Produkter (48)

Tabel Liste

3

 • eu-datablad
  DKK 3.295
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 16.598
  DKK 5.888
  Sammenlign
 • Gaggenau CI483100 Flex-Induktion kogezone - Planlimning - 80 cm

  Denne vare kan kun købes så længe lager haves
  Vejl. pris DKK 15.700
  DKK 5.888
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 14.598
  DKK 5.895
  Sammenlign
 • DKK 6.095
  Sammenlign
 • DKK 6.095
  Sammenlign
 • DKK 6.495
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 17.598
  DKK 6.995
  Sammenlign
 • DKK 6.995
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 13.890
  DKK 7.395
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 15.595
  DKK 7.495
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 18.599
  DKK 8.795
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 18.490
  DKK 8.895
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 18.990
  DKK 8.995
  Sammenlign
 • DKK 9.195
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 17.995
  DKK 10.895
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 11.200
  DKK 11.200
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 19.995
  DKK 11.995
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 19.995
  DKK 11.995
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 15.995
  DKK 11.998
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 15.595
  DKK 12.295
  Sammenlign

Induktionskogeplader

Der er mange fordele ved at vælge induktionskogeplader. Sikkerheden er i top, kogepladerne er strømbesparende, effektive og ikke mindst nemme at rengøre. Her på siden kan du se vores aktuelle udvalg af induktionskogeplader fra anerkendte producenter og så kan du læse mere om de mange fordele ved at vælge en induktionskogeplade frem for andre kogeplader. 

Hvordan fungerer induktionskogeplader?

Induktion er den nyeste teknologi, når det kommer til kogeplader. Induktion fungerer ved hjælp at magnetisme, og nærmere bestemt ved brug af en elektrisk spole, der er placeret under kogepladen. Når der sendes elektricitet gennem spolen, bliver der dannet et magnetfelt, som danner strøm i bunden af panden eller gryden og hermed varmes metallet i panden eller gryden varmes op. Og ganske fordelagtigt, så forbliver kogepladen kun svagt varm, selvom kogegrejet på pladen opvarmes, som på ethvert andet komfur. Dette betyder også at induktionskogeplader registrerer hvorvidt der er noget kogegrej placeret på pladerne, og at kogepladerne stopper med at generere varme og bliver kolde, når de er tomme. Således slipper man for at risikere at brænde sig på kogepladerne og også for at skulle bekymre sig om at huske at slukke dem. 

De mange fordele ved induktionskogeplader

Der er rigtig mange fordele ved at vælge induktionskogeplader frem for andre typer af kogeplader. Blandt alle de forskellige kogeplader, så er induktion den metode, hvor sikkerheden er højest prioriteret. Der er nemlig, som nævnt, meget lav risiko for at brænde sig på induktion, hvilket i høj grad er værd at have in mente, hvis man har det med at være lidt klodset i køkkenet. Det betyder også at der er mindre risiko for at mad brænder fast på kogepladerne, da de sjældent bliver mere end lune.

Herudover så er justering af temperatur meget taknemmelig på induktionskogeplader – kogepladerne reagerer nemlig lynhurtigt og du undgår derfor spildtid. Induktionsplader er ganske lette at gøre rent, da de udgøres af en glat overflade, som er nem at tørre af. Der er ingen riste eller blus du skal bruge energi på at skrubbe rene efter madlavning. 

Induktionskogeplader ligger typisk i den lidt dyrere end i forhold til andre typer kogeplader. Til gengæld, så benyttes der langt mindre energi ved brug af induktion, fordi kogepladerne er langt mere effektive at opvarme og regulere. Induktionskogeplader varmer op øjeblikkeligt, i modsætning til glaskeramiske kogeplader, der reagerer lidt langsommere. Herudover så er varmen ligeligt fordelt hen over blussene, og der opstår derfor ikke nogen centrerede hot spots. Dette betyder, at varmen fordeles ligeligt på hele undersiden af dine pander og gryder. 

Du skal dog være opmærksom på at anskaffe dig gryder og pander, der er beregnet til induktion. Dit kogegrej skal nemlig være magnetisk for at kunne fungere på induktionskogeplader. Har du derfor allerede en masse kogegrej, som ikke er beregnet til induktion, så kan det godt blive en dyr affære at skulle skifte det hele ud. 

Vælg en induktionskogeplade fra markedets førende producenter

Hos Nyvo har vi et stort udvalg af induktionsplader fra markedets førende producenter, heriblandt Siemens, Bosch, Gaggenau og Samsung. 

Blandt udvalget fra Siemens kan du vælge denne smarte og fleksible induktionskogeplade. Denne kogeplade er udstyret med en flex-teknologi, der gør kogepladen i stand til selv at registrere hvor stort et areal af pladen, der benyttes. Således genererer kogepladen udelukkende varme på det udnyttede areal. Herudover er kogepladerne udstyret med en stegesensor, som monitorerer temperaturen under tilberedningen og dermed sikrer dig, at maden ikke brænder på.

Hos Bosch kan du også vælge blandt et udvalg af praktiske induktionsløsninger, herunder denne elegante og funktionelle kogeplade, som byder på et utal af smarte funktioner. Kogepladen er udstyret med DirectSelect Premium teknologien, som udstyrer dig med en touch fjernbetjening, der gør madlavningen langt mere fleksibel. Kogepladens reStart funktion bruges, når kogepladerne slukker automatisk, fx grundet spildt væske på pladerne. Med reStart funktionen kan du på simpel vis genstarte kogepladerne med samme indstillinger, som før de gik ud. 

Fra Samsung er der også gode induktionskogeplader at hente. Et bud på en moderne induktionsløsning kunne være denne Samsung induktionskogeplade med virtual flames. Denne kogeplade er udført i et smukt design og med mange brugbare funktioner. En af de centrale funktioner er visualiseringen af kogepladernes temperatur via en virtuel ring af gasflammer omkring blussene. Dette gør det langt nemmere at få et hurtigt overblik over, hvor meget varme, der er under gryder og pander. Med denne kogeplade bliver madlavningen fleksibel – induktionskogepladerne kan benyttes separat eller slås sammen til én større zone alt afhængigt af, hvor store gryder eller pander du anvender. Samsungs induktionskogeplade er desuden udstyret med en aftagelig magnetisk knap, der tilbyder stor præcision ved justering af temperaturen.

Fuldend dit køkken med en ovn i samme serie

Ønsker du en ensartet stil i dit køkken, bør du vælge en ovn i samme serie, som dine induktionskogeplader og det er der heldigvis god mulighed for her hos Nyvo. Vi tilbyder et stort udvalg af ovne i samme serier som vores mange induktionskogeplader. Tag et kig op vores forskellige ovntyper – vi tilbyder blandt andet indbygningsovne, kombiovne og dampovne.  

Har du brug for vejledning?

Uanset om du har brug for vejledning eller har helt konkrete spørgsmål til vores produkter, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi har mange års ekspertise, som vi hellere end gerne dele ud af. Du kan kontakte os på tlf. 70 26 70 28 på hverdage mellem kl. 10.00 og 15.00. Du kan også sende os en mail på [email protected] – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.