Komfurer (3)

Tabel Liste

1

 • Datablad
  DKK 5.495
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 5.095
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 4.995
  Sammenlign

KOMFURET ER HJERTET I KØKKENET

Et velfungerende, brugervenligt komfur er essentielt for et hjem hvor madlavning er vigtigt. Der er mange ting at tage stilling til når man vælger sit nye komfur, overvejelser som for eksempel gas eller induktion. Komfuret skal passe til de behov som husstanden har, og være en vigtig del af hverdagen. Ofte er komfuret noget som bliver brugt hver eneste dag, så det skal helst både være praktisk, brugervenligt og dekorativt. På NYVO kan du finde et unikt udvalg af kvalitetskomfurer som er skabt til at sprede madglæde. Vores komfurer er energivenlige og funktionelle, perfekt til det moderne køkken.

HVILKEN TYPE KOMFUR SKAL JEG VÆLGE?

Gas, keramik eller induktion? Der er mange muligheder når man skal finde det helt rigtige komfur. Udover det funktionelle aspekt, skal komfuret også genspejle din personlige stil og passe til størrelsen på dit køkken. Overvej hvordan komfuret kan understøtte dine kulinariske behov og hvilke funktioner der bedst passer til din kogekunst. Glaskeramiske kogeplader er særlige vedligeholdelseslette og fordeler jævnt varmen under gryderne, det er derfor en populær løsning i mange hjem. Gaskomfurer har den fordel at de regulerer varmen hurtigt, så madlavningen kan påbegyndes næsten med det samme. Gaskomfurer blev oprindelig fremstillet med støbejern, men i de mere moderne modeller er dette blevet erstattet med glas. Et induktionskomfur er kendetegnet ved at de varmer meget hurtigt op, samtidig med at de rengøringsvenlige. Induktionskomfurer kræver specielle gryder og pander, særligt til egnet til induktion.

ELEGANT DESIGN TIL DET MODERNE KØKKEN

Et komfur skal passe til resten af køkkenindretningen og være på samme æstetiske niveau som hjemmet generelt. Vi har et nøje udvalgt sortiment af elegante komfurer i tidløst design med høj brugervenlighed. Opdag de unikke detaljer og eksklusive finishes som fuldender køkkenet på en stilfuld måde. Elegante, charmerende komfurer som skaber en hyggelig og indbydende stemning i rummet. Glæd dig over gennemført retro look, som tilfører et nostalgisk strejf og en varm atmosfære i køkkenet. Komfurerne findes i en smuk, lys elfenbensfarvet finish og i en sofistikeret matsort, begge med eksklusive detaljer i guld-look.

OVERBEVISENDE FUNKTIONER

De vedligeholdelseslette, keramiske kogeplader kan tilpasses til forskellige størrelser gryder og pander, så ingen varme går til spilde. Smart indikatorlampe forbliver tændt indtil overfladen er kølet ned, så man undgår at brænder fingrene. Den dekorative og funktionelle timer hjælper med at styre madlavningen og kan også bruges til at programmere forsinket start eller sluttidspunkt for madlavningen. For ekstra komfort er ovnene udstyret med ExtraSteam funktion som giver mulighed for at lave skånsom, vitaminbevarende tilberedning. Tænd for grillfunktionen for at få ekstra sprød skorpe på brødet eller for at give osten den sidste bruning. Nyd boblende, velsmagende ovnretter og perfekt bagte tærter med dit nye komfur. Det også muligt at bruge komfuret som opvarmning af tallerkner, så den fulde restaurantoplevelse kommer hjem til dig. Den hurtige opvarmnings funktion, betyder at selv uventede gæster ikke går sultne hjem.

KVALITET DER HOLDER

Vores udvalg af komfurer består udelukkende af kvalitetsprodukter fremstillet af de bedste materialer. Komfuret er en brugsgenstand som skal kunne holde til at blive brugt igen og igen. Vi forhandler derfor modstandsdygtige og robuste komfurer så du kan opleve køkkenglæde hver eneste dag. Udlev din indre gastronom med et komfur du kan stole på, intet står i vejen for eksperimenter med krydderier og ingredienser. Den særligt konstruerede ovnlåge med 2 lags glas holder sig altid kold, så småbørn også kan være med i køkkenet og opleve glæden ved madlavning. Genopfind dine yndlingsopskrifter og lad dig inspirere til autentiske smage, som skaber begejstring ved bordet. Den smarte AquaClean funktion og den forbedrede emaljebelægning sørger for nem og hurtig rengøring af ovnrummet. Hæld blot en halv liter vand i en bradepande og aktiver AquaClean, så vil du efter kun 30 minutter se resultatet. Blødgør let og enkelt pletter og fedt, uden at bruge giftige kemikalier.

ET KOMFUR TIL HYGGESTUNDER

I køkkenet bliver der skabt mange af de mest mindeværdige øjeblikke, rundt om bordet med vores nærmeste. I mange hjem er køkkenet et samlingspunkt hvor man mødes og nyder god mad og godt selskab. For at nyde mest mulig madglæde skal køkkenet have det bedste udstyr, som lader dig udleve dine gastronomiske drømme. Et komfur er et vigtigt element, som hjælper dig til at trylle i gryder og pander, og samtidig bage fantastiske ovnretter. Oplev autentisk, velsmagende madlavning med vores kvalitetskomfurer, lad ikke middelmådigt køkkenudstyr bremse dine kogekunstner. Forkæl dig selv og dine nærmeste med ægte hjemmelavet haute cuisine, som spreder hyggelig stemning og skaber gode minder. Start søndagen med perfekt bagt morgenbrød med sprød skorpe som fløjet ind fra et fransk landsbybageri. Lad gryderne boble og syde, mens du tilbereder din yndlings-simreret, fuld af friske ingredienser som spreder en eventyrlig duft i hele køkkenet. Kun fantasien sætter grænser når du har det rigtige udstyr.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos NYVO kan du glæde dig over et bredt udvalg af og mærkevarer til fordelagtige priser. Vores mission er at tilbyde topkvalitet på en budgetvenlig måde, så vi fokuserer på at være konkurrencedygtige på prisen. Det giver tilfredse kunde og en score på 4,3 på Trustpilot, som vi har tænkt os at beholde. Som en ekstra bonus til vores kunder, tilbyder vi gratis levering ved bestillinger på over 500 kr. Vi samler på glade kunder, hele vejen rundt.

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DIT NYE KOMFUR

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde dit nye komfur, uanset hvad dine behov eller dit budget måtte være. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være, at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter et bestemt komfur, som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste kundeservice. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected]