Fuldintegreret opvaskemaskine (1)

Tabel Liste

1

  • Datablad
    DKK 5.900
    Sammenlign

Integrerede opvaskemaskiner

Hos Nyvo har vi et stort udvalg af integrerede opvaskemaskiner til favorable priser. Med en integreret opvaskemaskine slipper du for at skulle bruge tid på opvask, samtidig med at du kan gemme opvaskemaskinen væk bag de eksisterende fronter i dit køkken. Således kan du opretholde køkkenets æstetiske udtryk og samtidig optimere dets funktionalitet. Herunder kan du se vores sortiment af integrerede opvaskemaskiner og længere nede på siden kan du hente nogle råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal investere i en fuldintegreret opvaskemaskine.

Hvorfor vælge en fuldintegreret opvaskemaskine?

Med en integreret opvaskemaskine er det muligt at ensrette udtrykket i hele køkkenet. En integrerbar opvaskemaskine leveres uden front, sideplader og topplade, hvilket gør det muligt at integrere maskinen fuldt ud i indretningen af køkkenet.

En integrerbar opvaskemaskine skjules nemlig bag selvsamme fronter, som pryder resten af køkkenets skabe. Så hvis du går op i æstetik og værdsætter en smagfuld indretning af dit køkken, så er en integrerbar opvaskemaskine afgjort det rigtige valg for dig.

Med en fuldintegreret opvaskemaskine kan du sætte dit helt eget og personlige præg på designet. Hos Nyvo fører vi udelukkende integrerede opvaskemaskiner af fineste kvalitet fra anerkendte producenter, herunder opvaskemaskiner fra Bosch, Gorenje og Siemens. Blandt Siemens mange modeller, er serierne Siemens IQ500 og Siemens IQ700 nogle af de mest populære. 

Vælg en integreret opvaskemaskine med den rette størrelse

Når du skal investere i en ny opvaskemaskine, er det vigtigt at overveje, hvor stor en maskine, der er behov for. Opvaskemaskiners kapacitet angives i standardkuverter.

En standardkuvert er som udgangspunkt det service som én person benytter til en 3-retters servering, lige med undtagelse af vinglas. En almindelig opvaskemaskine måler oftest 60 cm. i bredden og 55 cm. i dybden, og kan typisk rumme 12 til 14 standardkuverter. Husk altid at tjekke målene og kapaciteten på en opvaskemaskine inden du køber. Du finder informationerne under Specifikationer på den pågældende maskine, samt på billedet med måltegningen.

Hav lydniveauet in mente

En vaskemaskine er typisk placeret på badeværelset og derfor er dens støjniveau sjældent genererende for hjemmets beboere.

En opvaskemaskine derimod er placeret i køkkener og i åbne køkken-alrum, og derfor er maskinens lydniveau noget man bør tage op til overvejelse inden anskaffelsen. En opvaskemaskines lydniveau måles i dB og du kan i dag finde maskiner, der går fra lige under 40 dB og op til 57 dB. Vil du gerne have fat i en støjsvag maskine, så vælg en hvis lydniveau ligger på omkring 40 dB.

Hvor støjsvag din opvaskemaskine behøver at være afhænger også af hvorvidt den skal stå i et åbent køkkenalrum eller samtalekøkken, eller i et almindeligt køkken. I åbne rum er det vigtigt at maskinen er så støjsvag som muligt, så man kan opholde sig i rummet uden gener. Er opvaskemaskinen derimod placeret i et lukket køkken, så kan I sagtens slippe afsted med en af de mindre lydsvage modeller.

Gå efter en energivenlig opvaskemaskine

Når man investerer i hårde hvidevarer, bør man altid gøre det med omtanke for miljøet. Derfor anbefaler vi at man går efter den mest energisparende model man kan slippe afsted med. Du kan se hvor energivenlig en opvaskemaskine er ud fra dens energimærkning.

