Dampovne (50)

Tabel Liste

3

 • Datablad
  DKK 24.299
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 14.495
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 23.899
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 11.295
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 44.999
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 55.399
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 55.399
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 55.399
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 60.599
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 55.399
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 55.399
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 60.599
  Sammenlign
 • DKK 34.499
  Sammenlign
 • DKK 34.499
  Sammenlign
 • DKK 34.499
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 44.999
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 44.999
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 65.899
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 44.999
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 44.999
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 44.999
  Sammenlign

Dampovne

Dampovnene har indtaget de private køkkener, og det er der god grund til. Dampovne tilbyder nemlig en effektiv og skånsom tilberedning af dine råvarer, hvor både smag, konsistens og næringsstoffer bibeholdes. Her på siden kan du se vores aktuelle sortiment af dampovne og læse mere om de mange fordele, du går i møde, hvis du anskaffer dig en dampovn.

Optimér din madlavning med en dampovn

Dampovne er igennem mange år blevet benyttet på restauranter og i andre professionelle køkkener, men har i løbet af de seneste år vundet indpas i de private hjem – og det er der rigtig god grund til. En dampovn kan egentlig de samme ting, som en almindelig ovn kan, men i stedet for at omgive din mad med tør luft, så udsender dampovnen damp under tilberedningen. Og denne damp er særdeles gunstig for dine madvarer. Fugten fra dampen tilfører maden masser af saft og kraft. Smagen forstærkes, saftigheden bibeholdes og samtidig opnås der stadig en fremragende sprødhed.

Træf det sunde valg og anskaf en dampovn

Udover de uovertrufne tilberedningsevner, så er dampovne også kendt for at være en af de sundeste måder at tilberede mad på. De andre tilberedningsmetoder har nemlig alle forskellige ulemper. Grill og stegning fører til brændte overflader på maden og indtagelsen af brændt mad kan have en sundhedsskadelig virkning, da det er med til at øge risikoen for en række sygdomme. Tilberedning på pande, men også på grill, kræver desuden en større mængde fedtstof (olie eller smør), hvilket kan undgås ved tilberedning i dampovn. I stedet for at grille og stege sin mad, så kan man ty til kogning. Kogte grøntsager eller kød er ikke sundhedsskadelige, men bliver desværre frarøvet de vigtige vitaminer og næringsstoffer under processen. Dette undgår du også med en dampovn.

Bibehold madens smag og konsistenser

Dampning er desuden den mest nænsomme tilberedningsform du finder. I en dampovn bliver dine råvarer ikke udsat for nogen belastning og det betyder, at råvarerne bibeholder alle deres gavnlige nærringstoffer, fugt og smag. Damp er en ekstremt effektiv varmeleder – langt mere effektivt end luft. Dette betyder, at man kan tilberede sin mad langt mere effektivt i en dampovn end i en almindelig ovn.

Tilbered din mad til perfektion med en dampovn med sous vide

Gennem de seneste år er dampovnene ikke den eneste trend, der har infiltreret de private køkkener – det har madlavning med sous vide også. Heldigvis behøver man ikke vælge imellem de to populære tilberedningsmetoder, for man kan nemlig få dampovne med sous vide funktion. I dampovne med sous vide kan du tilberede din mad efter præcise temperaturer over længere tid. Temperaturen i disse dampovne kan indstilles til perfektion, så du altid kan regne ud præcis hvornår dine retter er færdigtilberedte.

Hos Nyvo finder du dampovne fra markedets bedste fabrikanter

Her hos Nyvo forhandler vi udelukkende kvalitetsprodukter fra markedets dygtigste producenter. Derfor finder du blandt vores udvalg af dampovne både modeller fra Siemens, Bosch, Gaggenau og Neff. Er du i tvivl om hvilken producent du skal vælge, så kan du her læse mere om nogle af vores mest populære producenter,

Siemens dampovn
Siemens udbyder både klassiske dampovne, kombiovne og dampovne med sous vide funktion. Blandt Siemens dampovne med sous vide finder du blandt andet denne model fra Siemens Studioline. Dette er en klassisk og elegant dampovn med sous vide funktion til en særdeles attraktiv pris. Her på siden finder du også et attraktivt udvalg af Siemens kombiovne med damp til lave priser, heriblandt denne Siemens Kombidampovn med cookControl Plus. Funktionen cookControl Plus er en praktisk indbygget kogebog, der ligger i selve ovnen. Denne funktion informerer dig om hvilke indstillinger, der giver dig de bedste tilberedninger af en given ret. Man indtaster blot nogle enkelte oplysninger, og så klarer ovnen resten for dig.

Bosch dampovn
Bosch er ligesom Siemens en af de helt store spillere, hvad angår dampovne. Bosch tilbyder et stort udvalg af indbygningsdampovne heriblandt denne basis model er udstyret med EcoClean. Der findes dog også dampovne fyldt med funktioner som f.eks. Homeconnect. HomeConnect er et madlavningsprogram som er integreret i ovnen. Med HomeConnect kan du benytte eksisterende madlavningsprogrammer eller oprette dine egne via HomeConnect-appen. Ved at tilberede din mad via et madlavningsprogram opnår du større frihed, og den øgede fleksibilitet betyder, at du ikke behøver at holde øje med din mad i tide og utide. Bosch’s EcoClean funktion udgøres af en indvendig belægning i ovnen, som suger og nedbryder snavs i ovnen. Dette medvirker til at mindske dårlig lugt og facilitere rengøring af ovnen. Dampovne fra Bosch har endnu flere funktioner end disse, og du er derfor altid godt stillet med en dampovn fra Bosch.

Kontakt os og hør nærmere

Hos Nyvo har vi mange års ekspertise inden for dampovne og ved derfor lige præcis, hvad man bør være opmærksom på, når man skal anskaffe sig en ny dampovn. Har du spørgsmål eller tvivl, så kontakt os endelig og lad os dele ud af vores erfaring. Du kan kontakte os på tlf. 70 26 70 28 på hverdage mellem 10.00 - 15.00 eller sende os en mail på [email protected] – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.