vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os. Hos Nyvo.dk deler vi gerne ud af vores mangeårige erfaring. Du kan kontakte os på tlf. 70 26 70 28 i hverdagene mellem kl. 10.00 og 15.00 eller sende os en mail på [email protected] – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.