Underbygget opvaskemaskine
1

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

UNDERBYGGET OPVASKEMASKINE

Hos NYVO finder du et beskedent udvalg af underbyggede opvaskemaskiner fra Siemens og Bosch, som nemt kan placeres under køkkenbordet i de fleste køkkener. Opvaskemaskiner til underbygning fås med de samme specifikationer og funktioner, som andre former for opvaskemaskiner – forskellen ligger i designet og monteringsmulighederne.

FULDINTEGREREDE VS. UNDERBYGGEDE OPVASKEMASKINER

Det er ikke nogen hemmelighed, at de fleste at vores kunder foretrækker fuldt integrerbare opvaskemaskiner, når de bygger hus eller renoverer deres køkkener. De fuldt integrerbare opvaskemaskiner leveres uden top, sider og front. Fordelen ved denne type opvaskemaskine er det strømlinende design, der opnås, når hvidevarerne gemmes væk bag køkkenlåger. Underbygningsopvaskemaskiner leveres uden top og sider og kan enten placeret direkte på jorden eller i en køkkenniche. Fordelen er en hurtig installation og et synligt frontpanel, der giver dig mulighed for let at følge med i vaskecyklussen. En opvaskemaskine til underbygning er den ideelle løsning til dig, der ikke har en passende køkkenlåge, du kan gemme din maskine væk bag – eller til dig, der foretrækker synlige hvidevarer.

SKAB EN RØD TRÅD I DIT KØKKEN DESIGN

Med en opvaskemaskine til underbygning er fronten synlig i køkkenet. Du kan skabe en rød tråd i dit køkkendesign ved at vælge en model, der matcher resten af dine hvidevarer i farven. Blandt vores udvalg finder du underbygningsopvaskemaskiner i hvid eller stål. Hvis du har brug for flere nye hvidevarer, kan du for eksempel matche din opvaskemaskine med køleskabet, emhætten, kogezonen eller ovnen. Hos NYVO fører vi et kæmpe udvalg af hvidevarer! Vi undersøger gerne muligheden for at give dig et samlet pakketilbud, hvis du har brug for flere hvidevarer på én gang. Hvis du mangler noget andet, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon – så ser vi på, om vi kan lave en fordelagtig pakkeløsning til dig.

VÆLG DEN RIGTIGE UNDERBYGNINGSOPVASKEMASKINE

Når du skal investere i en ny opvaskemaskine, uanset om det er til underbygning eller ej, kan du med fordel vurdere følgende parametre: Design, mål, antal kuverter, funktioner, energiklasse, lydniveau og opvaskeprogrammer. Alle disse specifikationer oplyser vi i de enkelte produkter, så du nemt kan danne dig et overblik. Hvis du ønsker maksimal brugervenlighed, kan du vælge en underbygningsopvaskemaskine med HomeConnect, som nemt kan betjenes og overvåges direkte fra telefonen. Med funktionen AutoOpen slippes overskydende damp ud fra maskinen, hvilket sikrer helt tørre resultater. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning er du velkommen til at ringe eller skrive til os!

STØRRELSEN OG KAPACITETEN PÅ OPVASKEMASKINER TIL UNDERBYGNING

Vi har underbyggede opvaskemaskiner med en bredde på 45 og 60 cm i en højde på 82 cm. Vores smalle opvaskemaskiner kommer med plads til 9-11 kuverter og de almindelige kommer med 12-16 stk. Hvis vores udvalg ikke lever op til dine krav, kan du kontakte vores kyndige rådgivere på 70 26 70 28 eller [email protected] – så kan vi sammen se på, om vi kan skaffe en anden underbygningsopvaskemaskine, der passer til netop dit køkken. Vi kan skaffe et stort sortiment af hvidevarer fra Siemens, Midea, Bosch, Bauknecht, Gorenje og mange andre!