Kogezoner (11)

Tabel Liste

1

 • DKK 6.800
  Sammenlign
 • DKK 6.800
  Sammenlign
 • DKK 13.900
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 14.295
  Sammenlign
 • DKK 8.300
  Sammenlign
 • DKK 2.900
  Sammenlign
 • DKK 2.000
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 4.400
  Sammenlign
 • DKK 1.000
  Sammenlign
 • Elica NikolaTesla Switch - Recirkulation - 83 cm

  Findes i flere farver og varianter
  Datablad
  DKK 16.295
  Sammenlign
 • DKK 1.595
  Sammenlign

KOGEZONER & KOGEPLADER – ET STORT UDVALG FRA DE FØRENDE BRANDS

Hos NYVO har vi et stort udvalg af kogezoner fra markedsledende og populære brands, som Siemens, Bosch, Elica, Gorenje, Neff, Bauknecht mf. Vi opdaterer vores sortiment løbende med nye produkter og brands. Når du skal vælge den rette kogezone til sit køkken, kan du med fordel tage højde for type, størrelse, montering og funktioner. Læs mere her.

HVAD ER FORSKELLEN PÅ GLASKERAMISKE- OG INDUKTIONSKOGEPLADER?

Fordelen ved induktionskogeplader er, at de reagerer øjeblikkeligt på temperaturregulering modsat de glaskeramiske, som skal bruge et stykke tid på at temperaturen går op og ned. Derudover er induktion mere energivenligt, da det kun er zonerne, der opvarmes, hvilket også forhøjer sikkerheden under madlavning. Dette medvirker også til, at maden er sværere at brænde på med induktion. Ulempen ved induktion er, at der kun kan benyttes magnetiske gryder og pander. Fordelen ved glaskeramiske kogeplader er, at de ofte er billigere og at al slags kogegrej kan benyttes. Ulempen er, at de reagerer langsommere på varme regulering og ofte bruger mere energi end induktionskogeplader.

HVAD ER FORSKELLEN PÅ DE FORSKELLIGE TYPER KOGEPLADER?

Den mindste kogezone i udvalget er 30 cm bred og har 2 kogefelter – imens de største modeller er 90 cm og har op til 5 kogefelter. Derudover findes der er hav af modeller midt i mellem på 60, 70 og 80 cm med 4 kogefelter. Hvordan kogepladen skal monteres, afhænger helt og aldeles af designet. De fleste kogeplader skal ilægges, hvilket betyder, at der skal skæres hul i bordpladen og kogepladen fastmonteres med et beslag e.li. På denne måde hviler kogepladen ovenpå bordpladen, hvilket giver en kant fra bordplade til kogeplade. Hvis du vil undgå det, kan du vælge en model med facet kant, hvilket giver en glidende overgang fra kogezone til bordplade. Ilægning er den billigste metode, der også gør det nemt at udskifte kogepladen i fremtiden. En anden metode er planlimning, hvilket ikke giver nogen kant med derimod er resultat, hvor kogezone og bordplade flugter. Denne løsning kræver en præcis udskæring i bordpladen og en fuge mellem kogezone og bordplade. For at få det bedste resultat med planlimning, tyer de bedste til at få hjælp af en professionel.

KOGEZONE MED INTEGRERET EMHÆTTE

I de seneste par år har kogeplader med integreret emhætte været en stor trend. Hvis du vælger denne type, slipper du for at hænge en emhætte i loftet eller på væggen, da den er indbygget i midten af kogepladen. På den måde bliver madosen nemt og hurtigt suget væk fra gryderne. De fleste kogeplader med integreret emhætte fås både til udsugning og recirkulation. Udsugningsemhætter fører luften ud af køkkenet via aftræk til det fri – imens recirkulationsemhætter renser luften via kulfiltrer og fører den filtrerede luft tilbage i køkkenet. Sidstnævnte type er ideel til køkkener, hvor rørføring ikke er muligt.

SMARTE FUNKTIONER FOR EN NEMMERE MADLAVNING

Ligesom med andre typer hvidevarer, kommer kogezoner med massevis af forskellige funktioner, som hedder noget forskelligt fra brand til brand. I vores udvalg finder du alt fra kogezoner med enkelte funktioner til avancerede modeller med den nyeste teknologi. Hvilken der er beregnet til dig, kommer helt an på dine krav og forventninger. Eksempelvis kan kogezoner med en form for FlexInduction selv registre, hvor stort kogegrejet er og de flytte de valgte indstillinger med sig rundt på pladen. Brofunktion, giver mulighed for at skabe ekstra store kogefelter til de største gryder og fade. Med smarte funktioner som indbygget Timer og stegesensor får du mere kontrol over madlavningen. Hvis du vælger en kogezone med HomeConnect kan betjene du indstillingerne direkte fra dit smartdevice. Du kan læse mere om diverse funktioner ved at klikke på de enkelte produkter.

HAR DU SPØRGSMÅL OM KOGEZONER?

Hos NYVO bestræber vi os efter at give den mest kyndige rådgivning på hvidevarer og gøre vires bedste for hele tiden at tilegne os ny viden om markedet. Har du brug for rådgivning kan vores dygtige kundeservice altid kontaktes på [email protected] eller 70 26 70 28.