Glaskeramiske kogezoner (5)

Tabel Liste

1

 • DKK 7.695
  Sammenlign
 • DKK 6.295
  Sammenlign
 • DKK 2.795
  Sammenlign
 • DKK 2.795
  Sammenlign
 • DKK 2.795
  Sammenlign

Glaskeramiske kogeplader

Leder du efter en ny glaskeramisk kogeplade, så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Nyvo.dk kan du finde alt inden for kogeplader af anerkendte mærkevareproducenter. På denne side kan du se vores aktuelle sortiment og blive klogere på, hvorfor du bør købe en glaskeramisk kogeplade til dit køkken.

Fordelene ved glaskeramiske kogeplader

Glaskeramiske kogeplader ligner til forveksling induktionskogeplader, men de fungerer ikke på samme måde. Glaskeramiske kogeplader er indbygget under den hærdede glasoverflade. I modsætning til gasblus, så er glaskeramiske kogeplader nemme at rengøre, da blussene ligger på en glat glasoverflade, helt uden riste eller andre elementer, hvor snavs kan ophobe sig. Glaskeramiske kogeplader er desuden et billigt alternativt til både induktion og gas. Med glaskeramiske kogeplader får du det samme stilrene og enkle udtryk, som du gør med induktionskogeplader, men du slipper for at skulle købe nyt madlavningsudstyr, da alle typer gryder og pander fungerer upåklageligt på glaskeramiske plader.

Vælg en glaskeramisk kogeplade fra anerkendte producenter

Hos Nyvo.dk fører vi udelukkende glaskeramiske kogeplader fra markedets førende brands, heriblandt Samsung og Siemens. Både Gorenje og Siemens er kendt for at være blandt de førende inden for udvikling af køkkenudstyr samt hvidevarer. Begge brands lægger stor vægt på at skabe de mest innovative produkter. Det betyder, at du typisk får produkter, der er lavet i et stilrent design, som kommer til at være moderne mange år fremover. Derudover kommer deres produkter typisk med en række funktioner, som gør det både nemmere og sjovere at stå i køkkenet.

Find en kogeplade, der matcher dine behov

Hos Nyvo.dk har vi et stort og varieret sortiment af kogeplader. Udover glaskeramiske kogeplader, kan du også finde induktionskogeplader og kogeplader med indbygget emhætte. Induktionskogeplader minder meget om glaskeramiske kogeplader, men den bagvedliggende teknologi adskiller sig markant. Induktion er drevet af magnetisme og opvarmer derfor elementerne på kogepladerne uden at kogepladerne i sig selv bliver varme. Det er derfor svært at brænde sig på induktionskogeplader. Induktionskogeplader er hurtigere til at varme op end glaskeramiske, og dette afspejler sig også i den noget højere pris. Kogeplader med en integreret emhætte er et godt valg til dig, der har et lille køkken. Med emhætten integreret i kogepladerne kan du spare en masse plads og få et mere luftigt køkken.

Fuldend dit køkken med andre kvalitetselementer

Her på siden kan du finde alt hvad du behøver, for at fuldende indretningen af dit køkken med køkkenelementer af topkvalitet. Har du brug for en ny ovn i forbindelse med anskaffelsen af dine glaskeramiske kogeplader, så tilbyder vi et stort sortiment af ovne med mange forskellige funktioner. I vores sortiment finder du både indbygningsovne, kombiovne, dampovne, kompaktovne og mikrobølgeovne. Du finder også diskrete og praktiske varmeskuffer til at holde tallerkner, kopper og mad varm i.

Kontakt os og hør nærmere

Hos Nyvo.dk står vi altid klar til at hjælpe vores kunder. Har du brug for vejledning i, hvad du skal vælge eller har du spørgsmål til specifikke produkter, så kontakt os. Vi deler gladeligt ud af vores ekspertise og ved lige præcis, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge dine nye glaskeramiske kogeplader. Du kan kontakte os på tlf. 70 26 70 28 på hverdage mellem 10.00 - 15.00 eller sende os en mail på [email protected] – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.