Tørretumbler
1

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Tørretumblere

På denne side finder du vores store udvalg af tørretumbler. Hos Nyvo.dk er du altid sikret nogle af de bedste priser på tørretumblere af den bedste kvalitet.

Spar tid og plads med en tørretumbler

Med en tørretumbler i hjemmet skal du ikke gå og vente på, at dit tøj bliver tørt. Lige så snart tøjet er blevet vasket, kan du smide det i tørretumbleren, som sørger for at tørre det for dig. Således bliver dit tøj tørt i løbet af nul komma fem. Herudover slipper du for at skulle lade et uelegant tørrestativ optage plads i hjemmet.

Vælg en tørretumbler med den rette kapacitet

Når du skal investere i en tørretumbler, er det vigtigt at overveje, hvor stor kapacitet tørretumbleren skal have. Hvis du lufttørrer en del af dit tøj og kun vil benytte tørretumbleren til enkelte ting, så har du muligvis ikke behov for den største kapacitet. Har du derimod en stor familie og flere børn i hjemmet, hvis tøj skal vaskes hyppigt, så er det nødvendigt med en ekstra rummelig tørretumbler. Det er desuden værd at være opmærksom på, at jo mere du fylder tørretumbleren op, desto mere slidt bliver tøjet af tørretumbleren. Alene af denne årsag kan det derfor give god mening at vælge en tørretumbler med større kapacitet.

Moderne teknologi sikrer dig en støjsvag tørring af dit tøj

Noget der ofte afskrækker folk fra at anskaffe en tørretumbler, er frygten for, at den vil larme meget. En tørretumbler slynger jo tøjet rundt, mens den tilfører varm luft. Moderne teknologi betyder dog, at man i dag sagtens kan finde tørretumblere, der er yderst støjsvage. En del af vores tørretumblere fra Bosch, fx denne, er udstyret med et AntiVibration-design, som er din garanti for en super stabil maskine, som er ganske stille når den er i brug.

Tør dit tøj på skånsom vis

Der er sket meget med tørretumblerne de sidste mange år og nutidens modeller kan benyttes til at tørre alt slags tøj, også tøj som kræver en meget skånsom behandling. Boschs tørretumblere byder på et særligt SensitiveDrying-system, hvor tromlen har en særlig struktur og udformning, som sørger for en jævn og skønsom tørring af dit tøj.

Spar strøm med intelligente tørretumblere

En anden bekymring mange bakser med, er bekymringen for om tørretumbleren kommer til at forbruge en stor mængde elektricitet. Heldigvis udvikles de fleste tørretumblere i dag med intelligente systemer, som gør deres ypperste for at spare på strømmen. En del af Samsungs tørretumblere er udstyret med intelligente tørresystemer som er udstyret med sensorer, der kan registrere fugt, temperatur og rengøring af varmeveksleren. Under tørringen justerer systemet kontinuerligt tørretiden, for at opnå det bedste resultat, minimalt slid på tøjet og minimalt energiforbrug.

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål

Er du i tvivl om hvilken tørretumbler du skal vælge, eller har du specifikke spørgsmål til nogle af vores produkter? Så tøv ikke med at kontakte os. Hos Nyvo.dk står vi altid klar til at hjælpe dig med at vælge lige netop den tørretumbler, der matcher dine behov. Så kontakt os og lad os hjælpe dig godt på vej. Du kan kontakte os på tlf. 70 26 70 28 på hverdage mellem 10 og 15, eller på mail [email protected] Du kan også skrive til os via vores kontaktformular. Vi bestræber os altid på at svare tilbage inden for 48 timer i hverdagene.