Vaskemaskiner
1

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Vaskemaskiner

Det er vist ikke til diskussion, om en vaskemaskine er et uundværligt apparat i enhver husstand. Vaskemaskinerne har gennemgået en drastisk udvikling gennem årenes løb, og der kan derfor være rigtig mange gode grunde til at udskifte din gamle vaskemaskine med en nyere model. Her hos Nyvo.dk finder du et stort udvalg af moderne vaskemaskiner, hvor både skånsomhed, energibesparelse og rummelighed er i højsæde. Her på siden kan du se vores aktuelle sortiment og samtidig hente inspiration til, hvilken vaskemaskine du skal anskaffe dig.

Lav de rigtige prioriteringer, når du skal vælge vaskemaskine

Når du skal anskaffe dig en ny vaskemaskine giver det god mening at gøre sig nogle tanker omkring, hvilke funktioner man er på udkig efter. Er I en stor børnefamilie, så har I muligvis brug for en ekstra rummelig og effektiv maskine. I så fald bør I være på udkig efter en maskine, der kan vaske 9 kg af gangen, og som samtidig har et højt antal omdrejninger pr. minut. Hvis pladsen er sparsom i jeres hjem, bør I derimod vælge en mindre vaskemaskine. Hvis du ikke har et stort badeværelse, kan det være nødvendigt at installere din vaskemaskine i køkkenet, hvor den kan tilsluttes til en vandkilde. I så fald er det vigtigt, at I vælger en støjsvag maskine, så I ikke skal lægge øre til centrifugering hver gang I laver mad. Har du en masse skrøbelige beklædningsdele er det være at prioritere en maskine, der tilbyder et ekstra nænsomt vaskeprogram.

Tænk over kapaciteten på din vaskemaskine

En af de første overvejelser du skal gøre dig, når du skal anskaffe en ny vaskemaskine, er maskinens kapacitet. Det er op til dig selv at vurdere, hvor meget tromlekapacitet dit vaskeforbrug kræver. Er I en større familie, der deles om maskinen, så skal I op i kapacitet. Er der mange børn involveret, så bliver dette endnu vigtigere. Denne vaskemaskine fra Bosch er et kvalificeret bud på en oplagt maskine til en børnefamilie, hvor der vaskes på daglig basis. Vaskemaskinen har en tromlekapacitet på 9 kg og hele 1600 omdrejninger i minuttet. Denne maskine tilbyder desuden funktionen SpeedPerfect, som giver dig perfekte resultater på op til hele 65% kortere tid. Så kan der virkelig blive kørt meget vasketøj igennem systemet.

Sæt dig ind i vaskemaskinens energi- og lydniveau

Hvis det er mange år siden, du sidst har udskiftet din vaskemaskine, vil du måske blive glædeligt overrasket over, hvor meget der er sket. Der er i de seneste år i stigende grad kommet fokus på at udvikle strømbesparende vaskemaskiner. For at afgøre hvor meget strøm en given vaskemaskine forbruger, bør man kigge på maskinens energimærkning. Hos NYVO kan energimærkningen ses under produktinformationen på det enkelte produkt. Den nye energimærkning 2021 løber fra G til A, hvor G er det største strømforbrug, og A er det laveste. Jo mere energivenlig din vaskemaskine er, jo mindre vil det koste dig i strøm om året at bruge din vaskemaskine. Typisk koster de mest energieffektive maskiner mere end de mindre effektive. Den ekstra omkostning, kan du dog hente hjem (og mere til) på længere sigt, da der er lavere udgifter på el.

Udover energiforbruget bør du også undersøge vaskemaskinens lydniveau. Du kan se en given vaskemaskines lydniveau under specifikationer – her er har vi delt lydniveauet op i ”lydniveau under vask” og ”lydniveau under centrifugering”. Som målestok kan du holde maskinens lydniveauer op mod lydniveauet på en normal samtale mellem to mennesker, som ligger på ca. 60 dB. Vælger du en vaskemaskine med et lydniveau under vask, der ligger under 60 dB, så er du rigtig godt dækket ind. Lydniveauet under centrifugering vil uundgåeligt være større, men heldigvis er centrifugeringsprocessen den langt kortere af de to processer.

Undersøg vaskemaskinens andre funktioner

Udover overvejelser omkring din kommende vaskemaskines kapacitet, energiforbrug og lydniveau, bør du naturligvis også sætte dig ind i maskinens andre funktioner. Flere producenter tilbyder en række særlige funktioner, som kan gøre din hverdag meget lettere. Med en maskine fra Bosch kan du være heldigvis at kunne nyde godt af i-DOS-funktionen. Denne funktion doserer automatisk den helt rette mængde vaskemiddel og vand til den pågældende vask. Maskinen justerer også selv indstillingerne ved hver vask, sådan at dosering passer perfekt til vasketøjsmængden, tøjtypen og tilsmudsningsgraden. Denne individuelle vurdering som maskinen foretager er den mest miljøvenlige løsning, man kan vælge, da der aldrig bliver brugt for meget vaskemiddel eller vand, når du vasker dit tøj. Andre interessante funktioner, som er værd at fremhæve, er Boschs AllergyPlus-funktion. Denne funktion er specielt udviklet til allergikere og personer med ekstra sensitiv hud.

Find alt hvad du skal bruge til hjemmet på et sted

Det er ikke kun vaskemaskiner du kan finde her hos os til ekstra gode priser. Udover vores udvalg af vaskemaskiner finder du også vores udvalg af tørretumblere. En vaskemaskine er potten til en tørretumblers pande. Jo mere du skal vaske, jo mere skal du også have tørret. Ved at foretage alle dine indkøb her hos os, får du både glæde af vores faste lave priser, samt mulighed for at vælge hvidevarer som supplerer hinanden, både rent funktionelt og ikke mindst designmæssigt.

Vil du høre nærmere?
Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller ønsker du råd og vejledning til, hvilken vaskemaskine, der egner sig godt til dine vaskevaner, så tøv ikke med at kontakte os. Hos Nyvo.dk har vi mange års erfaring, som vi altid står klar til at dele ud af. Kontakt os på tlf. 70 26 70 28 i hverdagene mellem kl. 10.00 og 15.00 eller send os en mail på [email protected] – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.