Fritstående kaffemaskiner (3)

Tabel Liste

1

  • DKK 11.095
    Sammenlign
  • DKK 7.995
    Sammenlign
  • DKK 7.595
    Sammenlign

KAFFEMASKINER OG ESPRESSOMASKINER I DEN BEDSTE KVALITET

En rigtig god kop aromatisk kaffe er en særlig glæde som bør nydes hver eneste dag. Uanset om du foretrækker almindelig kaffe, mørk espresso eller cafe latte, så har vi på Nyvo.dk en kaffemaskine som du vil blive begejstret for. Vi har et nøje udvalgt sortiment af fritstående kaffemaskiner fra Siemens, som bryder på lækre funktioner og høj brugervenlighed. Stå op til velduftende, friskbrygget kaffe og start dagen helt rigtigt med dine nye kaffemaskine.

FRITSTÅENDE KAFFEMASKINE

En fritstående kaffemaskine har den store fordel at den kan placeres hvor som helst, så længe det er i nærheden af en strømkilde. En fritstående model skal ikke monteres ind i en køkkenniche eller skab, men blot stilles på køkkenbordet. Med en fritstående kaffemaskine undgås besværlig montering og installation. Det er derfor nemt og ukompliceret at nyde kaffe på baristaniveau hver dag. Ulempen ved en fritstående kaffemaskine, er at den naturligvis kommer til at optage noget bordplads i køkkenet. Skulle en fritstående kaffemaskine gå i stykker kan den, i forhold til en indbygget variant, nemt udskiftes uden komplekst montagearbejde.

FANTASTISKE FUNKTIONER

De moderne kaffemaskiner fra Siemens har nogle fremragende funktioner som du vil kunne glæde dig over i hverdagen. Med den innovative HomeConnect app kan du starte kaffemaskinen mens du stadig ligger under dynen eller når du er på vej hjem. Du vil desuden modtage en rengøringspåmindelse, så du let kan holde maskinen ren og vedligeholdt. Appen giver desuden mulighed for at vælge endnu flere kaffevarianter, end de 16 forskellige som kan vælges direkte på maskinen. Med den smarte BaristaMode funktion kan du nemt justere styrke, temperatur og mængde, præcis efter din smag, så du kan nyde kaffe afpasset dine personlige præferencer. Det unikke IndividuelCoffeeSystem giver dig mulighed for at personalisere op til 6 profiler, så du helt enkelt kan vælge din foretrukne kaffevariant. Det aktive varme element kan bruges til at lune koppen op inden brygning eller efter, for at holde kaffen ved den rette temperatur. Nogle maskiner har desuden det praktiske DualBean system, så du kan fylde de 2 separate beholdere med 2 forskellige slag bønner, særlig smart hvis husstanden har 2 forskellige slags yndlingsbønner. De keramiske kværne sikrer perfekt, jævn maling af bønnerne, så du kan nyde duftene af friskmalede kaffebønner mens maskinen brygger din kaffe.

DEN PERFEKTE SMAG

Siemens har perfektioneret kaffemaskinerne så du kan opleve fuldendt, aromatisk kaffesmag i hver eneste kop. Det innovative iAroma system sikrer perfekt samspil mellem komponenterne så brygningen forløber ideelt. Aroma Double Short minimerer bitterheden, selv i ekstra stærk kaffe, så du kan opleve ren kaffenydelse uden bitterhed. Nogle af maskinerne er udviklet med SuperSilent system, en optimeret lydisolering som giver et behagelig støjsvagt resultat. Det integrerede mælkesystem gør det legende let at lave skummende cappuccinoer og delikate espresso macchiatoer. Udlev din indre barista og forkæl venner og familie med velduftende kaffe oplevelser. Siemens kaffemaskinerne er skabt til at give den mest aromatiske smagsprofil, så du kan drømme dig afsted til en italiensk fortovscafe og nyde særlige øjeblikke med ægte kaffe-lykke.

RENGØRINGSVENLIG

De fritstående kaffemaskiner er særligt vedligeholdelse- og rengøringslette, hvilket giver en super brugervenlighed. Maskinerne har automatiske afkalknings-, damp-, og rengøringsprogrammer som gør det nemt og enkelt at hold alle dele rene. Mælkebeholder, drypbakke og kaffebeholder tåler alle maskinopvask, så rengøringen bliver endnu hurtigere. Som tilkøb kan man vælge at købe det smarte Brita Intenza vandfilter som minimerer kalkniveauet og derved sikrer at der er optimal vandkvalitet i maskinen. Da kaffemaskinerne bruger hele bønner, er de desuden mere miljøvenlige end maskiner der bruger kapsler. Ved at bruge hele bønner er der langt mindre emballagespild i forhold til en kapselmaskine. Smagen er samtidig langt mere aromatisk og intens i forhold til en kapselmaskine, så for den sande kaffenyder, er en fritstående kaffemaskine med indbygget kværn det helt rigtige valg.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos NYVO kan du glæde dig over et bredt udvalg af og mærkevarer til fordelagtige priser. Vores mission er at tilbyde topkvalitet på en budgetvenlig måde, så vi fokuserer på at være konkurrencedygtige på prisen. Det giver tilfredse kunde og en score på 4,3 på Trustpilot, som vi har tænkt os at beholde. Som en ekstra bonus til vores kunder, tilbyder vi gratis levering ved bestillinger på over 500 kr. Vi samler på glade kunder, hele vejen rundt.

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DIN NYE KAFFEMAKSINE

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde din nye kaffemaskine, uanset hvad dine behov eller dit budget måtte være. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være, at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter en bestemt kaffemaskine, som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste kundeservice. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected]