Kaffemaskiner (13)

Tabel Liste

1

 • DKK 26.299
  Sammenlign
 • DKK 12.995
  Sammenlign
 • DKK 14.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 13.995
  Sammenlign
 • DKK 38.099
  Sammenlign
 • DKK 38.099
  Sammenlign
 • DKK 34.799
  Sammenlign
 • DKK 34.799
  Sammenlign
 • DKK 34.799
  Sammenlign
 • DKK 7.995
  Sammenlign
 • DKK 7.595
  Sammenlign
 • DKK 13.595
  Sammenlign
 • DKK 11.095
  Sammenlign

KAFFEMASKINER OG ESPRESSOMASKINER I DEN BEDSTE KVALITET

Uanset om du er til en almindelig kop kaffe, en cremet espresso eller en cappuccino, er kaffemaskinen næsten et must i ethvert køkken. Hos NYVO fører vi udelukkende højkvalitets kaffe- og espressomaskiner fra populære brands, som Siemens, Gorenje og Bosch – og vi opdaterer løbende med nye modeller og brands. Når vi udvælger produkter til NYVO, kigger vi på design, funktionalitet og brugervenlighed. Vi fører udelukkende kaffe- og espressomaskiner i stilfulde designs, der komplimenterer køkkenindretningen. Med en af vores kaffe- eller- espressomaskiner, får du friskbrygget kaffe hver gang, og du slipper derfor for kold og kedelig kaffe, som har stået på kanden længe.

FRITSTÅENDE ELLER INDBYGGET KAFFEMASKINE?

I vores sortiment finder du både almindelige fritstående kaffemaskiner og kaffemaskiner til indbygning. De fritstående kaffemaskiner kan placeres nærmest hvor som helst i køkkenet, så længe der er en strømkilde i nærheden. Modsat de indbyggede kaffemaskiner, som skal bygges ind i en køkkenniche og derfor kræver en mere omfattende monteringsproces. Til gengæld giver en indbygget kaffemaskine et stilrent resultat og blender ind med resten af køkkenet. Med en indbygget kaffemaskine sparer du desuden også bordplads. Sortimentet finder du udelukkende kaffe- og espressomaskiner, der kan brygge to kopper kaffe samtidig. Dette er især en fordel for dig, der ofte har gæster, eller som har en samlever og ofte har travle morgener. Tuden er i de fleste tilfælde højdejusterbar, så du kan brygge alt fra en kompakt espresso til en XL-kaffe to-go i dit termokrus.

HVILKET EKSTRA UDSTYR HAR DU BRUG FOR?

Hvis du vælger en espressomaskine med indbygget kaffekværn, kan du nyde godt af friskmalede kaffebønner. Vælg gerne en model med justerbare formalingsniveauer, hvis du har præferencer inden for, hvor fint eller groft bønnerne skal males. De fleste af disse typer espressomaskiner kan også brygge kaffe af ganske almindeligt kaffepulver, hvis du i stedet foretrækker det. De fleste espressomaskiner kommer med en mælkebeholder eller mælkeskummer, så du kan brygge flere forskellige kaffevarianter, såsom cappuccino og cafe latte. Vores udvalg af kaffemaskiner kan brygge fra omkring 5-21+ forskellige kaffevarianter. Du kan i mange tilfælde også indstille og gemme dine fortrukne blandingsforhold.

HVILKE FUNKTIONER ER VIGTIGE FOR DIG?

Traditionelle kaffemaskiner kommer med en tænd- og sluk knap. Imens de nye modeller kommer med indstillinger, der eksempelvis gør det muligt at indstille temperaturen, aromaen og kaffetypen. Hvert brand der er repræsenteret i shoppen, har deres egen teknologi og navne til funktionerne. Det kan du læse meget mere om under de enkelte produkter. I vores udvalg finder du alt fra simple kaffemaskiner med intuitive knap-styring til mere avancerede modeller med mange indstillinger og touch- eller app-betjening. Når du vælger en espressomaskine med indbygget Wifi, kan du tænde/slukke og indstille den direkte fra telefonen. På den måde kan du begynde dine morgener med at brygge din favorit kaffe, imens du stadig ligger i sengen. Hvilken model du skal vælge, kommer helt an på hvilke krav, du har til din kaffe.

HVORDAN VEDLIGEHOLDES KAFFEMASKINEN?

Med den rette vedligeholdelse kan du have din nye kaffemaskine i mange år. Der hører individuelle rengøringsinstrukser med til hver model. Mange af de nye espressomaskiner har dog automatiske rengørings- og afkalkningsprogrammer, hvilket gør den daglige rengøring let. Vores udvalg af kaffe- og espressomaskiner har aftagelige dele, der enten skal rengøres i hånden eller i opvaskemaskinen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vi har forsøgt at sammensætte vores sortiment, så der er noget at finde for enhver smag og til ethvert behov, da vi ved, at ikke to kunder er ens. Hvis du har spørgsmål eller ønske informationer om muligheden for at få et pakketilbud, er du velkommen til at kontakte os.