class
Siemens CT636LEW1 Espresso-/kaffemaskine til indbygning - 45 cm

Varenummer: CT636LEW1
Siemens CT636LEW1 Espresso-/kaffemaskine til indbygning - 45 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad
DKK 13.995

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Siemens CT636LEW1 er en indbygget kaffe- og espressomaskine. Kaffemaskinen skal monteres i et køkkenskab dette giver dit køkken et flot look. Kaffemaskinen er ikke kun stilfuld, men laver også fantastisk kaffe.
Du kan vælge blandt 11 forskellige drikke samt programmere 8 af dine egne favoritter, der kan være klar om få sekunder. Kaffemaskinens funktioner er med til at give dig den perfekte kaffenydelse.
Det innovative varmesystem: sensoFlow-systemets konstante bryggetemperatur garanterer den største espressonydelse hver gang. aromaDouble shot sørger samtidig for mindre bitter og ekstra stærk kaffe, da maskinen maler og brygger to gange med 19 bar. autoMilk Clean sørger for automatisk damprengøring af mælkesystemet efter brug. Der kan tilberedes op til to kopper samtidig.
Siemens – Innovation der fascinerer, design der begejstrer
Siemens blev grundlagt 1847 i Berlin, Tyskland. Siemens er en af de førende hvidevare producenter i verdenen, med deres miljøvenlige innovationer fortsætter Siemens med det deres grundlægger, Werner von Siemens, ville – Fremskridt i tjeneste for mennesket. Siemens hvidevarer er også en del af denne lange innovative tradition for et suverænt globalt brand. De sætter standarder med innovativ teknologi og design på markedet. Og leder vejen ind i fremtiden for moderne husholdningsapparater med intelligente, visionære ideer. Siemens Home Appliances er det mærke, der giver deres kunder en betagende oplevelse af produktfordele - et brand til de ekstraordinære og spændende nye livsmuligheder.

Produktdatablad

Dybde i cm 39
Bredde i cm 59
Højde i cm 46cm
Integreret skummer Nej
Varenummer CT636LEW1
Produktserie iQ700
Farve
hvid
Fabrikant Siemens
EAN 4242003677872
Energiklasse Ingen data
Mælkeskummer Ja
Tilslutningsspænding (Volt) 220-240
Vandbeholder kapacitet i 2,4L
Effekt i Watt 1600
Kaffebeholderkapacitet i gram 500g
Betjening Knap, TFT-Touchdisplay
WiFi-Styring Nej
Fast vandtilslutning Nej
Konstruktion Indbygning