Ovn & Kogezone (28)

Tabel Liste

2

 • DKK 1.295
  Sammenlign
 • DKK 6.800
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.500
  Sammenlign
 • DKK 3.200
  Sammenlign
 • DKK 2.300
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 4.400
  Sammenlign
 • DKK 11.200
  Sammenlign
 • DKK 4.300
  Sammenlign
 • DKK 7.200
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 2.800
  Sammenlign
 • DKK 2.900
  Sammenlign
 • DKK 8.300
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 14.295
  Sammenlign
 • DKK 2.000
  Sammenlign
 • DKK 155
  Sammenlign
 • DKK 900
  Sammenlign
 • DKK 13.900
  Sammenlign
 • DKK 1.595
  Sammenlign
 • DKK 6.800
  Sammenlign
 • DKK 1.055
  Sammenlign
 • DKK 595
  Sammenlign

PRODUKTER DER SKABER MADGLÆDE

Hos NYVO vi vil gøre køkkenkunst lettere for alle hverdagskokke. Vi har et bredt udvalg af kvalitetsudstyr til dit drømmekøkken. Vi ved hvor vigtigt det er at have et køkken som både er funktionelt, og som lever op til dine visuelle ønsker. Vores nøje udvalgte produkter er skabt med henblik på at give maksimal køkkenglæde og de bedste forudsætninger for at udleve gastronomiske drømme. Med den rigtige ovn og den perfekte kogezone er det kun fantasien der sætter grænser for kreativ kogekunst. Forkæl dig selv og dine nærmeste med hjemmelavet haute cuisine lavet med markedets bedste produkter til køkkenet.

STORT UDVALG AF KVALITETSOVNE

På NYVOs side finder du mange forskellige typer ovne, så du kan være sikker på at finde en der passer til dit køkken. Oplev blandt andet de omstillingsparate kombi-ovne, som har indbygget mikroovn. De smarte kombi-ovne giver dig mulighed for at lave velduftende, frisklavede popkorn samt lynhurtig optøning, kombineret med alle de velkendte fordele ved en almindelige ovn. Hvis du sætter særligt pris på saftig, vitaminrig mad, så kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af dampovne som tilbereder maden med cirkulerende damp, så maden ikke tørrer ud. Til mindre køkkener har vi også et udvalg af kompaktovne, som er en pladsbesparende løsning med samme fantastiske funktioner som en fuldstørrelsesovn. Perfekt til sommerhuset eller en mindre bolig. Til mandentusiasten der foretrækker en praktisk 2-i-1 løsning, har vi desuden et lækkert udvalg af komfurer, så du får ovn og kogezoner i ét produkt. Ønsker du en unik lille detaljer til dit køkken, så tilbyder vi også varmeskuffer. Brug den til at holde maden varm eller varm tallerknerne op inden servering, for en fuldendt restaurant oplevelse.

OVNE MED FUNKTIONER DER GØR EN FORSKEL

Med vores brede udvalg af kvalitetsovne har vi noget til enhver hjemmegastronom. Oplev for eksempel den fulde mesterkok-oplevelse med ovne med indbygget Sous-Vide funktion. Lav mad på professionelt niveau med præcis temperatur, og smag perfekt tilberedt kød og grønsager i restaurantklasse. Mange af vores ovne har desuden den smarte dampfunktion, som skånsomt tilbereder maden, så den bevarer farve og tekstur. Vi kan ligeledes tilbyde ovne med den trendy Air Fry teknologi. Med denne funktion bliver maden bagt hurtigt og jævnt, så du kan nyde perfekt sprøde pomfritter og de bedste pizzakanter. Air Fry er desuden en sundere måde at tilberede mad på, da den benytter langt mindre fedtstof end normal stegning.

