Nikola Tesla (30)

Tabel Liste

2

 • Datablad
  DKK 9.795
  Sammenlign
 • Elica NikolaTesla Switch - Udsugning - 83 cm

  Findes i flere farver og varianter
  Datablad
  DKK 12.895
  Sammenlign
 • DKK 12.495
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 11.095
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 10.495
  Sammenlign
 • Elica NikolaTesla Switch - Recirkulation - 83 cm

  Findes i flere farver og varianter
  Datablad
  DKK 16.295
  Sammenlign
 • Elica NikolaTesla Switch - Recirkulation - 83 cm

  Findes i flere farver og varianter
  DKK 13.895
  Sammenlign
 • DKK 14.995
  Sammenlign
 • DKK 11.595
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 16.995
  Sammenlign
 • DKK 11.995
  Sammenlign
 • DKK 13.995
  Sammenlign
 • DKK 14.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 18.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 22.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 21.995
  Sammenlign
 • DKK 23.995
  Sammenlign
 • DKK 22.995
  Sammenlign
 • DKK 19.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 12.595
  Sammenlign
 • DKK 10.995
  Sammenlign

NikolaTesla - kogezone med integreret emhætte

NikolaTesla er en serie af induktionskogeplader med integreret ventilation fra mærket Elica. Den centrale emhætte er perfekt integreret i selve kogepladen. Den er lydsvag og præsterer i topklasse, både med henblik på sugeevne og energieffektivitet. NikolaTesla fra Elica, som er en kombination af induktion og ventilation, har et karakteristisk design med skarpe linjer og materialer af høj kvalitet.

Funktionaliteten mellem de to integrerede dele fungerer perfekt; emhætten, placeret centret i kogepladen, kommunikerer med wireless connection – ventilationsenheden virker enten via et intelligent sensorsystem som aflæser mængde og kvalitet af luft og dampe, eller den modtager informationer fra kogesektionen om antallet samt effekten af de kogezoner som er i brug, og sugestyrken justeres automatisk herefter. Med NikolaTesla kan du fokusere helt på fornøjelsen ved at tilberede din mad, uden at du skal bekymre dig om at rense luften for em, os og lugt. Kogesektionen har på de fleste modeller blandt andet brofunktion, som gør det muligt for dig at forene to kogezoner, så du kan lave mad med store gryder. Med touch kontrol tilsluttes sense automatikken, som er en wireless connection mellem emhætte og kogeplade – du kan selvfølgelig også justere både hastighed af den enkelte kogezone og emhættens sugestyrke separat fra hinanden.

NikolaTesla funktioner

NikolaTesla modellernes sugeevne er så kraftig, at de flytter luften med hele 5,1 meter i sekundet. Det betyder at damp og os fra madlavningen med det samme trækkes ned i udsugningen i stedet for at stige op med den normale opdriftskraft. NikolaTesla findes i to versioner; til aftræk til det fri og til recirkulation. Udluftningsemhætter leder mados og damp udenfor huset via aftrækskanaler og udskifter således luften i rummet. En emhætte med recirkulation renser luften ved hjælp af fedt og lugtfiltre. Efter filtrering ledes luften tilbage til rummet. Rumluften renses ved gentagende gange at passere gennem filterne. Med recirkulationsversionen er rørføringen ud af huset ikke nødvendigt. I stedet renses luften ved gennemstrømning igennem aktive kulfiltre.

Det vaskbare fedtfilter kan tages op og rengøres i opvaskemaskinen. En særlig ventil i bunden af NikolaTesla gør det muligt at dræne eventuel væske i bundkarret. NikolaTesla fås med keramiske recirkulationsfiltre, der fjerner over 80% af lugten, allerede når luften passerer igennem første gang. De keramiske filtre har en levetid på op til 5 år og vedligeholdelsen er nem. Hvert halve år tages filtrene og og lægges in i ovnen, der tændes på 200 grader. Efter 40 minutter er filtrene brændt rene, så de kan sættes tilbage i emhætten. Modeller til aftræk leveres komplet med standard rørføring og tape til at tætne sammenføring af rørene, ned til gulvhøjde. Modeller til recirkulation leveres komplet med standard rørføring, recirkulationsfiltre, udblæsningsstuds til soklen og tape til at tætne sammenføring af rørene til udblæsning i fronten af soklen under kogezonen.

NikolaTesla emhætte typer

NikolaTesla Fit kan bruges både til aftræk og recirkulation, du skal blot enten tilkøbe rør eller et recirkulationskit. Der følger intet med i leveringsomfanget. Der er afrundede kanter på kogezonen, hvilket gør at den enten kan ilægges eller planlimes, alt efter ønsker og muligheder. NikolaTesla modellernes sugeevne er så kraftig, at de flytter luften med hele 5,1 meter i sekundet. Det betyder at damp og os fra madlavningen med det samme trækkes ned i udsugningen i stedet for at stige op med den normale opdriftskraft. Den innovative emhætte, NikolaTesla, der er designet af Fabrizio Crisà til Elica, blev tildelt den ældste, men frem for alt mest prestigefyldte internationale designpris: Compasso D'Oro ADI.

NikolaTesla, det førende produkt, gennem hvilket Elica introducerede en innovativ og overraskende madoplevelse, bliver således en del af den internationale designhistorie. Valgt blandt et udvalg af mere end 280 finalistprodukter, overbeviser produktet den internationale jury for den 25. Compasso d'Oro ADI. Et produkt, der giver forbrugerne en ægte revolution i køkkenet og tilføjer værdi til ethvert hjem. Det nyeste medlem i NikolaTesla familien, NikolaTesla Fit, gør det nu muligt at installere den revolutionærende fusion mellem kogezone og emhætte selv i de mindste køkkener. Med et krav om en underskabsbredde på 600 mm, kan NikolaTesla Fit udskiftes med de fleste 60 cm kogeplader.