Induktionskogezoner (7)

Tabel Liste

1

 • DKK 6.800
  Sammenlign
 • DKK 13.900
  Sammenlign
 • DKK 8.300
  Sammenlign
 • DKK 2.900
  Sammenlign
 • DKK 2.000
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 4.400
  Sammenlign
 • DKK 6.800
  Sammenlign

Induktionskogeplader

Der er mange fordele ved at vælge induktionskogeplader. Sikkerheden er i top, kogepladerne er strømbesparende, effektive og ikke mindst nemme at rengøre. Her på siden kan du se vores aktuelle udvalg af induktionskogeplader fra anerkendte producenter. Du kan også læse mere om de mange fordele ved at vælge en induktionskogeplade frem for andre kogeplader.

Hvordan fungerer induktionskogeplader?

Induktion er den nyeste teknologi, når det kommer til kogeplader. Induktion fungerer ved hjælp af magnetisme, og nærmere bestemt ved brug af en elektrisk spole, der er placeret under kogepladen. Når der sendes elektricitet gennem spolen, bliver der dannet et magnetfelt, som danner strøm i bunden af panden eller gryden og hermed varmes metallet i panden eller gryden op. Og ganske fordelagtigt, så forbliver kogepladen kun svagt varm, selvom kogegrejet på pladen opvarmes, som på ethvert andet komfur. Dette betyder også, at induktionskogeplader registrerer hvorvidt, der er noget kogegrej placeret på pladerne, eller ej. Og hvis det ikke er tilfældet, så stopper kogepladerne med at generere varme og bliver i stedet kolde. Således mindskes risikoen for, at man komme til at starte en brand i noget der ligger tæt på kogepladen. Man skal heller ikke være så bange for, at man glemmer at slukke for sine kogeplader.

De mange fordele ved induktionskogeplader

Der er rigtig mange fordele ved at vælge induktionskogeplader frem for andre typer af kogeplader. Blandt alle de mange forskellige typer kogeplader du kan vælge imellem, så tilbyder induktionskogeplader den højeste grad af sikkerhed. Der er nemlig, som nævnt, meget lav risiko for at brænde sig på induktionskogeplader, hvilket i høj grad er værd at have in mente, hvis man har det med at være lidt klodset i køkkenet. Det betyder også at der er mindre risiko for at mad brænder fast på kogepladerne, da de sjældent bliver brandvarme. Herudover så er justering af temperatur meget nemt at styre på induktionskogeplader – kogepladerne reagerer nemlig lynhurtigt, og du undgår derfor spildtid. Det bliver også nemmere at sørge for, at bearnaisesovsen ikke skiller! Derudover er induktionsplader meget nemme at gøre rent og vedligeholde, da de udgøres af en glat overflade, som er nem at tørre af med en fugtig klud. Der er ingen riste eller blus du skal bruge energi på at skrubbe rene efter madlavningen. Induktionskogeplader ligger typisk i den lidt dyrere ende i forhold til andre typer kogeplader. Til gengæld, så benyttes der langt mindre energi ved brug af induktion, fordi kogepladerne er langt nemmere at opvarme og regulere. Induktionskogeplader varmer op øjeblikkeligt, i modsætning til glaskeramiske kogeplader, der reagerer lidt langsommere. Herudover så er varmen ligeligt fordelt hen over blussene, og der opstår derfor ikke nogen centrerede hot spots. Dette betyder, at varmen fordeles ligeligt på hele undersiden af dine pander og gryder, hvilket er optimalt når man skal lave mad. Du skal dog være opmærksom på at du skal have gryder og pander i huset, der er beregnet til induktionskogeplader. Dine gryder og pander skal nemlig være magnetisk for at kunne fungere på induktionskogeplader.

Vælg en induktionskogeplade fra markedets førende producenter

Hos Nyvo.dk har vi et stort udvalg af induktionsplader fra markedets førende producenter, heriblandt Siemens, Bosch, Gaggenau og Gorenje Blandt udvalget fra Siemens kan du vælge denne smarte og fleksible induktionskogeplade. Denne kogeplade er udstyret med en særlig flex-teknologi, der gør kogepladen i stand til selv at registrere, hvor stort et areal af kogepladen, der benyttes. Således genererer kogepladen udelukkende varme på det udnyttede areal. Herudover er kogepladerne udstyret med en stegesensor, som monitorerer temperaturen under tilberedningen og dermed sikrer dig, at maden ikke brænder på. Hos Bosch kan du også vælge blandt et udvalg af praktiske induktionsløsninger, herunder denne elegante og funktionelle kogeplade, som byder på et utal af smarte funktioner. Kogepladen er udstyret med DirectSelect Premium teknologien, som udstyrer dig med en touch fjernbetjening, der gør madlavningen langt mere fleksibel. Kogepladens reStart funktion gør, at kogepladerne slukker automatisk, for eksempel på grund af spildt væske på pladerne. Med reStart funktionen kan du på simpel vis genstarte kogepladerne med samme indstillinger, som før de gik ud. Fra Samsung er der også gode induktionskogeplader at hente.

Fuldend dit køkken med en ovn i samme serie

Ønsker du en ensartet stil i dit køkken, bør du vælge en ovn i samme serie, som dine induktionskogeplader. Og det er der heldigvis god mulighed for her hos Nyvo.dk Vi tilbyder et stort udvalg af ovne i samme serier som vores mange induktionskogeplader. Tag et kig på vores forskellige ovntyper – vi tilbyder blandt andet indbygningsovne, kombiovne og dampovne.

Har du brug for vejledning?

Uanset om du har brug for vejledning eller har helt konkrete spørgsmål til vores produkter, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi har mange års ekspertise, som vi hellere end gerne deler ud af. Du kan kontakte os på tlf. 70 26 70 28 på hverdage mellem kl. 10.00 og 15.00. Du kan også sende os en mail på [email protected] – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.