Indbyggede kaffemaskiner (10)

Tabel Liste

1

 • DKK 12.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 13.995
  Sammenlign
 • DKK 14.995
  Sammenlign
 • DKK 13.595
  Sammenlign
 • DKK 26.299
  Sammenlign
 • DKK 38.099
  Sammenlign
 • DKK 38.099
  Sammenlign
 • DKK 34.799
  Sammenlign
 • DKK 34.799
  Sammenlign
 • DKK 34.799
  Sammenlign

Indbyggede kaffemaskiner

En indbygget kaffemaskine er den perfekte løsning til dig, som ønsker at bringe americanoen eller cappucinoen fra caféen med hjem i husholdningen, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Med en indbygget kaffemaskine får du ekstrem god kaffe samtidig med, at du får et flot design, som kommer til at gå i ét med indretningen i dit køkken. Vi forhandler produkter fra nogle af de førende producenter indenfor kaffemaskiner, blandt andet Siemens, Bosch og Gaggenau. Med mærker som disse er du altid sikret høj kvalitet og lang levetid.

En kaffemaskine lige præcis til dit behov

Kaffemaskiner kommer i mange forskellige størrelser, og det er blot op til dig at vurdere, hvilken størrelse der egner sig bedst til dine specifikke behov. Vi har kaffemaskiner i to forskellige størrelser og hvis pladsen er sparsom, er det oplagt at vælge en af vores mindre modeller. Her kan det være en god ide at kigge på modellerne fra Siemens eller Bosch. De tilbyder begge et udvalg af integrerede kaffemaskiner der blot måler 45cm, og derudover kan de brygge en kaffe i absolut særklasse.

Fokuser på din kaffe: Maskinen klarer resten

Ved langt de fleste af vores kaffemaskiner er der fast vandtilførsel. Dette betyder, at du slipper for konstant at skulle fylde vandbeholderen op, da den tilsluttes direkte til vandet. Samtidig kræver en indbygget kaffemaskine en begrænset mængde rengøring. De fleste kaffemaskiner renser sig selv umiddelbart efter, de har brygget kaffen.

God kaffe kræver de rigtige funktioner

Alt afhængig af hvilken maskine du ender med at vælge, og hvilke behov du har, kan du være garanteret en smagfuld kaffe. Der er en kaffemaskine til alle typer. Bosch gør f.eks. brug af funktionen AromaDoubleShot, der sørger for, at du får en ekstra stærk kaffe uden bitterhed, da maskinen benytter sig af to brygge- og maleprocesser. Siemens har kaffemaskiner, der er forsynet med en indbygget mælkeskummer, som giver et væld af kaffedrikke og er ydermere forsynet med et program, der sikrer, at mælkeskummeren bliver rengjort efter brug.

Vi udvælger de bedste produkter fra førende brands

Hos Nyvo.dk går vi højt op i, at alle vores varer er af den højest tænkelige kvalitet. For os er det vigtigt, at vores produkter kan holde mange år fremover, så man som kunde hos os får den bedste oplevelse. Og det gælder særligt for hvidevarer, som med mange øvrige produkter, at pris og kvalitet selvfølgelig hænger nøje sammen. Derfor har vi nøje udvalgt alle vores produkter fra førende producenter. Når det kommer til vores kafffemaskiner, finder du særligt varer fra producenter som Gaggenau, Bosch og Siemens. Med en kaffemaskine fra en af disse producenter er du sikret et produkt som kommer til at være både moderne og iøjefaldende, de næste mange år.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige produkter

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at tage kontakt til os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkter samt overordnede kategorier mikroovne, køleskabe eller kaffemaskiner. Det kan også være, at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter et produkt som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt, og vi vil gå langt for at sikre os, at alle vores kunder får den bedste service. Vi glæder os til at høre fra dig.