class
Gorenje ECS6250CLI Classico Line elfenben komfur - ExtraSteam - 60 cm

Varenummer: ECS6250CLI
Gorenje ECS6250CLI Classico Line elfenben komfur - ExtraSteam - 60 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad
DKK 5.295

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Gorenje ECS6250CLI er et elfenbensfarvet komfur med unikke detaljer i guld look. Komfuret er fremstillet i et nostalgisk retro design, der tilfører et strejf af vintage til køkkenet. Den flotte elfenbensfarve passer perfekt sammen med signaturknapperne i guld og kan kombineres med alle farvenuancer. Gorenjes Classico-serie kombinerer det æstetiske med moderne teknologi, hvilket resulterer i en fantastisk funktionalitet. Dette komfur imponerer ikke kun med dekorative detaljer, men også med en fornuftig energiklasse A. De bløde kurver komplementerer det unikke retro design som er skabt til at sprede madglæde.

Keramisk glasplade - dobbelt cirkulær overfladevarmer med fire blus, der kan tilpasses gryder og pander i forskellige størrelser.

Høj sikkerhed - indikatorlampe for hver kogezone, der forblive synlig, indtil overfladen er kølet ned.

ExtraSteam - stil en flad bageplade i ovnen med en smule vand og vælg damp-symbolet for madlavning med damp.

Elektrisk timer med analogt display - det dekorative ur er en indbygget timer, der også giver dig mulighed for at programmere forsinkede start- og sluttider for madlavningen.

Kold og energibesparende ovnlåge - ydersiden af ovnen er altid kold takket være ovnlågen med dobbelt reflekterende glas, der holder varmen inde.

Nem at rengøre - glat overflade, der er let at rengøre.

Brugervenlig - intuitiv drejeknapsbetjening.


Gorenje – brugervenlighed og bæredygtighed i fokus

Gorenje er et slovensk brand med en europæisk tankegang om minimal påvirkning af miljøet. Brandet blev skabt i 1960 og har de seneste år kombineret den nyeste teknologi med bæredygtighed og smart design. Du kan derfor være sikker på, at produkterne fra Gorenje kræser om brugervenlighed, et fornuftigt energiforbrug og rene linje. Under Gorenje Group finder du også andre kendte mærke, som Asko og Atag, som alle har det samme formål; at gøre hverdagen mere funktionel og økonomisk. Gorenje har mange stilfulde modeller at vælge imellem – lige fra tidløse klassiske designs til retro looket – fælles for dem alle er høj kvalitet og et overtruffet design. Hvis du vil have mere værdi for pengene, et lavere energiforbrug og en æstetik løsning, så er sortimentet fra Gorenje et godt bud.


Energimærkning

Produktdatablad

Varenummer ECS6250CLI
Farve
Beige
Fabrikant Gorenje
EAN 3838782534935
Hængslet Klapdør
Funktioner AquaClean, Damp, Grillfunktion, Lynopvarmning, PerfectFry, Restvarmeindikator, Timer
Højde i cm 85cm
Bredde i cm 60
Dybde i cm 60
Tilslutningsspænding (Volt) 220-240
SoftClose Ja
Tilbehør Drypnings pande, Bagebakke, Tråd rack, Ovnrist
Energiklasse A
Rengøringsfunktion AquaClean
WiFi-Styring Nej
Volumen i liter 71
Betjening Drejeknap
Konstruktion Fritstående