KOGEZONER TIL FULDENDT KOGEKUNST

På NYVOkan du opleve et fantastisk udvalg af elegante og effektive kogezoner. Vores sortiment indeholder både glaskeramiske kogezoner, induktionskogezoner og kogezoner med indbygget emhætte. Uanset hvilke behov din kogezone skal opfylde, så har vi den perfekte løsning til dit hjem. Med en glaskeramisk kogezone får du et særligt brugervenligt og fantastik rengøringslet produkt. Den glaskeramiske overflade gør at fedtrester og snavs nemt og enkelt kan fjernes, så kogezonen holder sig skinnende ren og blank. De moderne induktionskogezoner er særligt populære på grund af deres lynhurtige opvarmning. Induktion fungerer ved at en spole under glasset sender en elektrisk strøm, som skaber et magnetfelt i kogezonen. På en induktionskogezone er det kun det område hvor gryder og pander er placeret der bliver varmt, så varmen udnyttes optimalt under madlavningen. Induktionskogezoner kræver specielle gryder og pander som er egnet til induktion. En kogezone med indbygget emhætte er en smart 2-i-1 løsning til det moderne køkken. Den integrerede emhætte suger damp og fedt ned under kogepladen, med udtræk eller recirkulation med kultfilter, og sørger for ren luft under madlavningen. Denne innovative løsning er tilmed pladsbesparende, da du slipper for en hængende emhætte i køkkenet. En kogezone med indbygget emhætte er et perfekt valg til en åben planløsning eller en køkkenø.

KOGEZONER MED FREMRAGENDE FUNKTIONER

Oplev intelligente og innovative funktioner som giver en fantastisk brugeroplevelse i køkkenet. Mange af vores kogezoner er udstyret med det smarte HomeConnect system, som giver optimal frihed og fleksibilitet i hverdagen. HomeConnect er en helt ny livsstil indenfor madlavning, som giver dig mulighed for at vælge programmer, justere temperatur og tænde og slukke via den smarte app. Vi kan desuden tilbyde kogezoner med det innovative TFT-touchdisplay som gør betjeningen legende let. Det innovative system gør at du kan styre flere gryder og pander på én gang, og undgå at pastavandet koger over eller bøfferne brænder fast. Nogle af vores induktionskogezoner er desuden udstyret med den banebrydende Flex-funktion. Oplev komplet symbiose med dit køkken med en kogezone der automatisk tilpasser sig placeringen af kogegrej. Vores kogezoner med FryingSensor Plus giver komplet tryghed under madlavningen. Stegesensoren måler og registrerer temperaturen under hele tilberedningen, så maden ikke brænder på. De mange intelligente funktioner i vores udvalg af kogezoner gør hjemmegastronomi til en vidunderlig oplevelse med appetitlige resultater.

ELEGANT DESIGN SOM FULDENDER KØKKENET

Vi ved hvor vigtigt det er at køkkenet afspejler dine madlavningsbehov såvel som din personlig stil. Vores kogezoner er udviklet i elegante og stilfulde designs som komplementerer resten af køkkenindretningen. Der er tænkt over hver enkelt detalje i de avancerede kogezoner, så de integrerer sig perfekt ind i køkkenet. Glatte, blanke overflader og lækre finishes som giver et eksklusiv look. Kogezonerne er designet med henblik på at bidrage, ikke kun med funktionalitet, med også ved være et dekorativt element i køkkenet.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos NYVO kan du glæde dig over et bredt udvalg af og mærkevarer til fordelagtige priser. Vores mission er at tilbyde topkvalitet på en budgetvenlig måde, så vi fokuserer på at være konkurrencedygtige på prisen. Det giver tilfredse kunde og en score på 4,3 på Trustpilot, som vi har tænkt os at beholde. Som en ekstra bonus til vores kunder, tilbyder vi gratis levering ved bestillinger på over 500 kr. Vi samler på glade kunder, hele vejen rundt.

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DIN NYE OVN ELLER KOGEZONE

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde udstyr til dit køkken, uanset hvad dine behov eller dit budget måtte være. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være, at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter en bestemt kogezone eller ovn, som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste kundeservice. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected]