class
Siemens iQ300 opvaskemaskine - underbygning - 60 cm

Varenummer: SN43HW60CS
Siemens iQ300 opvaskemaskine - underbygning - 60 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad
DKK 6.995

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Siemens SN43HW60CS er en højteknologisk underbygningsopvaskemaskine, der nemt kan integreres i dit køkken. Opvaskemaskinen har brugerdefinerede knap-indstillinger, der kan tilsluttes Wi-Fi og betjenes via smartphone eller stemmekontrol. Autoprogrammet klarer opvasken, sæt blot servicet i maskinen, så klarer den resten.

Opvaskemaskinen kommer med mange fantastiske funktioner, herunder:Home Connect - få adgang til og kontrol over din opvaskemaskine, uanset hvor du er via Home Connect appen på din smartphone eller tablet.VarioSpeed plus - for en op til tre gange hurtigere opvask, kan aktiveres når som helst, hvor som helst med Home Connect-appen.IntensivZone - øger spuletrykket i underkurven, og klarer meget snavset opvask, som f.eks. gryder.Flex kurve - fleksibel og stabil fyldning af service.VarioDrawer-topkurv - et ekstra fyldningsniveau til bestik, køkkenredskaber og mindre køkkenting.RackMatic - overkurven kan højdejusteres i tre niveauer.

 


Siemens – Innovation der fascinerer, design der begejstrer
Siemens blev grundlagt 1847 i Berlin, Tyskland. Siemens er en af de førende hvidevare producenter i verdenen, med deres miljøvenlige innovationer fortsætter Siemens med det deres grundlægger, Werner von Siemens, ville – Fremskridt i tjeneste for mennesket. Siemens hvidevarer er også en del af denne lange innovative tradition for et suverænt globalt brand. De sætter standarder med innovativ teknologi og design på markedet. Og leder vejen ind i fremtiden for moderne husholdningsapparater med intelligente, visionære ideer. Siemens Home Appliances er det mærke, der giver deres kunder en betagende oplevelse af produktfordele - et brand til de ekstraordinære og spændende nye livsmuligheder.

Produktdatablad

Produktserie iQ300
Varenummer SN43HW60CS
Farve
hvid
Fabrikant Siemens
EAN 4242003877098
Energiklasse D
Bredde i cm 60
Betjening Knap
Højde i cm 82cm
WiFi-Styring Ja
Energiforbrug per 100 vask
85
Vandforbrug per vask
9,5
Lydniveau
44
Funktioner AquaStop, HomeConnect
Antal standardkuverter
14
Bestiksortering Skuffe
Programmer Eco 50 °C, Auto 45-65 °C, Intensiv 70 °C, Lyn 65 °C, Lyn 45 °C, Fortrukne
Konstruktion Indbygning