Kogezoner med emhætte (2)

Tabel Liste

1

 • Elica NikolaTesla Switch - Recirkulation - 83 cm

  Findes i flere farver og varianter
  Datablad
  DKK 16.295
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 14.295
  Sammenlign

Kogeplade med integreret emhætte

Med en kogeplade med integreret emhætte udnytter du pladsen i køkkenet optimalt. Du slipper for, at din emhætte skal optage plads og skærme for udsynet. På denne side kan du se hele vores aktuelle udvalg af kogeplader med indbyggede emhætter. Og så kan du blive klogere på fordelene ved at vælge en kogeplade med en indbygget emhætte.

Spar plads med kogeplader med en integreret emhætte

Der er mange forskellige fordele ved at vælge en kogeplade med integreret emhætte. En af de mest centrale er den pladsbesparelse, man opnår, som særligt er kærkommen i små køkkener. Men også i store køkkener kan det være klædeligt med en tom væg over kogepladerne – og dette opnår du, hvis du vælger kogeplader med indbygget emhætte. Emhætter kan optage meget plads, skærme for udsyn og stjæle lyset i et rum, men alt dette undgår du med en integreret emhætte i din kogeplade. Udover pladsbesparelsen, så kan du opnå en rigtig god sugeevne i kogeplader med integreret emhætte. Typisk er denne type emhætte også særdeles støjsvag og du undgår dermed unødig larm under madlavningen.

Vælg en kogeplade med integreret emhætte fra anerkendte producenter

Hos Nyvo fører vi udelukkende kogeplader med indbyggede emhætter fra markedets førende producenter, herunder Gaggenau, Elica, Bosch, Siemens, Airforce og Neff. Elica tilbyder løsninger i forskellige prisklasser. I den lave ende af prisskalaen befinder modellen Elica NikolaTesla Prime sig. Denne kogeplade med indbygget emhætte er en sublim 2-i-1 løsning, der gør sig godt i alle køkkener. Denne emhætte er lavet til enten udsugning eller recirkulation. Udsugningsmodellen  kræver at du sørger for rør og fittings, der kan transportere madosen ud af huset. Stop and Go funktionen er god til dig, der altid er på farten. Men denne funktion kan du slukke alle kogesektionerne med et enkelt tryk og så snart du ønsker det genaktivere det hele i samme indstillinger, som før du slukkede. Gaggenau derimod bevæger sig ganske vist i den lidt højere prisklasse, men med sublim sans for kvalitet og funktionalitet. Find den helt rigtige emhætte i vores sortiment

Hos Nyvo.dk har vi et bredt sortiment af forskellige typer emhætter. Så hvis en integreret emhætte ikke er det rigtige for dig, så er der helt sikkert en anden emhætte, der passer bedre til dine behov. Hos os finder du alle typer emhætter, herunder væghængte emhætter, frithængte emhætter, indbygningsemhætter og loftsemhætter. Vi sælger naturligvis også alt det tilbehør til emhætter, som du har behov for, heriblandt både eksterne motorer, fjernbetjeninger og kulfiltre.

Har du brug for vejledning? Så kontakt os i dag