class
Gaggenau BS470112 - Kompaktdampovn - SousVide - Højrehængslet - 45,5 cm

Varenummer: BS470112
Gaggenau BS470112 - Kompaktdampovn - SousVide - Højrehængslet - 45,5 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad
DKK 60.599

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Gaggenau BS470112 er en kompakt dampovn, som hjælper dig med at lave den mad du gerne vil have. Kompaktovnen er ca. 45 cm høj, det vil sige at der ville være plads til en varmeskuffe eller andre ting i et køkkenskab. Om du ønsker at tilberede grøntsager eller let dampet fisk, vil du blive henrykt over de ekstraordinære resultater dampovnen skaber. Den tilberedte mad vil ovnen i købet blive sundere, under dampning mister du nemlig langt fra så mange næringsstoffer som du gør ved almindelig tilberedning. Maden vil også være langt saftigere. En kompaktovn er en mindre udgave af en almindelig 60cm ovn. Denne ovn egner sig perfekt til mindre husstande eller som ekstraovn ved siden af den almindelige.

TFT-Touchdisplay - denne form for display hjælper dig med at beholde overblikket, da det er nemt for enhver at finde rundt i menuen. Med forskellige kategorier gør displayet det nemmere at lave mad.

Fast vandtilslutning

Sous-Vide
- Lav mad som en professionel med Sous-Vide funktionen.
Gaggenau - Hvidevarer i verdensklasse, tysk kvalitet med fokus på innovation.
I mere end 300 år har Gaggenau haft et ry som førende producent af innovative og revolutionerende hvidevarer. Således betragtes det længe etablerede firma med base i den nordligste del af Schwarzwald gentagne gange som en pioner for innovative produkter af høj kvalitet med nye funktioner. Gaggenau-produkter er usædvanlig kraftfulde og teknisk sofistikerede, kompromisløse i deres kvalitet og taktile samt visuelt overbevisende. Siden 1683 har Gaggenau leveret varer i fineste håndarbejde. Deres yderst nøjagtige kvalitetskontrol hvor fagmændene tjekker ethvert produkt med deres egne øjne og hænder sikrer at du kun modtager et produkt af den bedste kvalitet. Hvis du står og mangler Gaggenau hvidevarer til et helt køkken eller leder efter et specifikt produkt så kontakt os endeligt. Med et Gaggenau produkt i dit hjem, vil alle gæster fremover have noget at tale om.

Energimærkning

Produktdatablad

Produktserie Serie 400
Varenummer BS470112
Farve
rustfrit stål
Fabrikant Gaggenau
EAN 4242006277659
Dørens farve
Stål
Vis TFT-Touchdisplay
Funktioner Automatikprogrammer, Børnesikring, Fast vandtilslutning, HomeConnect, Lynopvarmning, Sous Vide, Stegetermometer, Timer
Effekt i Watt 3100
Højde i cm 46cm
Bredde i cm 59
Dybde i cm 59
Tilslutningsspænding (Volt) 220 - 240
SoftClose Nej
Tilbehør Dampbeholder hullet(S), Ovnrist
Energiklasse A
Rengøringsfunktion damprens, katalyse
WiFi-Styring Ja
Volumen i liter 50
Betjening Drejeknap
Konstruktion Indbygning