Indbygningsovne 60 cm (2)

Tabel Liste

1

  • Datablad
    DKK 2.800
    Sammenlign
  • Datablad
    DKK 4.400
    Sammenlign

Indbygningsovne

Er du på udkig efter en ovn, som du fuldt ud kan integrere i indretningen af dit køkken, så er en indbygningsovn løsningen for dig. En indbygningsovn er lavet til at blive bygget ind i dine køkkenelementer. Vi har et sortiment af indbygningsovne, der kombinerer flere forskellige typer opvarmning, og giver dig flere tilberedningsmuligheder, uden at optage ekstra plads. På denne side kan du se vores aktuelle udvalg af indbygningsovne og læse mere om fordelene ved at vælge denne løsning.

Hvad er en indbygningsovn?

Som navnet antyder, så er en indbygningsovn en ovntype, som kan bygges direkte ind i dit køkkenskab. Indbygningsovne kan også være kombiovne, som kombinerer flere funktioner eller forskellige typer opvarmning. Med en indbygningsovn får du et strømlinet udtryk i køkkenet. Ovnen stikker ikke ud, men blender naturligt ind blandt dine andre køkkenelementer. Ved at vælge en indbygningsovn, der også er en kombiovn, får du mulighed for at tilberede og opvarme dine retter på forskellige måder. Et eksempel på en indbygningsovn med kombiovnfunktioner kunne være en klassisk ovn med mikrobølgefunktion eller en almindelig ovn, der også har dampfunktion. Disse løsninger er for dig, der ønsker en indbygget ovn med flere muligheder og ekstra funktioner udover det normale. En indbygningsovn tillader dig at lade din ovn smelte sammen med resten af køkkenet og så er det blot op til dig at vælge, hvilke funktioner din ovn skal have.

Fordelene ved en indbygningsovn

En indbygningsovn er i dag et særdeles populært valg, når det kommer til ovne. Med en indbygningsovn kan du nemlig uden problemer bibeholde udtrykket, indretningen og æstetikken i dit køkken. Ovnen bygges blot ind i et køkkenskab, hvorfra den befinder sig i en behagelig højde og er let tilgængelig. I dag findes der et stort udvalg af indbygningsovne med vidt forskellige udtryk, så du er sikker på at kunne finde en ovn, der passer ind i indretningen af dit køkken. Indbygningsovne kan have et væld af funktioner og nogle af dem er også kombiovne, der kombinerer forskellige opvarmningsmetoder. En indbygget kombiovn er en god løsning, hvis du gerne vil have en ovn med flere forskellige funktioner, uden at ofre for meget plads i køkkenet. Særligt hvis pladsen i forvejen er sparsom, kan du have glæde af en af en indbygningsovn, og særligt en med kombiovnfunktioner. Du kan fx vælge en indbygningsovn med mikrobølgefunktion. Således har du mulighed for at tilberede mad på almindelig vis med klassiske funktioner såsom grill og varmluft, og samtidig kan du også benytte din kombiovn til at varme madrester eller tø frossen mad op. Hvis du godt kan lide at udfolde dig gastronomisk i køkkenet, så kan du også vælge en indbygningsovn, der tilbyder dampfunktion. Med dampfunktion i din ovn kan du tilberede dine retter på en skånsom måde, der sikrer, at maden bibeholder næringsstoffer og smag.

Sæt dig ind i hvilke funktioner du har brug for

Som nævnt findes der indbygningsovne med mange forskelligartede funktioner, og det kan være rigtig svært at vælge. En populær funktion i mange kombiovne er pyrolyse. Pyrolyse er en rengøringsfunktion, som opvarmer ovnen til 500 grader, hvilket gør at madrester brændes til aske og derefter ganske nemt kan rengøres. Denne indbygningsovn fra Bosch har både dampskud og pyrolyse. Indbygningsovnen tilbyder og Boschs smarte HomeConnect system, i hvilket du kan benytte allerede programmerede madlavningsprogrammer. Du har mulighed for at fjernstyre og ændre indstillingerne ved hjælp af HomeConnect-appen uden selv at være til stede i køkkenet. HomeConnect gemmer på en masse opskrifter som du frit kan vælge imellem. Vil du gerne kombinere ovn og mikrobølgeovn, så er denne kombinerede kombiovn og indbygningsovn med mikrobølgefunktion fra Bosch et oplagt valg. Ovnen kan nemt integreres i din indretning. Derudover byder den på en masse brugbare funktioner, herunder PerfectBake og PerfectRoast sensorer. Disse to programmer udfører det meste af tilberedningsarbejdet for dig, så du trygt kan læne dig tilbage, indtil maden er klar og har den temperatur og konsistens du ønsker. Nemmere bliver det ikke.

Undersøg ovnens energimærkning

Når du skal købe en ny ovn, giver det god mening at sætte sig ind i ovnens energimærkning. Energimærkningen fortæller hvor energibesparende din kommende ovn er. Energiforbruget illustreres på en skala fra A+++ til D, hvor A+++ er den højeste energieffektivitet og D er den laveste. Gå altid efter en ovn med den største energieffektivitet – dette skåner nemlig både miljøet og vil på sigt kunne spare dig for en del penge. Så selv hvis din indbygningsovn skulle koste lidt mere nu, så kommer du hurtigt til at tjene de ekstra penge hjem igen på den lange bane, og mere til i form af besparelser på elregningen.

Vælg en integreret løsning

Med indbygningsløsninger eller integrerede løsninger kan dine køkkenelementer indgå fuldstændig ubemærket i indretningen af dit hjem. Dette giver et mere stilrent udtryk og sparer dig for at optage unødig plads. Integrerbare elementer er særdeles populære nu til dags og derfor findes der løsninger der kan integreres på tværs af alle køkkenets elementer – tag et kig på vores integrererede køleskabe, integrerede frysere, kogeplader med integreret emhætte og vores fuldintegrerede opvaskemaskiner.

Vil du vide mere? Så kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi har mange års erfaring, som vi hellere end gerne deler med vores kunder. Ring til os i hverdagene mellem kl. 10.00 og 15.00 på tlf. 70 26 70 28. Du er også velkommen til at sende os en mail på [email protected] – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.