På energimærkningen placeres maskinerne i energiklasser fra A(bedst) til G, hvor førstnævnte er den mest energibesparende. Efter den nye energimærkning 2021 er der kommet højere krav til produkterne, hvorfor mange produkter er røget ned på skalaen. Det betyder ikke, at deres energiniveau er blevet værre, det betyder blot, at der er blevet plads til produkter med et endnu bedre energiforbrug i fremtiden. I vores sortiment finder du opvaskemaskiner med et ganske fornuftigt energiforbrug.

Udover at vælge en energivenlig integrerbar opvaskemaskine, bør du også altid være bevidst om hvordan du benytte maskinen, så hensigtsmæssigt som muligt i miljøøjemed.

En måde at gøre dette, er blandt andet ved så vidt muligt at undgå hurtig-vask programmer, da disse programmer er effektive, men samtidig også er mere energikrævende. Benyt dig derimod af din opvaskemaskines autoprogram. Autoprogrammet er indstillet til at vurdere hvor beskidt servicen er, og på baggrund heraf benytte mindst muligt energi til at rense med. Sidst, men ikke mindst, bør man altid fylde maskinen helt op inden man sætter den i gang. Dermed er opvaskemaskinen udnyttet mest optimalt, og sparer samtidig mest muligt energi.

Brug mindre tid på opvask og mere på hinanden

Med en opvaskemaskine i køkkenet kan I spare en masse tid, der ellers bliver spildt på rengøring af tallerkener, gryder og bestik. Denne tid kan I herimod benytte i hinandens selskab. Og ekstra tid med familien er for mange mennesker en mangelvare i dagligdagen. Derfor er en opvaskemaskine i de fleste tilfælde en investering værd. Med en opvaskemaskine i hjemmet kan I lynhurtigt få ryddet af efter måltiderne og blot læne jer tilbage, mens maskinen færdiggør arbejdet efter aftensmaden for jer.

Hos Nyvo har vi alt til køkkenet – også integrerbare løsninger

Drømmer du om det perfekt fuldendte køkken, så er du kommet til det rette sted. Her hos Nyvo er vi specialister i både ovne, kogeplader, køleskabe, frysere, emhætter, køkkenvaske, armaturer og meget mere, hvilket du derfor alt sammen kan finde her på vores hjemmeside. Mange af vores produkter findes som integrerbare løsninger, heriblandt integrerbare køleskabe, integrerbare frysere, fuldintegrerede køle-/fryseskabe, indbygningsemhætter og indbygningsovne. Således kan du bibeholde et gennemført æstetisk udtryk i køkkenet uden at gå på kompromis med de hårde hvidevarer og andet køkkenudstyr, som du har brug for.

Tilbud på integrerbare opvaskemaskiner

Er du ude på at gøre et kup, så sørg for at holde dig opdateret på vores tilbudsside. Her tilføjer vi løbende nye produkter, som sælges til fordelagtige priser – også integrerbare opvaskemaskiner. Derfor anbefaler vi at du følger med på siden, så du er klar til at slå til når det næste attraktive tilbud ser dagens lys. Og selvom du ikke skulle kunne finde det du leder efter på vores tilbudsside, så er der altid gode kvalitetsvarer at finde på vores hjemmeside. Vi importerer nemlig fra distributører over hele EU og undgår således dyre mellemled. Dette betyder, at vi kan sælge mærkevarer af høj kvalitet til vores kunder herhjemme til gode og lave priser.

Lad os hjælpe dig godt på vej

Her hos Nyvo har vi mange års erfaring med opvaskemaskiner og ved derfor lige netop hvad man skal være opmærksom på, når man skal anskaffe sig en ny integreret opvaskemaskine. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller vil du gerne høre hvilken fuldintegreret opvaskemaskine vi vil anbefale dig til netop dine behov, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder og dele ud af vores ekspertise. Du kan enten kontakte os på mail [email protected] eller via vores kontaktside. Du kan naturligvis også ringe til os – vi sidder klar ved tlf. 70 26 70 28 på hverdage mellem kl. 10 og 15.