class
Bosch HRG6769S6- Indbygningsovn m. Dampskud - HomeConnect, Pyrolyse | 60 cm

Varenummer: HRG6769S6
Bosch HRG6769S6- Indbygningsovn m. Dampskud - HomeConnect, Pyrolyse | 60 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad

Vejl. pris DKK 20.480

DKK 13.295

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Bosch HRG6769S6 er en 60 cm indbygningsovn, som hjælper dig med at tilberede den mad du gerne vil have. Indbygningsovne til 60’er skabe er den type ovn de fleste folk vælger, da der er plads til store ovnfastefade og plads til flere retter ad gangen. Med alle dens praktiske funktioner gør denne ovn det nemmere for enhver at lave mad.

Pyrolyse - denne form for selvrens varmer din ovn op på 480 co, dette resulterer i at alt fedt og madrester bliver brandt. Det eneste manuelle man skal gøre er at tøre asken væk med et stykke papir.

PerfectBake sensor og PerfectRoast sensor - Det har aldrig været nemmere at bage eller at stege. De to programmer gør nærmest alt arbejde for dig.

TFT-Touchdisplay - denne form for display hjælper dig med at beholde overblikket, da det er nemt for enhver at finde rundt i menuen. Med forskellige kategorier gør displayet det nemmere at lave mad.

HomeConnect i ovne: Lad ovnen give dig mere frihed og fleksibilitet. Takket være Home Connect kan du starte og afslutte madlavningsprogrammer og ændre indstillingerne intuitivt via Home Connect appen uden at være i køkkenet. Find utallige lækre opskrifter i Home Connect appen. Når du har valgt din favorit, kan du overføre indstillingerne direkte til ovnen og starte opvarmningen.

Dampskud
Bosch – teknik for livet
I året 1886 blev Bosch grundlagt i Stuttgart, Tyskland. Igennem mange årtier har hvidevarer og husholdningsprodukter fra Bosch gjort hverdagen nemmere. For Bosch er det vigtigt at deres løsning skaber værdi for dig som forbruger. Bosch er altid i gang med at udvikle deres produkter og revolutionerer selve køkkenmarkedet, Bosch promoverer også med deres bæredygtige produktion. Bosch har utallige produkter der har vundet forskellige priser. De har med deres Green Technology sat fokus på miljøbeskyttende produkter, produkterne tæller til de mest effektive og energibesparende i verden. Dette er både godt for miljøet og din økonomi.

Energimærkning

A B C D E F G A + A B C D E F A ++ A + A B C D E A A A A A A A 71L 65/2014 Bosch HRG6769S6 0.90kWh/cycle* 0.74kWh/cycle*

specifikationer

Produktserie Serie _ 8
Varenummer HRG6769S6
Farve
rustfrit stål
Fabrikant Bosch
EAN 4242002936963
Dørens farve
Sort
Vis TFT-Touchdisplay
Funktioner Assist-Funktion, Bagesensor, Børnesikring, Dampskud, HomeConnect, Lynopvarmning, Stegesensor
Effekt i Watt 3600
Højde i cm 60cm
Bredde i cm 59
Dybde i cm 55
Tilslutningsspænding (Volt) 220 - 240
SoftClose Ja
Tilbehør Bageplade, Ovnrist, Universalpande
Energiklasse A
Rengøringsfunktion pyrolyse
WiFi-Styring Ja
Volumen i liter 71
Betjening Drejeknap, TFT-Touchdisplay
Konstruktion Indbygning