Tilbehør til kogezoner (2)

Tabel Liste

1

  • DKK 1.595
    Sammenlign
  • DKK 1.000
    Sammenlign

SMART TILBEHØR TIL KOGEZONER

I denne kategori finder du diverse tilbehør til kogezoner, som kan være med til at give dig mere madlavningsglæde! Vælg blandt andet mellem grill- og stegepander til induktionsblus og smarte kogesensorer. Hos NYVO finder du et kæmpe udvalg af hvidevarer og tilbehør fra kendte mærker, som Siemens, Bosch, Gaggenau og mange andre.

MADLAVNINGSTILBEHØR TIL KOGEZONER

Hos NYVO finder du et beskedent udvalg af madlavningstilbehør til kogezoner, der fører mange muligheder med sig og kan tage din madlavning til et endnu højere niveau. Induktionskogezoner har som bekendt den fordel, at blusset kun opvarmer der, hvor kogegrejet placeres. For at denne proces kan lade sig gøre, kræver det særlige magnetiske gryder og pander. Hos NYVO har vi taget skridtet videre og byder på specieldesignede stege- og grillpander, som kan placeres direkte på kogezonen. Med en grill- eller stegepande får du en ny og spændende måde at tilberede alt fra kød til grøntsager. På den måde kan du stege saftige bøffer med grillmærker på en større overflade end almindelige stegepander. Hvis du er i tvivl om, hvilket tilbehør der passer til din kogezone, er du velkommen til at kontakte os!

ANDET TILBEHØR TIL KOGEZONER

I kategorien finder du også et udvalg af twistpads og kogesensorer til induktionskogezoner. Med en twistpad kan du på enkeltvis betjene alle kogefelterne med én knap. Dette er et smart tilbehør til kogezoner, der giver fuld kontrol over tilberedningen. Twistpad-knappen er magnetisk og kan sættes på og tages af efter behov, hvilket gør rengøringen let og ligetil. En kogesensor er en trådløs måler, der benyttes til temperaturregulering i gryder. Dette tilbehør til kogezoner hjælper dig med at finde den perfekte tilberedningstemperatur, så vandet ikke koger over eller retten brænder på. De moderne kogesensorer bruger Bluetooth-teknologi til at forbinde med kogesektionen og derved registrere og regulere temperaturniveauet. Kogesensoren sættes på gryden og betjenes via styringspanelet i kogezonen for en effektiv temperaturkontrol.

TILBEHØR HOS NYVO

Udover en bred vifte af hvidevarer og tilbehør til kogezoner, finder du også tilbehør til emhætter, ovne, vaske og armaturer blandt vores udvalg. Vi bestræber os på at kunne tilbyde en fuld løsning, så du kan købe alt, du har brug for til dit nye køkken fra det samme sted. Vi opdaterer vores sortiment løbende med de nyeste løsninger fra de mest populære brands. Du kan følge med i vores spændende univers, hvor kvalitet, design og funktionalitet går op i en højere enhed ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev i bunden af siden!

VI SIDDER KLAR TIL A HJÆLPE DIG

Vi ved, at det kan være svært at vælge de helt perfekte løsninger og tilbehør til dit køkken. Med NYVO ønsker vi at give dig mulighed for at vælge den højeste kvalitet til fair priser. Hvis du har spørgsmål, forespørger eller brug for vejledning, kan du kontakte os på 70 26 70 28 eller [email protected] Vi sidder klar til at hjælpe dig videre og bestræber os på at besvare alle opkald i telefontiden og alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer i hverdagen.