Kombiovne (47)

Tabel Liste

3

 • Datablad
  DKK 10.795
  Sammenlign
 • DKK 26.899
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 10.195
  Sammenlign
 • DKK 22.699
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 13.995
  Sammenlign
 • DKK 18.699
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 16.495
  Sammenlign
 • DKK 32.799
  Sammenlign
 • DKK 36.399
  Sammenlign
 • DKK 32.799
  Sammenlign
 • DKK 32.799
  Sammenlign
 • DKK 32.799
  Sammenlign
 • DKK 32.799
  Sammenlign
 • DKK 32.799
  Sammenlign
 • DKK 36.399
  Sammenlign
 • DKK 36.399
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 11.995
  Sammenlign
 • DKK 5.895
  Sammenlign
 • DKK 4.495
  Sammenlign
 • DKK 5.595
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 6.295
  Sammenlign

Kombiovn

En kombiovn en ovn, som har en lang række funktioner og anvendelsesmuligheder kombineret i én ovn. En kombiovn er typisk mindre end en almindelig ovn, og udgør derfor mindre plads i dit køkken. Dertil kombinerer en kombiovn flere typer af opvarmningsmuligheder, som eksempelvis grill, mikroovn og almindelig varmluft. Herudover tilbyder nogle modeller af kombiovne også dampluft, hvilket egner sig rigtig godt til grøntsager og fisk, da dampluften gør maden dejlig saftig.

Kombinationsmulighederne afhænger af den enkelte model, hvorfor vi anbefaler dig at undersøge hvilke behov og ønsker du har, inden du anskaffer en kombiovn. På den måde kan du sikre dig, at du får en kombiovn der lige præcis matcher dine behov.

Fordele ved en kombiovn

En af de væsentlige fordele du opnår med en kombiovn, er alt den ekstra plads som du sparer sammenlignet med at have en ovn, mikroovn, grill og måske endda en dampovn. En kombiovn byder på fordelene fra en almindelig ovn og en mikroovn samlet i en ovn.

Bor du i lejlighed, hvor pladsen i køkkenet er begrænset, er en kombiovn ligeledes en rigtig god mulighed og et godt alternativ til en almindelig ovn og mikroovn.

Hvis du ejer et sommerhus, hvor du ikke har plads til både en almindelig ovn og en mikroovn, er kombiovnen et glimrende alternativ til at erstatte den almindelige ovn og mikroovnen. Det samme gør sig gældende, hvis du er studerende eller har et barn der er studerende, da en kombiovn ofte passer bedre i en studiebolig end en almindelig ovn eller mikroovn vil gøre det.

Endelig er opvarmningstiden i en kombiovn væsentlig hurtigere end almindelig ovn, hvilket sparer dig tid og penge på elregningen.

Ulemper ved en kombiovn

Der er som regel mindre plads i en kombiovn, end en almindelig ovn. I nogle tilfælde kan det derfor være besværligt at lave mad til mange personer på en gang.

Hvilke funktioner har en kombiovn?

Funktionerne i en kombiovn afhænger af det mærke og den model man vælger, da mærkerne hver især har patenter på udvalgte funktioner. Der er dog en bred vifte af funktioner, som går igen i de forskellige kombiovne på tværs af mærkerne.

En række af vores kombiovne, om det er Siemens eller Bosch, har en tilknyttet app til iOS og Android, som du kan anvende ved at tilslutte kombiovnen til dit WiFi-netværk. Herefter kan du tilgå appen og få adgang til din kombiovn via din tablet eller smartphone.

Med den tilknyttede app vil du opleve at få mere frihed med din kombiovn, da du kan starte opvarmning af din kombiovn via appen, uden at være fysisk til stede i din bolig. Det er en rigtig praktisk og smart funktion, som eksempelvis kan anvendes når du står i dit lokale supermarked og har fundet dagens aftensmad og bare gerne vil hjem og indtage aftensmaden. Ved hjælp af den respektive app, kan du starte opvarmningen af din kombiovn, så den er klar til brug så snart du træder ind ad døren i din bolig.

De fleste kombiovne er også indbygningsovne, hvilket vil sige at de ligesom integrerede køleskabe kan integreres nemt og elegant i dit køkken bag en låge, uden at gå på kompromis med indretningsstilen i dit køkken. Ved at gøre dette kan du bevare en rød tråd i dit køkken.

Mange kombiovne har en børnesikring på lågen, sådan at dine børn ikke kan tilgå kombiovnen, hvis ikke at der er nogen voksen til stede. Hvis du har små børn, vil vi til enhver tid anbefale dig at anskaffe en kombiovn med børnesikring, da små børn har det med at være nysgerrige og pille ved ting.

Hos Nyvo tilbyder vi kombiovne i en række forskellige størrelser og design, hvorfor at du med sikkerhed kan finde en kombiovn der passer perfekt til din bolig. Vores kombiovne fra hhv. Siemens, Bosch og Gaggenau leveres i tre standardfarver: sort, hvid og metalgrå. Hver farve har sit eget elegante og minimalistiske udtryk, som gør den respektive kombiovn til en unik og flot kombiovn. Er du i tvivl om, hvilken kombiovn der passer bedst i dit køkken funktionsmæssigt eller designmæssigt, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi vil til enhver tid tilbyde dig professionel rådgivning, så du får mest muligt ud af din nye kombiovn.

Strømforbruget i en kombiovn varierer fra model til model. Hos Nyvo tilbyder vi kombiovne i energiklassen A til A++. Med andre ord, kombiovne i den lave ende af energiskalaen, som giver dig besparelser på elregningen.

Pyrolyse i en kombiovn

En af de mest praktiske funktioner i en kombiovn er pyrolyse, hvor kombiovnen renser sig selv. Det sker ved at ovnen opvarmes til mellem 400 og 500 grader. Ved denne temperatur vil alt det snavs, snask og skidt, der sidder i ovnen blive brændt og blive til ask. Herefter er kombiovnen nem at tørre af med en klud, da asken nemt kan tørres op og fjernes. Hvis du sjældent har tid til rengøring, er denne funktion rigtig god til dig, da det gør rengøringsarbejdet meget nemmere sammenlignet med gammeldags rengøring af en ovn.

Hvis man vælger at anvende pyrolysefunktionen i sin kombiovn, skal man være opmærksom på at det koster lidt på energiniveauet og elregningen, da det kræver kombiovnens maksimale ydeevne. Forbrugerrådet Tænk har udarbejdet en test, der viser at det koster mellem 8 og 14 kroner i energiforbrug, når man anvender pyrolysefunktionen i sin kombiovn. Det er en vigtig ting at have in mente, inden man benytter sig af pyrolysefunktionen i sin kombiovn.

Vi anbefaler altid, at du befinder dig i din bolig når du rengører din kombiovn med pyrolyse. Det skyldes, at kombiovnen vil blive op til 500 grader varm, hvorfor kombiovnens glaslåg vil blive meget varmt. Dertil kan enkelte kombiovne udsende en smule røg og lugt, hvorfor at det er vigtigt at være hjemme til at overvåge rengøringen. Endeligt anbefaler vi, at du holder eventuelle børn og kæledyr væk fra kombiovnen når pyrolysefunktionen er slået til.

Overordnet set er en pyrolyse en rigtig smart funktion, som også er at finde i en række af vores almindelige ovne. Hvis du har spørgsmål til vores kombiovne eller pyrolyse, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne tilbyde dig professionel rådgivning så du finder den kombiovn, der passer til præcis dine behov og ønsker.